hannajohannesson

WATCHLIST

Kategori: WATCHLIST

Denna film verkar jätte bra och mysig, har velat se den sen i december när den kom!

HANNA TIPSAR - MODEBLOGGAR

Kategori: TIPS

Jag får inspiration överallt - på stan, på resor, internet och modebloggar. Jag tänkte att jag skulle tipsa om lite bloggar och olika hemsidor. Börjar med bloggar så får de bli andra tips sen.
Jag följer rätt många bloggar, men kanske inte alla lika ofta. Här är några tips:


Elin Kling - HÄR

Ashley Madekwe - HÄR

Olivia Lopez - HÄR

Columbine Smille - HÄR

Hilda Sandström - HÄR

Karin Bylund - HÄR

Angelica Blick - HÄR

Victoria Törnegren - HÄR

Sania Claus - HÄR

Lua - HÄR

Fler tips kommer! :)

BLACK AND WHITE STRIPES

Kategori: EVERYTHING ELSE

Kom på att jag inte visat necessären jag köpte innan jag åkte till Trysil. Här är den i alla fall! Rymlig och snygg för 199 :- på Åhléns :)

INSPIRATION

Kategori: INSPIRATION

120430

Kategori: EVERYTHING ELSE

Hej! Igår blev det ingen utflykt, utan va hemma och gjorde lite trädgårdsarbete haha.
Idag fick jag gå upp extra tidigt, för va tvungen att åka buss och den gick 05.50.. Så fick gå upp strax innan 5 imorse - jätte kul. Jobbar idag till 14.30 (som vanligt). Sen tänkte jag antingen ta en sväng ut till Torp eller bara åka in till centrum och göra lite ärenden. Till kvällen blir det troligen en lång power walk.
Idag är det dessutom valborg! Så vet inte om de händer något till kvällen, jag och syrran kanske drar ut lite, vem vet! :)
Ha en bra dag!

SOMETHING NEW

Kategori: SHOPPING

Åkte en sväng till Casa linné, en inredningsbutik i Trollhättan, med min moder och syster i torsdags innan Överby. Detta fick jag med mig hem - ett litet uppläggningsfat och ett smyckeskrin! :)

INSPIRATION

Kategori: INSPIRATION

WANTIES

Kategori: WANTIES

skor - H&M / jacka - Modekungen / kappa - Modekungen

120429

Kategori: EVERYTHING ELSE

Hejsan! Vilket härligt väder det är idag! :) Jag hade jätte kul igår kväll! Vi åt och pratade hela kvällen. Men va väldigt trött på kvällen, berodde nog på att jag gick upp så tidigt.
Jag har precis ätit frukost med familjen, och nu ska jag dricka kaffe och titta på Happy Endings med syrran :) Senare idag kanske vi tar oss en utflykt till Vägeröds dalar, vilket är ett fantastiskt fint naturreservat vid kusten och är otroligt fint såhär års med alla vitsippor. Sen ska jag jobba kväll 16-22.

SOMETHING NEW

Kategori: SHOPPING

Dessa jeans fick jag bland annat med mig från Överby i torsdags! Blir snyggt till nätta klackar, eller converse och keps t ex. Från ginatricot!

Nu har jag gjort iordning mig och gästerna har precis kommit. Så nu blir det en skön kväll med god mat, vin och goa människo:)! Hoppas ni får en bra lördagskväll!

INSPIRATION

Kategori: INSPIRATION

WATCHLIST

Kategori: WATCHLIST

120428

Kategori: EVERYTHING ELSE

Hej! Igår var jag helt slut på kvällen, orkade inte göra så mycket efter träningen. Dagen avslutades med hemmagjorda hamburgare och Billy Elliot:) Filmen va jätte gullig, och fick mig att verkligen sakna dansen. Usch jag måste verkligen börja igen, saknar det så fruktansvärt!
Idag jobbar jag mellan 7.00-14.30 och sen blir de nog hem och ta sig en tupplur haha. Till kvällen kommer kompisar till familjen på middag :)

INSPIRATION

Kategori: INSPIRATION

MY HANDBAGS

Kategori: IN MY CLOSET

1. Beyond Retro / 2. Secong hand från Stockholm / 3. Åhléns / 4. Monki / 5. Veromoda / 6. Lindex

120427

Kategori: EVERYTHING ELSE

Hej! Igår var jag som sagt på Överby med min moder och syster. Jag fick med mig lite hem, som jag ska visa senare:) Efter det så blev det gymmet på friskis. Nu blir det att komma igen! Var otroligt skönt att börja träna igen efter denna hemska förskylning jag hade. Jag har det fortfarande i mig, men kunde ändå träna. Avslutade sedan dagen med god wok och Ice age 3.
Idag jobbar jag till 14.30 och sen ska jag till optikern för en linsundersökning. Efter det blir det träning på friskis och sen mys hemma med familjen :)

INSPIRATION

Kategori: INSPIRATION

MY DREAM CAR

Kategori: EVERYTHING ELSE


Åh jag vill ha en mustang! De är såå snygga!
Men blir nog inte det på ett tag haha;) Får bli nån liten golf eller något till att börja med;)

MÅNADENS 5 BÄSTA KÖP!

Kategori: SHOPPING

1. skjorta - ginatricot / 2. skor - nelly / 3. väska - lindex / 4. väst - ginatricot / 5. keps - monki

120426

Kategori: EVERYTHING ELSE

Hej! Det blev inte att jag träffa Johanna igår, jag kände mig inte så pigg så jag åkte hem. Jag läste lite tidnignar, titta lite på tv och satt vid datorn. Jag kände mig konstigt stressad igår kväll, så jag gjorde inget av det jag tänkt göra..
Idag är jag ledig! Bara lite irriterande när jag vaknar kl 7 av att någon river ner träd i skogen.. Men nu äter jag god gröt med granatäpple och ska titta på gårdagens Grey´s anatomy. Sen ska jag städa lite tänkte jag. När min syster slutat jobbet senare så ska vi åka ut till Överby en sväng, ska bli kul!

INSPIRATION

Kategori: INSPIRATION

SUMMER 2012!

Kategori:

Jag och min syster ska åka på semester till den mysiga staden Chania på Kreta den 14 juni!! :D Ska bli så grymt roligt! Ska försöka att inte längta allt för mycket ;)

120425

Kategori: EVERYTHING ELSE

Hej! Blev att jag klara av att jobba igår. Det blev lite jobbigt i början men sen släppte det lite på kvällen. Idag jobbar jag dag mellan 7.00 - 4.30. Ska ut och köra bil på jobbet idag, så det är roligare. Efter det så blir det kanske en kaffe med Johanna:) Men det beror på hur jag mår.. Sen blir det nog att åka hem och vila och försöka bli frisk.

INSPIRATION

Kategori: INSPIRATION

BLACK AND BLING

Kategori: EVERYTHING ELSE

Hade lite tråkigt här i lördags, så jag började experimentera med lite nagellack. Det här blev resultatet! :)

120424

Kategori: EVERYTHING ELSE

Hej på er! Härligt med sol idag, det gör en lite gladare:) Igår så tittade jag och syrran på resor halva dagen. Vi bokade till slut en resa! Var och när får ni reda på senare;) Efter det så mådde jag jätte dåligt helt plötsligt, så jag fick vila i nån timme. Sen såg jag på Disturbia och Shutter Island med familjen.
Idag känner jag mig lite bättre i alla fall, så det går väl sakta åt rätt håll:) Idag ska jag jobba kväll 16-22 så får hoppas att jag klarar det.

Tycker förresten det är jätte snyggt att ha ankel cuffs! (bilden) Skulle vilja ha både såna på ankeln och på handlederna:)

INSPIRATION

Kategori: EVERYTHING ELSE

WANTIES

Kategori: WANTIES

Baddräkt - H&M // Cuffs - ginatricot // skor - Topshop

120423

Kategori: EVERYTHING ELSE

Hej! Usch, hade hoppats på lite bättre väder idag.. Igår så gjorde jag som sagt inte så mycket - jag såg på film,  åt en god middag med familjen på kvällen, min syster var på besök och vi försökte bestämma var vi ska åka i sommar.
Idag mår jag lite bättre, men har fortfarande ont i halsen och i kroppen, plus snuva. Idag är planen att jag och min syster ska boka resa, nätshoppa semesterskor och titta efter semesterbikini :) Skulle på linsundersökning idag och träna till kvällen men får nog hoppa de idag..

INSPIRATION - SUMMER

Kategori: INSPIRATION

TRASHED JEANS AND HIGH HEELS

Kategori: HANNAS PYSSEL

Jag var tillräckligt pigg igår för att fixa ett par jeans jag inte använder så mycket. Köpte dessa på Bikbok för säkert 4 år sedan, och för att se till att jag använder dem mer så bestämde jag mig för att ändra dem lite:) Jag har klippt dem lite kortare och fixat med rivjärn nedtill och på knät. Blev riktigt nöjd :)

13.30 AND I´M BORED

Kategori: EVERYTHING ELSE

Ja så här ser min dag ut idag.. Ligger i soffan, har datorn bredvid mig och ska nu välja nästa film. Drive var jätte dålig, se inte den. Ryan var snygg men det gjorde den inte bättre.. Usch jag vill bli frisk så jag kan träna och göra annat kul! Fast idag är det i alla fall dåligt väder så då gör det inte så mycket att vara inne och ligga framför tvn hela dagen.

DAGENS LÅT

Kategori: MUSIC

120422

Kategori: EVERYTHING ELSE

Hej på er! Igår gjorde jag inte så mycket, jag myste hemma och läste en del. På kvällen mådde jag ännu sämre, så det blev en lugn kväll med god mat, vin och Quantum of solace.
Idag är det söndag och jag mår lika dåligt idag.. Har precis ätit frukost och nu ska jag mysa ner mig i soffan med te och se snyggingen Ryan Gosling i filmen Drive. Det kommer nog inte hända så mycket idag heller, får se vad jag orkar.
Hoppas ni har en mysig söndag!

INSPIRATION

Kategori: INSPIRATION

TRUE COLOURS

Kategori: EVERYTHING ELSE

Det är så tråkigt att man inte får ha nagellack på mitt jobb! Jag har ju så många fina färger nu, vissa har inte ens använts ännu.. Får passa på när jag är ledig helt enkelt! :)

120421

Kategori: EVERYTHING ELSE

Hejsan! Igår efter jobbet så blev jag bara sämre och sämre.. Så det blev att jag låg hemma i soffan hela kvällen, jag orkade inget annat. Blev tacos, film och mys med familjen:)
Usch idag när jag vakna mådde jag ännu sämre.. Va väl min tur nu antar jag, har ju inte varit sjuk sen förra sommaren. Typiskt, för jag har massa jag vill göra.. Nu ligger jag i soffan och dricker te och ser på Vampire Diaries. Får se vad jag hittar på sen, kanske blir en hel filmdag för mig idag.

INSPIRATION

Kategori: INSPIRATION

DAGENS LÅT

Kategori: MUSIC

QUESTION MARK

Kategori: WANTIES

Har spanat in många nätta klackar nu, vilket är super snyggt nu till våren och sommaren. Dessa två kommer från Nelly och Zara. Men kan inte välja vilka av dessa jag i så fall skulle köpa! Vilka tycker ni??

1204120

Kategori: EVERYTHING ELSE

Hej! Igår så mådde jag halvkonstigt hela dagen, så det blev ingen träning på kvällen som jag hade tänkt.. Var hängig och orkade ingenting, så jag slappade mest efter jobbet.
Idag är det äntligen fredag! Ska jobba mellan 7.00 - 14.30 och sen ska jag hem och bara ta de lugnt skulle jag tro. Sen är jag ledig i tre härliga dagar - skönt! :) Har inte så mycket planerat, så får se vad som händer.
Hoppas ni får en härlig fredag!

DAGENS LÅT

Kategori: MUSIC

INSPIRATION

Kategori: INSPIRATION

MY MOVIE COLLECTION

Kategori: MUSIC

Detta är min fina film samling! Har några fler, men de är gömda bakom för jag tycker inte de är tillräckligt bra för att synas haha;)

120419

Kategori: EVERYTHING ELSE

Hej allihopa! Usch idag ville jag verkligen inte gå upp 05.10 som jag gör varenda gång jag börjar kl 07.00 - vilket jag gör oftast.. Ska bli härligt när jag skaffat bil, för då behöver jag inte gå upp lika tidigt och får MYCKET mer frihet. Just nu jobbar jag som sagt och gör de till 14.30. Sen tänkte jag göra lite ärenden, om jag inte känner mig helt zombie, men vi får se. Till kvällen blir det antagligen träning på friskis!

SOMETHING NEW

Kategori: SHOPPING

Denna otroligt snygga väskan köpte jag igår! Jag bara älskar den! Såg den för nån vecka sedan och har inte kunnat sluta tänka på den, så igår kunde jag inte motstå den hihi :) Köpt för 199:- på Lindex. Hittade också ett par snygga mönstrade jeans och en vit kavaj som jag blev sugen på, men får se..

Har precis kommit hem från en jätte mysig lunch på Yerba med sötaste Emma! Nu tänkte jag bara slappa:) Ska läsa och sen se på film.

INSPIRATION

Kategori: INSPIRATION

SHADES OF SUMMER

Kategori: WANTIES

Snyggt från H&M! De zebra-mönstrade och vinröda shortsen plus väskan står överst på listan. Vill även ha ett par högklackade rose-gold skor, men de var redan slut på hemsidan, så får försöka hitta dem i butik!

DAGENS LÅT

Kategori: MUSIC

120418

Kategori: EVERYTHING ELSE

Hejsan! Igår var jag upptagen hela dagen, träffade Johanna efter jobbet och gick till Coffee roomer. Där träffade vi My och Elin så vi satt och åt med dem, vilket var jätte kul:) Köpte även en grej på stan igår, som jag ska visa er sen! Sen gick vi på zumban, och det var grymt kul! Svetten bara rann haha. Efter det träffade jag brorsan och pratade lite, sen åkte jag hem och tittade på film:)
Nu äter jag gröt och tänkte se nån film kanske. Idag ska jag gå en promenad och sen läsa massor hade jag tänkt. Sen ska jag åka in till stan och träffa snyggingen Emma:)

DAGENS LÅT

Kategori: MUSIC

INSPIRATION

Kategori: INSPIRATION

WATCHLIST

Kategori: WATCHLIST

Ett filmtips - se nya Tintin filmen! Den var mysig och jätte bra:) Extra bra att de är Jamie Bell som är rösten till Tintin;)

120417

Kategori: EVERYTHING ELSE

Hej! Idag fick jag mig en härlig sovmorgon, för idag börjar jag kl 10! :) Detta beror på att det är APT-möte på jobbet åter igen, så jag slutar 16.30. Efter det så ska jag träffa söta Johanna, och sedan följa med henne och träna zumba för första gången i mitt liv. Ska bli jätte kul! :)

INSPIRATION

Kategori: INSPIRATION

LONGING FOR SUMMER

Kategori: SHOPPING

Denna fina västen fick jag med mig hem från Cypern förra året! Tycker den är jätte fint gjord, detaljerad och lite annorlunda. Har inte använt den så mycket, så det ska det bli ändring på nu i sommar :) Vitt är ju så fint, och nu stylas det mycket vitt med vitt.

DAGENS LÅT

Kategori: MUSIC

120416

Kategori: EVERYTHING ELSE

Hejhej! Usch trött.. Känner verkligen att jag är inne i en trött period för tillfället. Känner att jag måste göra någon förändring eller se till att komma på vad jag ska göra i höst, så jag har någonting att se framemot! Får ordna detta...
Just nu jobbar jag, vilket betyder att jag fick gå upp tidigt imorse igen. Idag jobbar jag till 14.30 som vanligt, sen tänkte jag göra lite ärenden i stan (om jag känner för det eller orkar) och sen åka hem. Till kvällen blir det min moders gympa! :)

WATCHLIST

Kategori: WATCHLIST

Denna film verkar vara en film att se!

Har precis kommit hem från mina farföräldrar, och jag är jäätte trött.. Kan vara för att jag gick upp tidigt imorse kanske. Var i alla fall väldigt trevligt på middagen! :) Nu ska jag mysa ner mig i soffan med ett glas vin!

Idag är det förresten precis 100 år sedan Titanic sjönk!

INSPIRATION

Kategori: INSPIRATION

Tycker det är supersnyggt med en mönstrad eller enkel svart smal pennkjol till en löst åtsittande vanlig t-shirt med tryck som överdel! Det är snyggt, men ändå inte för uppklätt:)

CLOTHES CLOTHES CLOTHES

Kategori:

Min nuvarande klädhängare här hemma! Försöker ha lite ordning på de:)

120415

Kategori: EVERYTHING ELSE

Hej! Då var det söndag igen och idag är det jobb som gäller! Jobbar 7.00 - 14.30, och sen måste jag byta om snabbt, för sen ska jag till farmor och farfar för att fira deras födelsedagar och äta god mat :) Så kommer inte va hemma förrän till kvällen sen.
Hoppas ni får en mysig söndag!

SOMETHING NEW

Kategori: SHOPPING

Dessa låg i paketet jag hämtade ut igår! Ett par jätte snygga, enkla höga klackar som man kan ha både i vardags och till fest. Köpta på nelly.com!

INSPIRATION - WHITE

Kategori: INSPIRATION

NOWHERE S/S 2012

Kategori: WANTIES

Äntligen har Nowhere släppt sin nya kollektion! En del släpptes nu i veckan och dessa tyckte jag bäst om. Man kan köpa kläderna här!

120414

Kategori: EVERYTHING ELSE

Hej på er! Va härligt att vakna av att det är soligt väder ute! Det gör en så glad:) Igåt myste jag som sagt hemma, åt pizza och titta på filmen 2012. Var riktigt skönt att bara var hemma, eftersom att jag ska jobba i helgen.
Jag har ätit frukost och nu ska jag titta på Vampire Diaries. Sen tänkte jag ta mig en promenad och greja lite här hemma. Till kvällen blir det att jobba 16 - 22.

THIS FRIDAY NIGHT

Kategori: SHOPPING

Hämtade detta paketet på posten idag! Vad det innehåller får ni se i morgon;) Har jag precis kommit hem från ett intensiv pass på friskis, nu blir det pizza och mys!

WANTIES

Kategori: WANTIES

Snyggingar från Zara och Jeffrey Campbell!

INSPIRATION

Kategori: INSPIRATION

DAGENS LÅT

Kategori: MUSIC

120413

Kategori: EVERYTHING ELSE

Hej! Härligt med ännu en ledig dag! Just nu tittar jag på gårdagens avsnitt av Revenge och dricker grönt te. Sen har jag inte riktigt bestämt mig för vad jag ska göra idag. Tänkte nog ta mig en långpromenad, fixa med lite kläder (visar i så fall sen) och läsa massa tidningar. Till kvällen blir det nog lugnt, är nog hemma och myser skulle jag tro :) Hoppas ni har en bra fredag!

MY DAY AND SOMETHING NEW

Kategori: SHOPPING

Kom hem för en liten stund sedan från denna heldag i Göteborg med sötaste Sara! Har varit en jätte mysig dag med soligt väder, sushi och bio:) Titanic var jätte kul att se, så jag är glad att vi gjorde detta! Vi passa även på att ta en liten titt inne på H&M och Monki när vi ändå var i närheten - och jag hittade denna svarta kepsen och vita t-shirten! Var självklara grejer som jag bara ville ha, så jag slog till direkt haha!
Nu ska jag titta lite på bloggar och sen se en film:)

WATCHLIST

Kategori: WATCHLIST

Den här filmen skulle jag vilja se! Den verkar jätte bra, en riktig Hanna-film haha!

INSPIRATION

Kategori: INSPIRATION

120412

Kategori: EVERYTHING ELSE

Hejhej! De blev ett core pass på friskis igår kväll, sen avsluta jag kvällen med att se den nya The three musketeers. Ledig idag, så det är skönt! Började morgonen med lite frulle framför gårdagens Grey´s Anatomy. Nu ska jag gör mig iordning, för sen ska jag åka till Göteborg med Sara! :) Vi ska äta sushi och sen gå och se Titanic 3D på bio. Ska bli jätte kul! Titanic är ju ändå en historisk film, så man måste bara passa på nu när den är på bio igen.

NEW MAGAZINES

Kategori: EVERYTHING ELSE

Har precis kommit hem och hittade detta roliga i postlådan! Mycket rolig och bra läsning:)
Har varit mycket på jobbet idag, har knappt suttit still alls. Så blev inte några ärenden alls efter jobbet, utan åkte raka vägen hem. Nu ska jag ta mig en kopp te och titta på tv en liten stund för att få tillbaka krafterna. Sen blir det antingen att träna gympa eller core, eller kanske båda och! :)

INSPIRATION

Kategori: INSPIRATION

DAGENS LÅT

Kategori: MUSIC

120311

Kategori: INSPIRATION

Hej! Idag jobbar jag mellan 7.00 - 14.30, och går ute på jobbet idag så hoppas de inte regnar allt för mycket. De blev inget Torp igår, så kanske tar mig en sväng dit idag istället, får se. Gick i stan lite istället, och hittade lite grejer faktiskt, men är osäker på om jag ska slå till eller inte..
Sen det tänkte jag göra lite ärenden i stan och sen hem. Drar sedan till friskis för ett härligt träningspass!
Härligt, imorn behöver jag inte gå upp tidigt, för nu ska jag vara ledig i 2 dagar:) Torsdagen blir en rolig dag, men de får ni veta mer om imorn;)

INSPIRATION

Kategori: INSPIRATION

WANTIES

Kategori: WANTIES

120410

Kategori: EVERYTHING ELSE

Hej! Förlåt för lite dålig uppdatering igår, jag hade mycket att göra. Jag och syrran satt och kollade massa resor igår inför sommaren. Får se var vi hamnar;) Åkte sedan och jobba som sagt och kom hem sent.
Nu äter jag gröt och tittar på The ugly truth. Sen ska jag göra mig iordning och åka in till stan. Kanske tar mig en tur till Torp innan jobbet. Idag jobbar jag 16 - 22 som igår, och imorn blir det upp tidigt.

INSPIRATION

Kategori: INSPIRATION

120409

Kategori: EVERYTHING ELSE

Hej på er! Usch idag är det äckligt snöblandatregn.. Får stanna innomhus idag skulle jag tro.
Igår var jag på Torp en sväng men hittade ingenting tyvärr. På kvällen var jag på kalas, vilket var jätte roligt! :)
Nu ska jag äta gröt och titta på film med syrran. Det blev inte att vi gjorde det igår som vi hade bestämt, så det blir idag istället:) Sen tänkte jag mysa och lägga mig och läsa. Sen blir det att jobba 16 - 22 idag. Men behöver i alla fall inte gå och lägga mig direkt när jag kommer hem för imorn jobbar jag också kväll.

YESTERDAYS OUTFIT

Kategori: OUTFITS

//väst - ginatricot, linne - Weekday, skärp - lindex, shorts - Bikbok, skor - Dinsko, örhängen - Glitter//

INSPIRATION

Kategori: INSPIRATION

YESTERDAY

Kategori: EVERYTHING ELSE

Bilder från igår kväll! Åt en jätte god pubmacka med oxfilé och klyftpotatis. Var en jätte mysig kväll med tjejerna:)

COOKIES FOR ROOKIES

Kategori: EVERYTHING ELSE

Fick en liten påsk-present igår från mamma - en liten bok med choklad recept, mörk choklad med pistach och en trisslott. Vann ingenting på lotten haha, men var en jätte mysig present:)

120408

Kategori: EVERYTHING ELSE

Hej! Härligt med sol idag med! Har precis gått upp, de blev så sent igår så fick sova ut lite idag. Va som sagt ute och åt middag med Sara och Emma igår på Harrys. Det var otroligt mysigt! :) Måste göras om flera gånger. Kommer lite bilder senare. När jag kom hem fick jag en god efterrätt med familjen och gästerna som va hemma, sen titta jag och syrran på Transformers 2.
Nu tänkte jag äta frukost pch titta på Landet för länge sedan med min syster. Sen ska jag ta mig en powerwalk i det fina vädret. Det kanske blir en tur till Torp också, får se. Till kvällen blir det släktkalas för min kusin som fyller 20 år, ska bli kul!

SOME PICTURES

Kategori: PICTURES

Så otroligt fina tulpaner:) Glad påsk!

INSPIRATION

Kategori: INSPIRATION

DAGENS LÅT

Kategori: MUSIC

120407

Kategori: EVERYTHING ELSE

Glad påsk på er allihop! Fick ett super gulligt påskkort från Johanna och Dennis i veckan, var jätte snällt av dem:)
Fortfarande lite snö ute, men härligt med sol i alla fall! Igår var jag på bio på Hunger Games med Sara & Emma, vilket var jätte kul! Blir inte ofta jag går på bio så det var roligt. Filmen var riktigt annorlunda men jätte bra, så se den!
Denna morgon har jag ätit gröt och tittat på Entertainment Now. Det kan vara riktigt kul att titta på ibland, om man gillar film och musik. Nu tänkte jag titta på The Vampire Diaries och sen tänkte jag ta mig en promenad. Till kvällen blir det middag ute med Sara & Emma! :)

INSPIRATION

Kategori: INSPIRATION

SOMETHING NEW BUT OLD

Kategori:

Denna jacka va de jag satt och fixa häromdagen! Mamma hittade den i en garderob här hemma och jag blev verkligen glad för det! :) Hon köpte den i Italien på 80-talet, så det var ett par riktigt stora axelvaddar på den haha. Jag tog bort dem och fixa lite olika grejer på den, så nu är den jätte fin! Tänker använda den mycket - passar till det mesta och är jätte skön verkligen. Det är ett jätte snyggt mönster sydd bak och på ärmarna.

120406

Kategori: EVERYTHING ELSE


Hejsan! Idag jobbar jag igen, och gör de till 14.30. Hoppas de inte kommer snö idag som de sagt att de ska! Vill inte ha de mer - de ska vara vår nu!!
Efter jobbet ska jag hem, ksk ta en promenad beroende på vädret och äta middag med familjen:) Till kvällen blir det bio med brudarna! :)

SOMETHING NEW

Kategori: SHOPPING


Detta köpte jag på Överby igår! Var bara där en timme, så hann inte kolla allt jag ville. Men fick i alla fall hem det viktigaste - västen! Västen och den mintgröna skjortan kommer från ginatricot., den vita t-shirten och sportbhn från H&M.
Till kvällen var jag på gympapass på friskis, vilket var lika gött som vanligt!

Idag har jag haft fullt upp hela dagen, var mycket att göra på jobbet idag så dagen gick fort. Var jätte roligt att träffa Alexandra igen! :) Fikade på Lejas och pratade om allt möjligt. Efteråt åkte jag till friskis och gymmade. Nu har jag ätit god middag och druckit gott vin. Ska nu titta på Stylisterna och fixa lite inlägg inför imorn:)

INSPIRATION

Kategori: INSPIRATION

HOT LIKE WOW

Kategori: EVERYTHING ELSE

120405

Kategori: EVERYTHING ELSE


God morgon! Igår åkte jag och mamma en sväng till Överby, vilket var jätte skönt, för jag var så himla shoppingsugen. Fick med mig lite hem som jag ska visa senare! På kvällen träna jag gympa på friskis, vilket var super! :)
Idag jobbar jag fram till 14.30 och sen ska jag åka in till stan och träffa Alexandra. Har inte träffat henne på jätte länge, så det ska bli kul:) Till kvällen blir det förhoppningsvis träning på friskis.

INSPIRATION

Kategori: INSPIRATION

WANTIES

Kategori: WANTIES


Vill ha dessa jeans från Rut m.fl.! De heter Solitaire från Dr Denim och har jätte hög midja. Denna bild kommer från victoria törnegren.

SOMETHING NEW

Kategori: SHOPPING


Köpte lite grejer inför framtida flytt förra veckan! Kokboken köpte jag på Bokia på bokrean, salladsskålen och lilla stekpannan på Åhléns. Riktigt fina inköp enligt mig! :)

120404

Kategori: EVERYTHING ELSE

Hallå där! Så otroligt härligt att solen är framme idag med, en riktigt bra start på dagen:) Jag har ätit min gröt och ser nu på en film och myser. Idag tänkte jag städa lite, fixa med lite kläder, ta mig en powerwalk och sen träna på kvällen. Kanske tar mig till Överby också, förhoppningsvis! Vill jätte gärna dit, men går typ inte med buss, så får hoppas mamma går med på att åka en sväng. Beställde en grej igår förresten, men det får ni se när det kommer på posten!;)

SOMETHING OLD BUT NEW

Kategori: HANNAS PYSSEL


Just nu sitter jag och syr och fixar en liten hemlis hihi. Ni ska självklart få se den när jag är färdig! De enda jag säger nu är att den verkilgen kommer att användasi fortsättningen;)

Fikan förut med brudarna var jätte mysig! Alltid lika kul att se dem:) Vi bestämde oss även för att ses i helgen och fira påsk tillsammans, vilket ska bli kul! Får se vad vi hittar på:)

INSPIRATION

Kategori: INSPIRATION

DAGENS LÅT

Kategori: MUSIC

120403

Kategori: EVERYTHING ELSE


Hej på er! Usch idag vaknade jag och kände mig otroligt trött och hängig i hela kroppen.. Hoppas detta går över snart. Härligt med sol och blå himmel idag, fast det är kallt så får nog ta på mig ordentligt.
Jag har ätit gröt och nu tittar jag på filmen Jumper med snyggingen Jamie Bell bl a. Sen får jag se vad jag orkar och känner för, kanske tar mig en promenad eller fixar med lite kläder, eller både och:) Vid 2 ska jag åka in till stan och träffa snyggingarna Emma & Sara, vilket ska bli jätte mysigt:)

FRUIT AND QUESTION MARK

Kategori: EVERYTHING ELSE

Kom hem från min moders gympa för en liten stund sedan. Nu ska jag ta mig något gott att äta, dvs ägg, mycket god frukt och grönt te:) Sen tänkte jag sätta mig och titta på en film vi lånat hem. Hoppas ni har haft en bra start på veckan!

Jag känner att jag fått lite av idé torka när det gäller denna blogg. Känner inte att jag får så mycket respons, så jag undrar nu vad just Ni vill se och läsa här? Har Ni några frågor eller så? Hade varit jätte snällt om jag fick svar.

INSPIRATION

Kategori: INSPIRATION

SHOES FROM ZARA

Kategori: WANTIES

Super snyggt med nätta sandaletter till vår och sommaren!

120402

Kategori: EVERYTHING ELSE



God morgon! Härligt med sol och mindre blåst idag. Usch va det va kallt igår. Just nu jobbar jag, och gör de fram till 14.30. Sen ska jag bara hem och ta mig en tupplur skulle jag tro, är jätte trött. Sedan ska jag försöka läsa ut min bok och sen åka på min moders gympa. Avslutar nog dagen med en film, för imorn är jag ledig!:)

INSPIRATION

Kategori: INSPIRATION

METALLIC

Kategori: EVERYTHING ELSE

Testade ett nagellack när jag åkte till Trysil (får ju passa på när man inte jobbar haha). Det är snyggt med metallic trenden tycker jag, och de passa så bra till skidutrustningen haha;) Det är köpt för en billig peng på H&M.

DAGENS LÅT

Kategori: MUSIC

APRIL APRIL DIN DUMMA SILL JAG KAN LURA DIG VART JAG VILL

Kategori: EVERYTHING ELSE

God morgon! Idag är det 1 april, och idag får man luras;) Va fort de har gått ändå, jan - mars gick jätte fort förbi. Men skönt, nu blir det varmare ute.
Igår slappa jag bara hemma, åt god middag med la familia och tittade på två filmer. En riktigt mysig kväll:) Just nu äter jag frukost och tittar på film. Sen tänkte jag ta mig en promenad och dammsuga mitt rum. Till kvällen blir det jobb igen till 22. Har fått förlängt vikariat nu förresten, så har jobb till augusti - riktigt skönt!:)