hannajohannesson

21 DECEMBER

Kategori: EVERYTHING ELSE

Hej på er! Idag är det fredag igen och bara tre dagar kvar till julafton! :) Värst va december har gått fort, kan inte fatta att det snart är jul! Jag är i alla fall klar med alla julklappar, så det känns bra. Skönt att inte vara ute i sista minuten :) 
Idag hade jag en lugn och mysig morgon. Jag åt gröt och tittade på julkalendern :) Jag har kommit lite efter, så har en del avsnitt jag måste se nu innan jul haha ;) Det är så mysigt att det snöar ute idag! Med julmusik i bakgrunden så blir det en riktig julstämning :) 
Jag har precis betalat alla mina räkningar så det är färdigt, och nu ska jag diska och packa in julklapparna tänkte jag. Sen ska jag gå ner till stan och handla lite mat, gå bort med skräp och ta mig en promenad. Efter det ska jag städa hela lägenheten och fixa fint inför ikväll. För ikväll kommer de nämligen några fina tjejer hit och vi ska ha julmys :) Det blir tomtegröt, julklappsleken, glögg, pepparkakor och annat mysigt! Har sett fram emot det hela veckan så det ska bli såå mysigt! 
 
Annars då? Jo, det är allt bra :) Jag har jobbat, tränat och myst. Det har varit mycket julmusik och tända ljus den senaste tiden kan jag säga :) Förra onsdagen var jag i Göteborg med mamma och syrran hela dagen. Det var verkligen en perfekt dag! Först fick vi reda på att syrran fått jobb på IKEA, vilket är otroligt roligt! :D Vi fikade på Starbucks (självklart), shoppade lite, åt god mat och drack vin för att fira Elin att hon fått jobb. Sen gick vi till Bergakungen och såg premiären på The Hobbit - den var så himla bra! Se den! :) Sedan kom pappa och vi gick på Jul på Liseberg. Vi åt god mat och gick runt där och myste. Det var en sån otroligt mysig dag :) 
På helgen var jag i Lane hos familjen och myste. Vi klädde granen, bakade pepparkakor, gjorde julgodis och tittade på Ensam hemma :)
 
Denna veckan har jag jobbat och tränat. I onsdags fikade jag med fina Josefin som kommit hem från England, vilket var jätte kul! Igår träffade jag min vän Emma som kommit hem från Varberg, vi fikade på Röda rummet och tog en sväng till Torp :) På kvällen myste jag hos syrran, såg på julfilm och drack glögg :) 
 
Hoppas ni har haft det bra! 

SOMETHING NEW

Kategori: SHOPPING

 
Fick hem lite julklappar till mig själv för någon vecka sedan! :)
Köpt på cdon!

- INSPIRATION -

Kategori: INSPIRATION

PICTURES - NOVEMBER

Kategori: PICTURES

 
1. Den fina dukningen när vi firade min vän Johannas 20-årsdag! / 2. Fina Emma när vi var i Göteborg! / 3. Massa rolig inspiration som kom på posten. / 4. Min goda fruktsallad som jag gjorde en kväll :) / 5. Min vän Jessicas 20-årsfirande och avskedsfest. En riktigt trevlig kväll med god mat, goa människor och många skratt! / 6. Hyrde 5 filmer när jag inte jobbade så mycket en vecka :) 

FINALLY!

Kategori: EVERYTHING ELSE

 
Äntligen har jag skaffat mig dem! Jag har gått och blivit med mina första Jeffrey Campbell! :) Det var 50 % outlet på members.com så då passade jag på. Jag ville ha svarta och jag tyckte det var snyggt att det var mönster på dem också. Jag fick dem för 2 veckor sen och använde dem för första gången när jag och min vän Johanna gick på bio :) De är verkligen otroligt bekväma ändå! 

11 DECEMBER

Kategori: EVERYTHING ELSE

Hejsan! Hoppas allt är bra med er :) Idag är jag ledig, vilket är skönt. Imorse åt jag gröt, tittade på julkalendern och myste :) Sen har jag tvättat massor, har tvättid hela dagen så det blir att springa upp och ner för trapporna en del idag. Åt lite mat för en stund sedan och nu läser jag modemagasin med en kopp kaffe i handen och lyssnar på julmusik. Snart ska jag sätta igång med att städa lägenheten, och sen kanske det blir lite bakning. Tänkte kanske göra lite chokladbollar eller något :) Senare blir det förmodligen gymmet också, får se hur kroppen känner sig :) Jag tränade i söndags och igår, så får se hur de blir idag. 
Fick även ett roligt paket från cdon idag! Det innehöll massa film, så det blir nog lite filmtittande ikväll och något gott att äta skulle jag tro :) 
 
Förra veckan var det rätt lugnt och mysigt. Förutom att jag försov mig en dag när jag skulle jobba, så nu är jag totalt livrädd att det ska hända igen varje gång jag ska upp tidigt och jobba.. Konstigt, för jag brukar alltid vara jätte bra på att gå upp på morgonen. Aja, det kanske bara är en slags fas ;) 
Jag var på blomsterlandet och fick experthjälp av syrran så fick med mig jätte fina grejer till lägenheten :) Sen var jag på dansföreställningen Facepalm med E.A.R. i onsdags. De var otroligt duktiga så det var jätte roligt att se! I fredags jobbade jag sent och efter det gick jag ut på Köket i Uddevalla med min vän Karolina och annat roligt folk. Det var riktigt kul! Det var releasefest, så det var många av stadens alla band som var där och spelade :) Sen på lördagen var jag på julmarknad i stan med mamma och syrran. Det var jätte mysigt verkligen! Kändes som att man var Astrid Lindgrens Kajsa Kavat när man gick runt där haha ;) Sedan fikade vi på Röda rummet, julbakade hemma hos mina föräldrar och sen myste jag med film i lägenheten till kvällen. I söndags var jag på julbord i Vänersborg med familjen, farmor och farfar samt min morbror med familj. Det var otroligt mysigt och jätte god mat! :) 

FÖRSTA ADVENT

Kategori: EVERYTHING ELSE

Hejsan! Två inlägg på tre dagar - inte dåligt för att vara jag den senaste tiden haha! Idag är det ju första advent och jag har en jätte mysig dag verkligen! Sov hos föräldrarna i Lane inatt så jag åt en jätte mysig frukost med dem imorse :) Sen åkte jag in till stan, handlade lite mat och gick hemåt. Det var en sån mysig stämning i stan idag! Det var ju en sån här speciell juldag i stan idag, så det var tomtar lite överallt, levande skyltfönster och massa människor! Det var ju så fint väder också, bara det blev man glad av :) När jag kom hem tände jag ljus och förberedde lite, för sen kom min vän Johanna på adventsmys! Vi drack glögg, åt pepparkakor, muffinsen jag bakade i veckan och lussebullar :) Det var supermysigt! Nu sitter jag med lite gott grönt te, lyssnar på julmusik och bara myser. Snart kommer pappa och hämtar hem mig till Lane igen för en mysig middag och adventsmys med familjen  :) 
 
I fredags kom jag aldrig till Torp, jag stannade hemma, städade, myste och läste ut min bok istället :) Sen drog jag till Friskis för ett puls/medel gympapass med mamma. Sedan blev det hem, duscha, göra sig iordning och dra ner till Johanna och Dennis. Fick jätte god mat och satt och pratade :) Efter det drog jag och Johanna på bio på Breaking dawn part 2! Den var faktiskt lite bättre än va jag trodde :) Vi hade samtidigt premiär på våra nya skor ;) För jag har nämligen blivit med Jeffrey Campbell skor!! :) De är jätte fina, jag ska visa er! 
 
Igår, lördag, åkte jag till Torp en sväng :) Jag shoppade lite kläder, ett halsband, lite grejer till lägenheten och handlade lite mat. Senare drog jag hem till Lane för att fira pappa med släkt och famillj :) 
Det har varit en riktigt mysig och avslappande långhelg :) Hoppas ni haft det bra! 
 
 
Bilder från idag när jag och Johanna hade adventsmys!