hannajohannesson

30 NOVEMBER 2012

Kategori: EVERYTHING ELSE

Hej på er! Idag är det då fredag igen, och jag är ledig :) På morgonen tog jag de lugnt, åt god gröt, drack te och tittade på Revenge. Det är så fint och ljust ute idag, vilket gör att jag känner mig riktigt glad och avslappnad. Jag har faktiskt tjuvstartat en dag för tidigt och lyssnar just nu på julmusik hihi :) Men bor inte hemma i Lane längre så nu kan jag inte göra familjen, eller pappa rättare sagt, sur för att jag lyssnar så mycket på julmusik i december innan jul haha. Om nu inte jag retar galfeber på mina grannar i mitt hus istället haha! ;) Ni som känner mig vet att jag äälskar julen, det är den bästa högtiden på hela året! Så det ska bli jätte kul att få julpynta i lägenheten för första gången :) 
 
Får se vad som händer idag, har inte direkt planerat något speciellt. Jag måste städa lägenheten i alla fall, men får se om det blir idag eller imorn. Sen blev jag sugen på att ta en tur till Torp, handla lite mat och se om jag hittar något kul :) Senare blir det nog till Friskis också för ett träningspass :) Ikväll vet jag inte än vad som händer, kanske köper med mig sushi hem och tittar på filmer eller åker hem till föräldrarna och myser där :)
 
Den här veckan har jag jobbat tre dagar, tränat, hyrt 5 filmer för 100, bakat muffins och myst bland annat. Och blivit väckt av högljudda grannar som festar på en onsdag då man ska upp kl 5... Men jaja, jag har överlevt det också :) 
Jag har fotograferat lite nya grejer jag köpt, som jag ska visa er snart! 
 
 
Min första lilla julgrej jag satt upp i lägenheten!
Köpt på Indiska och hänger på min lilla spik på toalettdörren. Jag tycker den är jätte fin :) 
 

HELLO

Kategori: EVERYTHING ELSE

Som ni märkt så har det inte blivit så mycket uppdatering här på bloggen den senaste tiden. Anledningen till detta är att jag tröttnat lite och jag vet inte om jag tycker det är så roligt längre. Det tar en massa tid, som man ibland skulle vilja lägga på annat roligt istället. Dessutom får man inte mycket respons och då tröttnar man rätt snabbt. Med det menar jag inte att jag söker desperat efter bekräftelse, men ibland skulle man vilja veta vad ni tycker och tänker.
Men jag kommer nog inte helt släppa bloggen, det kommer bli inlägg ibland då jag visar bilder vad jag köpt, andra nyheter och roliga upplevelser. Hoppas ni tycker det låter bra! 
 
Saker som hänt det senaste:
- Blivit bestulen av min plånbok i Göteborg när jag var där med Emma.
- Fick tillbaka min plånbok igen, då den blev upphittad av otroligt vänliga människor på Rut.m.fl.
- Längtar till snö, julbak och jul :)
- Köpt mina första tomtar till lägenheten, men glömt julllådan hemma hos föräldrarna.. 
- Firat Johannas Dennis på Buddy´s i Trollhättan - körde bilrace, åt god mat och bowlade :) 
- Varit på kalas hos min vän Jessica som fyller 20 år nästa vecka - god mat och trevliga människor :)
- Jobbat.
- Umgåtts med vänner och familj :) 
- Tränat. 
- Köpt ännu ett par klackskor :) 
 
Hoppas allt är bra med er! 

121105

Kategori: EVERYTHING ELSE

 
Hejsan :) Då var det måndag, och en ny vecka igen. Idag är jag verkligen hur trött som helst, antar att det är konsekvenserna för att man inte sov så mycket igår natt.. Så idag har jag inte gjort så mycket. Jag har ätit gröt, tittat på film och läst en del. Nu ska jag duscha, göra mig lite lunch och titta på något gratis avsnitt på nätet. Sen blir de att göra sig lite iordning för att sen åka till jobbet och jobba kväll 16 - 22. Får se hur det går haha, känner mig totalt överkörd. Efter jobbet går jag kanske hem till syrran och myser lite :) 
 
Igår tog jag de rätt lugnt. Jag kollade på film och myste :) Sen vid 5 hämtade mamma upp mig och åkte till Friskis för ett härligt gympapass. Efter det hämtade vi upp syrran och åkte till Lane. Vi åt en jätte god middag och myste :) Sen körde mamma in oss och jag såg lite på film innan jag totalt stensomnade haha. 
 
Hoppas ni haft en bra helg! 

INSPIRATION

Kategori: INSPIRATION

121104

Kategori: EVERYTHING ELSE

 
Hejsan! Då var det söndag igen då :) Känner mig rätt trött idag, la mig halv 5 imorse haha. Men är faktiskt relativt pigg ändå får jag säga! 
Igår var jag hos Johanna nästan hela dagen :) Vi dukade och grejade inför kvällen en del. Sen lata vi oss, åt en god kycklingsallad och såg på en bra film :) Efter det gick jag hem, duschade, gjorde mig iordning inför kvällen och gick tillbaka till Johanna igen. Det var en jätte rolig kväll! :) Vi åt en jätte god 3-rätters, drack gott vin, lekte lite lekar och bara hade roligt :) Sen gick vi ut på Mortens och det var riktigt mycket folk som var ute, så det var roligt! Efter mortens gick vi till Johanna en stund innan jag och Sara gick hem till mig. La oss som sagt halv 5 så vi var lite trötta idag när vi vakna haha. 
 
Idag har jag och Sara ätit en mysig frukost tillsammans och suttit och pratat :) Hon åkte hem för någon timme sen, så nu sitter jag ihopkurad i sängen och myser :) Nu ska jag titta på film och bara slappa tänkte jag. Jag ska läsa lite grann och laga lite god mat :) Senare blir det ett gympapass på Friskis med mamma, och sen mys med film på kvällen :) 
 

121103

Kategori: EVERYTHING ELSE

 
Hej på er! Jag känner mig jätte glad idag, vet inte vad det är, men dett är ju lördag, jag är ledig och har en bra dag framför mig :) Hoppas allt är bra med er också! 
Denna morgon har jag ätit min goda gröt, tittat på ett avsnitt av Hart of Dixie, vilket är en helt okej serie som man kan se gratis på kanal5play.se, och druckit te :) Nu ska jag göra mig iordning lite och sen gå ner till Johanna för att hjälpa henne förebereda inför kvällen då vi ska fira hennes 20-årsdag :) Det ska bli en jätte rolig kväll! Hoppas bara att jag kan komma på vad jag ska ha på mig också haha! Jag har inte varit ute på jätte länge, så det ska bli riktigt kul! Sen sover Sara över hos mig så det blir också mysigt :) 
 
Igår jobbade jag som sagt till 14.30, sen åkte jag till Friskis och gymmade :) Efter det åkte jag in till stan, gick lite ärenden, handlade lite mat och köpte med mig sushi hem. Sen till kvällen blev de mys i lägenheten med jätte god sushi, Revenge, vin och 2 filmer :) 

INSPIRATION

Kategori: INSPIRATION

 
(bild: amanda berg)

SOMETHING NEW

Kategori: IN MY CLOSET

 
 
Min nya vinterjacka! Jag har kollat på den jätte länge och provat den 2 gånger, och förra veckan blev den till slut köpt! Vad tycks? Ska jag behålla den? :) 

121102

Kategori: EVERYTHING ELSE

 
Hejsan! Då var det fredag igen då haha! :) Och november dessutom! Helt otroligt va fort tiden kan gå.. 
Idag jobbar jag i alla fall till 14.30. Hoppas att vädret håller sig relativt bra i alla fall.. Jag ska gå mycket ute på jobbet idag så hoppas att det inte regnar alltför mycket.. Håll tummarna! Efter jobbet tänkte jag dra till Friskis för att gymma och sen blir de in till stan. Ska göra lite ärenden och handla lite mat. Sen får jag se vad som händer, ska i alla fall hem och titta på gårdagens Revenge och sen kanske va med syrran :) 
 
Igår jobbade jag till 14.30, sen drog jag ut till Torp en sväng, shoppade lite och handlade lite mat. Sen blev de hem, mellanmål och sedan gympapass på Friskis med mamma :) Till kvällen tände jag ljus, åt god mat och slappade :) 
 
I onsdags åt jag lunch med syrran på Lejas, vilket var jätte mysigt :) Sen drog vi ut till Torp och shoppade lite. Ni ska få se vad de blev för inköp en annan dag. Efter det gick jag hem till Johanna och myste. Vi åt tacos, satt och pratade, såg på Grey´s Anatomy och drack te - supermysigt! :)