hannajohannesson

SOMETHING NEW

Kategori: IN MY CLOSET

 
Har glömt visa er träningssetet från Adidas jag köpte i somras på Sportshopen i Grebbestad! Har använt det flera gången, och det är skit bra! Jag är jätte nöjd över detta köp :)

INSPIRATION

Kategori: INSPIRATION

 
 
(bild: modette streetstyle)

120930

Kategori: EVERYTHING ELSE

 
Hejsan! Idag mår jag lika dåligt som igår.. Så kommer nog inte kunna åstadkomma så mycket idag heller. Om jag fortsätter må såhär så kan jag nog inte jobba imorn heller är jag rädd.. 
Så denna morgon har varit lugn. Jag har läst lite, fått i mig lite frukost och tittat på lite tecknad film. Nu ska jag samla ihop lite grejer, för mamma kommer snart och hämtar mig för att ta mig hem till Lane. De tyckte att jag skulle komma hem så att de kunde ta hand om mig, de är så goa mina föräldrar <3 
 
Igår tog jag de lugnt hela dagen, vilade mest. Jag läste mycket, åt lite emellanåt och tittade på nästan 4 hela filmer. Orkade inte göra så mycket annat.. 
 
Det är så sjukt tråkigt att vara sjuk när det är sånt mysigt soligt höstväder ute också! Då vill man bara ta sig en lång promenad i skogen. Men vädret skiftar så, så va ju inte fint hela dagen igår precis. 

NEW MAGAZINES, NEW INSPIRATION

Kategori: EVERYTHING ELSE

 
Fick nya tidningar här i veckan! Nelly-tidningen fick jag såklart i ett paket från nelly som också innehöll annat kul, som jag ska visa er snart :)

120929

Kategori: EVERYTHING ELSE

 
Hej! Usch idag mådde jag verkligen skit när jag vaknade.. Mådde inte så jätte bra igår heller, men inte i närheten såhär dåligt. Så det blev att ringa till jobbet och sjukanmäla mig idag och imorn. För jag skulle ha jobbat kväll idag 16 - 22 och 7 - 14.30 imorn, men som de ser ut nu så kan jag inte jobba imorn heller.. Usch fan jag hatar att sjukanmäla mig, har alltid tyckt att det är jobbigt.. 
Så nu ligger jag i min säng med en kopp te bredvid mig och datorn i knät. Blir nog en del läsning och filmtittande idag skulle jag tro. 
 
Igår gick jag en härlig pw i solen, vilket gjorde mig gott. Det var så fina färger i skogen nu! Det är allt vackert med hösten ändå :) Sen lagade jag en god pastasallad till lunch och läste tidningar. Senare vilade jag mig, läste min bok och började titta på en film. Vid 6 började jag göra mig iordning inför kvällen, då jag och syrran skulle ut och äta. Kände mig inte så pigg då men kände att man mår bra av att komma ut. 
Det var en jätte mysig kväll! Vi klädde oss fina och tog på oss våra klackar och gick till Kerstin på torget. Hade aldrig varit där innan så det var kul att testa! Vi åt jätte god mat och satt där länge och pratade :) Sen gick vi till Hemmakväll, hyrde film och gick hem till Elin och myste :) Vi hyrde 21 Jump street, Underworld 3 och What to expect :) 
 
Så synd att man skulle jobba den här helgen och att jag nu blev sjuk. För det är bokmässan i Göteborg den här helgen, och det är så mysigt att gå på! Så om ni är i närheten eller inte har något att göra denna helg så är mitt tips att åka dit! 

INSPIRATION

Kategori: INSPIRATION

 
 
Kolla in den här tjejens blogg alltså! Hon har en otroligt snygg annolunda stil med mycket svart vilket jag älskar! 
(bild: amanda berg)

NEWS IN THE APPARTMENT

Kategori: EVERYTHING ELSE

 
Fick mig en micro i inflyttningspresent från mamma och pappa igår! Va en sån otroligt rolig överaskning :) Det är ju alltid bra att ha så det var en jätte bra present verkligen! Nu ska jag bara bestämma var den ska stå haha..

120928

Kategori: EVERYTHING ELSE

 
Hejsan på er! Då var det fredag igen, herregud va veckorna går fort förbi nu alltså! Idag är jag i alla fall ledig, vilket är skönt :) Ska ju jobba helgen så skönt att kunna vila upp sig ordentligt nu. Mår inte helt hundra idag heller.. Trött, värk i kroppen och ont i huvudet samt lite ont i halsen. Så denna morgon har varit lugn - läste lite när jag vaknade, åt min gröt och läste modemagasin. Får se vad som händer idag och vad jag orkar göra. Tänkte gå bort med lite skräp och samtidigt få mig en liten promenad. Sen tänkte jag kanske titta runt på nätet på utbildningar och annat. Senare ska jag träffa syrran efter att hon slutat jobbet kl 2. Får se vad vi hittar på, men god mat och film blir de nog i alla fall :) 
 
Igår gjorde jag inte så mycket, vilade mest, läste och titta på en film. Sen gick jag bort till syrran och hjälpte henne att förbereda inför kvällen då vi skulle fira Elins födelsedag. Efter det blev de hem, göra sig fin och gå dit igen för kalaset. Det blev en jätte trevlig kväll! :) Det var god mat, gott sällskap och go stämning :)

INSPIRATION

Kategori: INSPIRATION

 
 
(bild: angelica blick)

SHOES SHOES SHOES

Kategori: FASHION

 
Snygga skor för hösten från Cheap Monday, Jeffrey Campbell och Vagabond! Finns alla att köpa på nelly.com. 
 
 

120927

Kategori: EVERYTHING ELSE

 
Hej! Då var det torsdag och jag är ledig - super skönt! Det är dessutom min syrras födelsedag idag! Grattis grattis! :D 
Mår inte helt hundra idag känner jag, är trött i kroppen och annat skit. De va någon som stod och knackade hos grannen och pratade jäätte högt läänge inatt, vilket var super irriterande.. Men har i alla fall haft en mysig morgon! Har läst lite, ätit min gröt och tittat lite på en film. Nu ska jag diska och greja lite här hemma. Sen blir de dusch och göra sig iordning lite, kanske gå ner till stan och göra några ärenden. Sen ska jag till syrran och fira henne på den stora dagen :) Några ur släkten kommer dit till kvällen så det blir mysigt :) 
 
Igår jobbade jag till 14.30, sen åkte jag till stan och handlade mat. Sedan blev de hem, packa träningskläder, ta sig ett mellanmål och åka till Friskis. Var på ett medel gympa pass som var riktigt bra :) 
Sen hade jag den mysigaste kvällen jag haft i lägenheten på länge! För det första så regnade det ute och då är det extra mysigt. Jag tände ljus, lyssnade på underbar filmmusik, lagade jätte god mat och tittade på två mysiga filmer :)

INSPIRATION

Kategori: INSPIRATION

 
 
(bild: elin kling)

120926

Kategori: EVERYTHING ELSE

 
Hejsan! Just i detta ögonblick jobbar jag och gör de framtill 14.30 som vanligt. Jag går säkert i regnet och blir skit blöt i regnet också, skit kul.. :( Alltså, hösten är mysig med löven som ändrar färg, alla höstkläder(!) och fika/lunch stunder på mysiga ställen i värmen.. Men det här gråa och detta regnet gillar jag verkligen inte! Då vill man bara krypa under täcken och inte göra ett skit på hela dagen. Så hoppas på inte alltför mycket regn idag... 
Efter jobbet blir de lite ärenden på stan, handla mat och sen hem. Sen får vi se vad som händer, kanske åker och tränar, kanske åker hem till Lane och myser - får se helt enkelt! :)
 
Igår myste jag med mamma större delen av eftermiddagen :) Vi åt sushi, vilket var supergott som vanligt! Sen åkte vi ut till Torp och gick runt där ett tag, tittade på inredning och tv bl a. Sedan fikade vi lite innan hon körde mig till jobbet. Jobbade kväll 16 - 22. 

INSPIRATION

Kategori: INSPIRATION

 
 
(bild: ashley madekwe)

- SOMETHING NEW -

Kategori: SHOPPING

 
Köpte dessa skor i somras och glömde helt av att visa dem för er! Enkla och snygga för bara 199 kr på Dinsko :)
 

120925

Kategori: EVERYTHING ELSE

 
Hej! Förlår för dålig uppdatering. Jag har inte riktigt orkat med detta de två senaste dagarna. I söndags var jag hemma i Lane på morgonen, fick en supergod frukost med föräldrarna och sen tittade jag på romantisk film. Senare drog vi in till stan, till syrrans lägenhet för att fira henne med kusinerna. Hon fyller nämligen år på torsdag! :) Så vi fikade och satt och pratade, de va jätte mysigt :) Sen åkte jag och pappa till gymmet och träna. Efter det blev de hem, duscha och sen gå till syrran och mysa :) Vi satt uppe och prata till typ halv 2, så det var jätte mysigt. 
 
Igår åt jag en lugn frukost och läste lite, sen gick jag en promenad med syrran i solen :) Efter det gick vi hem till henne och myste innan jag åkte till jobbet. Jobbade 16 - 22. 
 
Denna morgon har jag ätit min gröt och tittat på klipp och danser från So you think you can dance. Så himla fina danser den här säsongen alltså! Synd att jag missat så mycket nu när jag inte har tv.. Men tur att man kan se det mesta på youtube i alla fall :) Nu ska jag duscha och göra mig iordning lite och sen ska jag träffa mamma. Vi ska nog äta lunch på något mysigt ställe skulle jag tro :) Sedan blir de att jobba kväll 16 - 22 igen. 

120923

Kategori: EVERYTHING ELSE

 
 
Hej på er! Hoppas ni har en mysig söndag! Jag har haft en jätte mysig frukost med mor och far här hemma i Lane denna morgon :) Nu är de på tidspromenad i regnet, men jag kände inte för att gå ut i regnet så jag sitter ihopkurad i soffan med datorn och myser. Ska läsa lite och titta på en film snart tänkte jag. Sen är man bortbjuden till syrran, som fyller år i veckan så ska fira lite med några ur släkten i hennes lägenhet. Blir lite fika och mys där en stund :) Sen efter det blir de träning på Friskis som gäller och sen hem till lägenheten och mysa :) 
 
Igår städade jag hela morgonen, tittade på film och myste. Sen hämtade mamma och syrran upp mig och vi åkte och handlade lite. Sedan åkte vi till Lane, och där hamnade jag i soffan en stund för jag var så otroligt trött. Till kvällen kom min bror förbi och vi åt en jätte god och mysig middag alla fem :) Vi satt och pratade hela kvällen - jätte mysigt verkligen! 

INSPIRATION

Kategori: INSPIRATION

 
(bild: columbine smille)

120922

Kategori: EVERYTHING ELSE

 
Hej! Då var det lördag och idag är det min vän Saras födelsedag! Grattis igen hjärtat! :) 
Efter jobbet igår blev de snabbt hem och förbereda och göra sig iordning inför kvällen då vi firade Sara. Det blev en jätte rolig kväll! Vi lagade jätte god mat och vi satt och skratta hela kvällen :) Sen blev de en rätt händelserik kväll haha, vi behöver inte gå in på detaljer, men det slutade med att jag och Sara stensomnade i min soffa typ kl 1. Vi vaknade sedan kl 4 av att mobiler ringde, haha då blev de fart på oss igen. Sara åkte hem och jag gick och la mig. 
 
Denna morgon, förmiddag och eftermiddag har jag ätit gröt, tittat lite på en film, diskat upp allt från igår, städat och skurat golven. Så nu är jag jätte trött.. Jag är inte speciellt bakis, men är otroligt trött i kroppen. Nu ska jag ta mig en dusch och sen blir de att åka hem till föräldrarna i Lane. Ska bli så mysigt! :) 
 
Hoppas ni har en bra lördag! 

WANTIE FROM GINATRICOT

Kategori: WANTIES

 
Jätte snygg kappa/vinterjacka från ginatricot! Vill ha något sånt här i vinter. Finns en liknande på Åhléns som jag testat men har inte bestämt mig ännu, skulle vilja prova den här jackan också. 
 
(bild tagen från my blomqvists blogg)

INSPIRATION

Kategori: INSPIRATION

 
 
(bild: angelica blick)

120921

Kategori: EVERYTHING ELSE

 
 
Hejsan! Idag jobbar jag till 14.30 igen och idag kör jag bil på jobbet så de är gött :) Efter det blir de snabbt in till stan, handla nån sak och sen hem. Sedan blir de att duscha och göra sig iordning inför kvällen. För ikväll ska vi fira min vän Sara som fyller 20 år imorn! :)  Ska bli grymt roligt! Dessutom har finaste Emma kommit hem från Varberg, så det ska bli så otroligt kul att se henne igen! :D
Vi ska va i min lägenhet, så hon kommer hit innan och så ska vi laga maten tillsammans. Sen kommer resten vid 6 och så blir de party hela kvällen :) 
 
Igår jobbade jag dag. Var ute och gick på jobbet så knappade in många steg på stegräknaren igår! ;) (Vi har stegräknar-tävling på jobbet.) Sen efter jobbet så gick jag ut till Torp, köpte lite grejer och åt en god smörgås på Briggen. Sedan drog jag till Friskis för ett jätte roligt gympa pass :) Efter de blev de hem, mat, städa och duka inför ikväll. Jag lyssnade på musik, myste och läste min bok innan jag somnade på kvällen :)

- THE SEPTEMBER ISSUE -

Kategori: EVERYTHING ELSE

 
Var bara tvungen att skaffa september-utgåvan av Vogue US när den äntligen kom hit till Sverige! Efter att ha sett dokumentären The September Issue förra året så tänkte jag att nästa gång ska jag ha den haha! September är det allra festaste magasinet på hela året där de gör såna otroliga jobb med. Så jag ska nyfiket titta igenom den i helgen när jag är ledig tänkte jag hihi :) 

INSPIRATION

Kategori: INSPIRATION

 
(bild: fanny lyckman)

120920

Kategori: EVERYTHING ELSE

 
Hej! Idag jobbar jag tidigt, så slutar 14.30 som vanligt. Sen efter det ska jag dra ut till Torp en sväng, köpa present, titta runt lite och äta nått litet någonstans. Sedan bär det av till Friskis för ett härligt gympa pass! :)
Efter det blir de hem, äta, städa lite, duka inför fredag och mysa.
 
Igår tog jag de rätt lugnt på förmiddagen. Jag tittade runt på nätet en del, grejade lite i lägenheten, betalade räkningar och lagade mat. Sen blev de att göra sig iordning och dra ner till Willys för att möta upp finaste Sara och hjälpa henne att handla inför fredagen :) Det va mycket trevligt! 
Vid halv 5 så drog jag till Friskis för ett gött gympa pass :) Sen blev de att handla lite mat, hem, äta och mysa framför en film. 
 

- OUTFIT -

Kategori: OUTFITS



kavaj - åhléns / linne - H&M / väska - Accent/Don Donna / jeans - H&M / skor - H&M / solglasögon - H&M

INSPIRATION

Kategori: INSPIRATION

 
(bild: my blomqvist)

120919

Kategori: EVERYTHING ELSE

 
Hejsan! Värst va vädret skiftar hela tiden! Det går ju inte att planera någonting! Vill ut och promenera men vill inte få världens åskskur på mig.. 
Idag är jag också ledig, så denna morgon har jag sovit ut ordentligt. Kände att jag behövde det, var så otroligt trött. Har ätit min goa gröt, läst modemagasin och lyssnat på mysig musik. Nu tittar jag runt på nätet på olika utbildningar och annat som att jobba utomlands. Sen ska jag diska och greja lite, kanske ta mig en pw om det inte regnar hela dagen.. Sen blir de att laga mat och göra sig iordning, för sen ska jag träffa min vän Sara och hjälpa henne att handla mat inför fredagen :) Till kvällen blir det förhoppningsvis ett pass på Friskis. 
 
Igår träffade jag fina Johanna och åt lunch på Coffee roomer. Det var jätte mysigt! Åt en jätte god sallad med räkor och pesto :) Efter det så gick jag hem till syrran och satte mig där lite. Vi bestämde att vi skulle cykla till Friskis och gympa, men när vi tänkte åka så började det ösregna.. Så vi gav upp den idéen och myste hos Elin hela kvällen :) Vi satt och pratade, gjorde pannkakor, såg på film och myste :) Det blev inte att vi åkte till Lane, för mamma kände sig dålig och ville inte smitta oss. Får bli att jag åker dit i helgen istället :)

WANTIES FROM H&M

Kategori: WANTIES

H&M har fått in jätte snygga grejer! Måste åka till Göteborg och shoppa snart tror jag ;)

120918

Kategori: EVERYTHING ELSE

 
Hallå där! Idag är jag ledig och det är såå skönt! Var rätt trött efter att ha jobbat denna helgen. Denna morgon har jag tvättat, ätit min havregrynsgröt och titta på mysigt tecknat hihi :) Nu ska jag göra mig iordning, hämta det sista från tvättstugan och sen gå ner till stan och luncha med finaste Johanna :) Ska bli jätte kul att se henne! Blir nog mysigt att sätta sig någonstans och mysa medan det regnar ute :) Senare ska jag på ett pass på friskis med mor och sen hem till Lane och mysa :) 
 
Igår jobbade jag tidigt, sen handlade jag lite mat och sen hem och tvätta massa. Sen lagade jag mat, läste modemagasin och tog de lugnt. Till kvällen satt jag och tittade runt på bloggar samt bilder, rapporter och klipp från modeveckan i New York och London. Så himla mycket snyggt alltså - Mary Katrantzou, Topshop Unique, Peter Pilotto och Acne! Ska kolla vidare en annan dag, vill se allt! :)

INSPIRATION

Kategori: EVERYTHING ELSE

 
Vill ha detta skärp från ginatricot - NU!!
(bild: victoria törnegren)

SOMETHING NEW

Kategori: IN MY CLOSET

 
Glömt att visa er detta! Köpte detta linne på Beyond Retro i somras :)

120917

Kategori: EVERYTHING ELSE

 
Hejsan! Då var det måndag igen då! Just nu jobbar jag, och gör de framtill 14.30 som vanligt. Sen ska jag kanske handla lite, sen hem och tvätta hela kvällen. Får se hur vädret blir, annars tar jag nog en pw om det är hyfsat fint väder. Sen blir de nog mys till kvällen :)
 
Igår tog jag mig en härlig pw i solen. Sen lagade jag mat och myste lite i lägenheten. Sen drog jag ut till Torp en sväng. Eftersom det går så grymt dåliga bussar på söndagar så valde jag att åka ut till Torp istället för att komma supertidigt till jobbet. Jobbade som sagt kväll. 

INSPIRATION

Kategori: INSPIRATION

 
(bild: columbine smille)

SOMETHING NEW..

Kategori: HANNAS PYSSEL

 
Köpte detta linne på Ullared för 40 kr. Jag tänkte att jag skulle klippa och sy i det lite, så kanske det kan bli en snygg detalj under stickade eller vanliga tröjor. Får se hur de blir :)

120916

Kategori: EVERYTHING ELSE

 
Hej! Denna morgon har jag ätit min gröt och sett färdigt på en film som jag började se igår kväll. Har precis diskat och nu ska jag ta på mig lite träningskläder och dra ut på en promenad. Sen ska jag läsa och greja lite här hemma, laga mat och göra matlåda tills imorn. Senare ska jag jobba kväll 16 - 22.
 
Igår jobbade jag som sagt, sen åkte jag in till stan och träffade Karro. Vi satte oss i solen i trädgården på Yerba med en kaffebaileys, delade på en kakbit och sen tog vi en öl. Det var supermysigt! Satt och pratade där i flera timmar :) Efter det så gick vi hem till mig, jag fixade oss varsin mojito och vi satt och pratade. Sen blev det plötsligt sent och vi blev hungriga, så vi gick ner och köpte mat. Det blev sushi för min del - supergott! Sen drog vi hem till mig igen, åt och såg på film :) En jätte trevlig lördagskväll verkligen! 

INSPIRATION

Kategori: INSPIRATION

(bild: angelica blick)

- DAGENS LÅT -

Kategori: MUSIC

120915

Kategori: EVERYTHING ELSE

 
Hej! Då var det helg, och jag jobbar tidigt idag 7.00 - 14.30. Inte lika kul det men jaja, jag ska köra bil på jobbet idag och det skulle bli rätt så fint väder, så de är ju inte så dumt i alla fall :) Efter jobbet ska jag möta upp finaste Karolina! Vi ska ta en öl nånstans och bara prata :) Sen efter det så vet jag inte riktigt vad som händer. Kanske åker till Lane en sväng.. Får se helt enkelt :) 
 
Igår tog jag de lugnt, läste min bok och lagade en god lunch :) Till kvällen jobbade jag som sagt 16 - 22. Kändes inte som en fredag, var väl för att jag jobbade förstås. Så det kändes så konstigt att gå genom stan efter jobbet och möta folk som var påväg ut för att festa haha. 

INSPIRATION

Kategori: INSPIRATION

(bild: fanny lyckman)

SOMETHING NEW

Kategori: IN MY CLOSET



Snygg och rätt enkel kjol med det lilla extra med skärningar och skinndetaljer. Köpte den på Ginatricot för någon vecka sedan :) 

120914

Kategori: EVERYTHING ELSE

 
Hej! Då var det fredag igen. De känns verkligen som att det är måndag och fredag hela tiden. 
Denna morgon var det så sjukt trist väder ute så har bara varit inne, ätit frukost framför en film och myst. Nu ser det ut att spricka upp lite, får se om jag kanske tar mig en liten promenad eller något. Annars tänkte jag ta det ganska lugnt och sätta mig och läsa en del. Senare blir det att jobba kväll 16 - 22. Det blir att bara gå och lägga sig när jag kommer hem, för jag börjar jobba tidigt imorn bitti igen. 
 
Igår storstädade jag i lägenheten. Det var riktigt skönt att få det städat ordentligt :) Sen kom mamma förbi en snabbis och hälsade på, hon hade med ett paket jag fått på posten (som jag ska visa er). Sen gick jag ner till stan och gjorde lite ärenden och handlade lite mat. Fick mig en härlig promenad också :) Till kvällen blev de gympa pass på friskis med mamma och sen hem och mys framför film :) 
 

INSPIRATION

Kategori: INSPIRATION

SHOPPING - ULLARED

Kategori: SHOPPING




Här är en del av det jag köpte igår på Ullared! Fick med mig lite mer köksgrejer också - skålar, några uppläggningsfat...
Så det blev alltså; mixer, filmer, böcker, kokbok, ramar, tavla, torrschampo, plattång och mycket mer. Jätte nöjd! :) Var kul att hitta den andra och tredje delen av Hungespelen triologin, eftersom jag läst och sett ettan så ska det bli intressant att läsa vidare vad som händer. Även roligt att läsa böckerna innan filmerna kommer :) Fick äntligen köpt min mixer också! Så nu ska jag börja göra smoothies tänkte jag :) Fick ju en smoothie-bok i present, så nu ska det testas! 

- DAGENS LÅT -

Kategori: EVERYTHING ELSE

120913

Kategori: EVERYTHING ELSE

 
Hej på er! Förlåt för lite sen uppdatering, har varit en rätt slö morgon. Var ju borta hela dagen igår så kände att jag behövde en lugn morgon. Men väcktes av att de vägarbetar utanför och att hela huset skakar, så det var inte så kul precis.. Men har denna morgon/förmiddag myst, ätit gröt, sett på Disney-film, diskat och fått upp lite grejer som jag köpte igår. Idag ska jag storstäda i lägenheten, göra lite ärenden, skriva upp mig på tvättid och läsa massa. Senare blir det att dra till Friskis med syrran och träna, sen hem och mysa :) 
 
Igår var jag som sagt på Ullared med Elin och mamma. Det var jätte mysigt som vanligt! :) Hittade massa bra saker, t ex köksgrejer, filmer och böcker. (Bilder kommer!) Vi åt en god lunch på deras restaurant på övervåningen och sedan gick vi och tittade lite i andra butiker runtom Ullared. Efter det drog vi till Freeport och tittade runt. Provade lite på Acne men blev tyvärr inget köp den här gången, får bli nästa gång. Vi blev lite trötta så vi satte oss och delade på en pizza på ett ställe :) Sen drog vi hemåt, så var inte hemma förrän ca kl 8. Då blev de att packa upp lite, dricka te och titta på en film :)

INSPIRATION

Kategori: INSPIRATION



YOU´VE GOT MAIL

Kategori: IN MY CLOSET

 
Denna klänning från Angelica Blick for Nelly var det jag fick hem i nelly-paketet förra veckan! Det är en rätt enkel klänning med det lilla extra liksom - sjukt snyggt! Får se om jag hinner använda den något innan de blir för kallt, men annars får de bli nästa år när värmen kommer tillbaka. Kunde i alla fall inte låta bli den :) 
 
 

120912

Kategori: EVERYTHING ELSE

 
Hallu! Just i detta ögonblick är jag påväg till Ullared med min mor och syster! Ska bli jätte mysigt :) Vi fick äntligen ihop en dag då alla tre kunde. Vi har ju en liten tradition att åka dit tillsammans då och då. Vi stannar alltid på samma ställe och fikar och sådär :) Får se vad jag hittar, men har allt skrivit en liten lista ;) Efteråt ska vi ta en sväng förbi Freeport också. Det är ett ställe påvägen, mellan Göteborg och Ullared där det finns många outlet. Och Acne finns där, som jag självklart ska kolla in :) Har läänge velat ha något från Acne, det är en av mina favoritmärken, så hoppas jag kanske får med mig något hem! 

TODAY

Kategori: EVERYTHING ELSE

 
Hej! Idag har jag varit på samverkansdag med jobbet från 9 - 16.30. Så fick mig en timmes sovmorgon :) Vi har varit på Bohusgårdens Hotell & Konferens hela dagen, där vi har gått igenom tes och rutiner på jobbet. Sen fick vi mysiga kaffepauser och dessutom en jätte god lunch. Det var så sjukt mycket mat! Det fanns så man kunde ta frukt, godis och dricka när man ville, och oj va mätt man blev! Mådde lite konstigt där ett tag haha. Men var en mycket trevlig dag :) Efter det så gick jag förbi ICA Kvantum för att handla lite på vägen hem och sen gjorde jag lite ärenden på stan. Nu har jag varit hemma en stund, fått i mig lite mat, diskat och nu ska jag nog bara slappa ett tag och titta på en film :)
 
Igår jobbade jag som sagt, sen gick jag ut till Torp en snabbis och sen drog jag till Friskis för att gymma. Sen blev de hem, lämna lite grejer snabbt och sen dra till syrran. Vi lagade god wok, såg på film, åt fruktsallad och myste :) 

INSPIRATION

Kategori: INSPIRATION



(bild: elin kling)
 

SNYGGA DOJJOR!

Kategori: FASHION

Snyggisar från Zara! Jag tycker att mönstret är jätte snyggt och kan piffa upp en helsvart eller annars färglös outfit. Kan vara snyggt till både kjol och jeans! 
 
(bild tagen från columbine smilles blogg)

120910

Kategori: EVERYTHING ELSE

 
Hej! Då var det måndag igen! Så det betyder jobb igen. Idag jobbar jag dag, till 14.30. Sen ska jag till Torp en sväng för att byta en sak och sedan till Friskis för att träna. Efter det blir de in till stan, handla och fixa lite grejer. Till kvällen blir det att laga mat och mysa hos syrran :)
 
Igår var jag på hus&villa-mässan som sagt, och det var riktigt trevligt. Det var inte riktigt som jag tänkt mig, men lite mysigt i alla fall :) Sen drog vi hem, tog ett mellanmål och åkte till Friskis och gymmade. Efter de hem och mysa framför romantiska Letters to Juliet :) 

SOMETHING NEW

Kategori: IN MY CLOSET



Bara älskar dessa byxor! Fick med mig dem från H&M när jag var på Torp sist. 

INSPIRATION

Kategori: INSPIRATION

(bild: angelica blick)

120909

Kategori: EVERYTHING ELSE

 
Hejsan! Just nu sitter jag och äter min gröt, lyssnar på musik och myser :) Sen ska jag duscha och göra mig iordning, för sedan kommer mor och far för att hämta mig. Vi ska nämligen på hu&hem-mässa i Göteborg idag :) Har inte varit där på sjukt länge så det ska bli så kul och mysigt! Vet inte exakt när jag kommer hem igen, men blir nog film och mys till kvällen. 
 
Igår Träffa jag mamma på eftermiddagen, vi åkte på loppis, men hittade ingenting, och fikade på Blomsterkroken. Det var jätte mysigt! :) Sen handlade jag lite mat och gick hemåt. Jag tog de mest lugnt hemma resten av dagen - såg på film, lagade jätte god mat, beställde lite grejer och läste :) Va så härligt att ha en dag då man inte gör så mycket, inga måsten, bara lugn och ro. 

SOMETHING NEW

Kategori: IN MY CLOSET




Fick med mig denna från Torp sist! En jätte go tröja i en härlig färg för bara 149 kr på ginatricot! 

INSPIRATION

Kategori: INSPIRATION

(bild: columbine smille)

120908

Kategori: EVERYTHING ELSE

 
Hej! Så skönt att vara ledig den här helgen, så skönt att bara ta de lugnt. Denna morgon har jag myst i lägenheten, ätit min gröt och tittat på film :) Idag vet jag inte alls vad som händer, har inget speciellt planerat. Ska väl ta mig en pw i alla fall, sen vet jag inte. Får se vad dagen har att erbjuda! :) 
 
Igår stack jag ut och sprang i en timme, och det gick riktigt bra faktiskt! :) Sen blev de hem, duscha, äta lunch och göra sig iordning, för sedan drog jag ner till stan för att träffa Johanna. Vi satte oss på Lejas och fikade ett tag, sen gick vi på stan en stund :) Till kvällen blev det pizza, öl och film hos syrran. Det var jätte mysigt som vanligt! :) 
 
Hoppas ni har en bra helg! 

- 5 FÖR 100 PÅ HEMMAKVÄLL -

Kategori: EVERYTHING ELSE



Hyrde dessa filmer igår! Det fick bli en riktig blandning, ska bli intressant att se dem :)

INSPIRATION

Kategori: INSPIRATION

SOMETHING NEW...

Kategori: SHOPPING

 
Fick detta paketet i posten förra veckan! Ni ska få se vad de innehöll snart :)

120907

Kategori: EVERYTHING ELSE

 
Hej! Idag är jag ledig - jätte skönt! Denna morgon har jag ätit min gröt och tittat lite på film. Nu ska jag greja här hemma lite, sen blir de en pw/joggingtur hade jag tänkt. Får se hur mycket kroppen orkar idag, har varit så upp och ner det senaste. Kan inte förskylningen bara bryta ut eller bara försvinna, jag blir galen när det är såhär framåt och tillbaka.. 
Efter det blir de att göra sig iordning och gå ner till stan och träffa finaste Johanna :) Vi ska nog sätta oss och fika på något mysigt ställe :) Efter det vet jag inte riktigt vad som händer, får se vad de blir. 
 
Igår jobbade jag som sagt, men mådde så konstigt hela dagen och hade ont i kroppen , så det blev ingen direkt träning igår. Efter jobbet åkte jag in till stan, handlade lite och hyrde 5 filmer på Hemmakväll. Sen blev de hem, laga mat och mysa i lägenheten :)
 
Btw - Jag älskar de här skorna från Isabel Marant! De är så sjukt snygga. (Bild: olivia lopez)

INSPIRATION

Kategori: INSPIRATION

 
(bild: my blomqvist)

OUTFIT

Kategori: OUTFITS



topp - H&M Divided / skärp - Lindex / kjol - H&M Consious Collection / väska - accent / skor - Dinsko / solglasögon - Glitter
 

En outfit från i somras som jag inte visat er! 

120906

Kategori: EVERYTHING ELSE

 
Hej på er! Idag är det onsdag och jag jobbar dag, alltså till 14.30 som vanligt. Sen tänkte dra mig till Friskis och gymma :) Efter det blir de hem, äta och mysa skulle jag tro. Nu är jag ledig i tre dagar, fredag-söndag, och det ska bli jätte skönt att få vila upp sg ordentligt! Får se vad jag hittar på. 
 
Igår gick jag en promenad på förmiddagen, sen greja jag lite i lägenheten och sedan kom Josefin vid 12. Det var jätte mysigt! Vi fikade och pratade om allt mellan himmel och jord :) Efter det blev de lunch och sen drog jag till jobbet för att jobba kväll. 

SOMETHING NEW

Kategori: SHOPPING



Köpte denna väska på Överby sist när jag var där på min födelsedag. Fick bli en liten present till mig själv hihi :) Det är en Don Donna och jag tycker den är skit snygg - verkligen precis en sådan jag letat efter! :)

INSPIRATION

Kategori: INSPIRATION

 
(bild: angelica blick)
 

120905

Kategori: EVERYTHING ELSE

 
Hej! Denna morgon har jag tagit de lugnt, ätit min gröt och suttit framför datorn. Nu tänkte jag ta mig en promenad i solen, sen hem och göra iording lite. Vid 12 kommer finaste Josefin hit och fikar :) Ska bli jätte mysigt! Sen ska jag jobba kväll 16 - 22 idag. 
 
Igår åt jag sushi med mamma och myste med henne ett tag. Gick runt på stan en stund, sen kom brorsan ner och jag hjälpte han välja ut present till tjejen :) Sen gick vi hemåt och han följde med hem till mig och kollade in lägenheten, han hade inte sett den sen innan vi tapetserade. Efter de tog jag mig en pw/joggingtur och på hemvägen tog jag mig en sväng till brorsan för att kolla in hans lägenhet - var ju så länge sen jag såg den sist. Han hade gjort de jätte fint! Sen blev de hem, dusch, mat och film :)

SOMETHING NEW

Kategori: IN MY CLOSET



 
Nytt tillskott till höstgarderoben - en stor mysig tröja från Bikbok! Köpte faktiskt large för jag ville ha den riktigt stor och mysig :)

MUMSIGA HAVRESCONES!

Kategori: HANNAS PYSSEL



Ville bara visa er de super goda sconesen jag bakade förra veckan! Superenkelt och jätte gott! :)

SHOES SHOES SHOES

Kategori: FASHION

 
ACNE / Vagabond / H&M
Scorett / ACNE / Scorett 
Scorett / Scorett / ACNE 
 
Snygga höstskor! Får inhandla mig ett par snart tänkte jag. Tycker mycket om de från Vagabond, riktigt snygga och bekväma! 

120904

Kategori: EVERYTHING ELSE

 
Hejsan! Förlåt för den dåliga uppdateringen det senaste dygnet. I lördags var jag hemma i lane och hade kräftskiva med familjen. Det var jätte mysigt verkligen! Sen på söndagen orkade jag inte göra så mycket, jag såg på film och bara slappade med syrran. Tilll kvällen jobbade jag också, så det blev inga inlägg då heller. När jag kom hem på kvällen så fungerade helt plötsligt inte internet, så det blev inga tidsinställda till igår heller. Jag jobbade till 14.30 igår, sen gick jag en sväng ut till Torp. Shoppade lite grejer, som jag ska visa er, och handlade lite mat. Sen blev de hem, laga mat och mysa framför film :) Till slut, igår kväll, kunde jag fixa internet igen, så nu är jag tillbaka haha! 
 
Idag är jag ledig så denna morgon har jag ätit min gröt och tittat på Buffy. Det är så himla mysigt att sitta i lägenheten med en kopp te och bara mysa när det är så tråkigt och grått väder ute! 
Nu ska jag greja lite här hemma, duscha och göra mig iordning lite. Sen ska jag träffa min kära mor och äta sushi :) Om jag fick välja en sak att äta resten av mitt liv så skulle det nog vara sushi - det är såå gott! :) 
Efter det får vi se vad som händer, ska i alla fall antagligen hjälpa brorsan att hitta present till sin tjej senare. 
 
Hoppas ni har en bra tisdag! 

INSPIRATION

Kategori: INSPIRATION

(bild: fanny lyckman)

SOMETHING NEW

Kategori: SHOPPING



Styleby / ring och halsband - Bikbok / matt nagellack - H&M
 

Köpte dessa när jag var på Torp sist! Ringen och halsbandet har jag kollat in tidigare så de köpte jag på direkten :) Nagellacket har jag tittat efter ett tag, det är ett genomskinligt lack som gör färgen matt - skitsnygg detalj tycker jag! Har inte testat de ännu, eftersom jag inte får ha nagellack på jobbet, men så fort jag är ledig ska jag testa! 

120901

Kategori: EVERYTHING ELSE

Hej! Förlåt för lite dålig uppdatering igår, hann aldrig sätta på datorn ens igår. Idag jobbar jag dag, sen blir de lite ärenden på stan och sedan hem och slappa och packa lite. Ska sedan åka hem till Lane igen och ha kräftskiva med familjen. De ska bli såå mysigt verkligen! Va länge sen vi alla fem umgicks bara vi. Så jag sover över där och myser :) 
 
Igår jobbade jag som sagt. Sen blev de hem, göra sig iordning inför kvällen och gå till syrran. Vi tittade på sista filmen av de fem vi hyrt, så vi hann se dem alla faktiskt :) Sen hämtade pappa oss och åkte hem till Lane för att fira mamma. De blev en kväll med god mat, gott sällskap och många skratt :)