hannajohannesson

- OSCARSGALAN 2013 -

Kategori: EVERYTHING ELSE


 
Det blev rätt fint fördelat med priserna i år. Les Miserables fick två (Anne Hathaway för bästa kvinnliga biroll), Django Unchanged fick två (Christian Waltz för bästa manliga biroll), Skyfall fick två (Adele för bästa sång), Argo fick två (Bästa film) och Lincoln fick också två (Daniel Day-Lewis för bästa manliga huvudroll). Disneys Modig fick priset för bästa animerade film och Searching for Sugar man fick priset för bästa dokumentären. Jennifer Lawrence vann för sin huvudroll i filmen Du gör mig galen. 
Det var sådana otroligt fina framträdanden också i år! :) De sjöng sånger från Chicago, Dreamgirls, Les Miserables och Skyfall. Galans värd Seth McFarlane i år var också rätt bra måste jag säga :) 
 
Ni har säkert redan hört allt detta, men jag tycker att det är så roligt och ville göra det ändå ;) 
 
 

- OSCARSGALAN 2013 - THE DRESSES -

Kategori: EVERYTHING ELSE

Amanda Seyfried - Alexander Mcqueen, Anne Hathaway (vann priset för bästa kvinnliga biroll) - Prada, Naomi Watts (nominerad) - Armani Privé
Jennifer Lawrence (vann priset för bästa kvinnliga huvudroll) - Dior Haute Couture, Zoe Saldana - Alexis Mabille, Amy Adams (nominerad) - Oscar de la Renta
Halle Berry - Versace, Kristin Chenowich, Charlize Theron - Dior Haute Couture
Jennifer Aniston - Valentino, Jessica Chastain (nominerad) - Giorgio Armani, Jennifer Hudson - Roberto Cavalli
Kerry Washington - Miu miu, Channing Tatum & Jenna Dewan, Jane Fonda - Versace
 
Gud så otroligt många fina klänningar hade i år! Jag kunde inte välja bara några få, så de blev en del haha. Jag tror i alla fall att de tre vackraste var Naomi Watts, Amy Adams och Charlize Theron enligt min åsikt :) 
 
Jag tänkte också visa er några fina klänningar de hade på efterfesten på Vanity Fair-festen, vad tror ni om det? :) 
 

- INSPIRATION -

Kategori: EVERYTHING ELSE

 
Hejsan! Usch idag känner jag mig totalt överkörd.. Har sån huvudvärk och tabletten hjälper inte. Så nu sitter jag här och orkar inte göra så mycket annat än att glo på datorn. Jag ska jobba kväll sen vid 4, så får hoppas att detta går över och att det går att jobba. 
Idag är det ju sista februari också, herregud vad denna månaden har gått fort förbi! Man hinner knappt med i svängarna haha! ;) 
 
I måndags jobbade jag och så var jag på brandskyddsutbildning med jobbet till kl 16. Efter de promenerade jag in till stan i solen. Senare åkte jag hem till föräldrarna, tittade på Oscarsgalan som mamma hade varit så snäll att spela in åt mig :) Sen åkte jag med på mammas gympapass som var jätte bra och roligt! :) 
 
På tisdagen jobbade jag 12 - 16.30 i och med att det var APT-möte på jobbet. Så jag sov hos föräldrarna och hade en mysig sovmorgon där. Efter jobbet gick jag till bokrean en sväng och fick med mig 2 st böcker med mig hem. Till kvällen blev de god mat, mys och film :) 
 
Igår var jag med min goda vän Johanna :) Vi åkte ut till Göksäter, fikade och shoppade lite. Sen åkte vi till Torp, åt lunch och handlade lite mat. När jag kom hem stack jag ut och sprang, vilket var riktigt härligt :) Sen mådde jag konstigt dåligt hela kvällen av någon anledning.. Men tvingade i mig lite mat, tittade på en film och vilade i soffan. 

- 24 FEBRUARI 2013 -

Kategori: EVERYTHING ELSE

Hej! Har inte blivit mycket inlägg här de senaste dagarna, jag har inte haft viljan riktigt och har helt enkelt inte tagit mig tiden till det. Hoppas allt är bra med er i alla fall! Visst är det härligt att det blivit ljusare ute! Nu längtar man ännu mer till våren - tunnare jackor, andra skor, solbrillor och uteserveringar etc :)
 
Den här veckan har jag mest jobbat och tränat. Men har även; läst ut en bok, gått härliga promenader i solen, fått roligt besök av lillkusinen Sofia, ätit sushi, tittat på bra filmer, umgåtts med syrran, sökt jobb och shoppat lite :) Jag och min goda vän Johanna har även äntligen bokat resa till London i april!!! :D Ska bli så fruktansvärt roligt! Så härligt att ha något att se fram emot! Ett plus; då är det varmare så då blir det roligare att klä sig också! :) 
 
Den här helgen har jag jobbat, slutade idag 14.30. Sen blev de att handla lite mat och bege sig hemåt. Nu myser jag med min filt i soffan framför tända ljus och blicken utåt där solen är påväg ner - kan det bli bättre en söndag som denna! :) Nu ska jag göra mig banana pancakes, mysa i soffan och se på en bra film.
Hoppas ni har en bra söndag, så hörs vi nästa vecka igen! 
 
 
Detta fina plus hjärtformad choklad fick jag av min underbara mor när hon kom förbi på fika på Alla hjärtans dag!
(Var bara tvungen att visa det för er)

- SOME NEW STUFF FROM GBG -

Kategori: EVERYTHING ELSE

Detta fick jag med mig från Göteborg sist jag var där! Det blev riktigt fina grejer enligt min åsikt, mycket svart haha, men blev riktigt nöjd :) Det kanske inte syns så bra, men detta blev de; en spetsbh och tröja från Monki, ett par svarta jeans med hög midja och ett linne från Cheap Monday/Weekday, en svart väska från Accent och en gul väska från Accessories. 
 
Hej! Då var det måndag igen, och en ny vecka. Denna morgon har jag tagit de lugnt, ätit frukost, tittat på film och läst. Nu ska jag göra mig iordning, gå ner till stan och möta upp vännerna Sara och Emma för en lunch på Coffee Roomer. Det ska bli riktigt mysigt! :) Sen efter det blir de att jobba kväll 16 - 22. 
 
I lördags blev de syskonmys hos syrran! Först åt vi pizza, sen kom brorsan förbi och så titta vi på film tillsammans - supermysig kväll :) 
Igår kom min kära vän Emma hit och fikade/lunchade :) Det var jätte mysigt! Efter det myste jag ner mig i soffan ett tag, sen drog jag till gymmet med familjen och sedan blev de middag hos syrran. När jag kom hem blev de mys i soffan, kaffe och film :) En riktigt bra söndag måste jag säga! 
 

- INSPIRATION -

Kategori: EVERYTHING ELSE

Taylor Tomassi 
 
Hej! Härligt med helg eller hur? :) Denna lördag började med lite god gröt och kaffe framför en mysig film. Sen drog jag ner till stan, mötte upp finaste Johanna och gick till Yerba för Afternoontea :) Det var super mysigt! Vi satt där länge och pratade om allt, drack gott grönt te och mumsa i oss scones och annat :) Nu myser jag med bästa filten i soffan med tända ljus och lyssnar på musik - njuter av att det är lördag helt enkelt :) Senare ska jag till syrran, äta pizza och se på Vampire Diaries. 
 
Igår kväll blev de god middag, öl och helkväll på Mortens med syrran och kompisen Joel. Det var riktigt trevligt! :) 
Hoppas ni hade en bra fredagskväll! 

- SOME NEW MUSIC -

Kategori: EVERYTHING ELSE

Detta var vad paketet som jag fick i veckan innehöll! Imagine Dragons - Night visions och Icona Pop - båda från cdon.com! Det är inte ofta jag köper skivor nuförtiden, för nu det finns ju Spotify och annat, men jag tycker det kan vara roligt att ha några hemma och kunna stapla upp. 
 
Hejsan! Då var det fredag igen, värst va fort det går! Denna morgon har jag tagit de lugnt i soffan, ätit min gröt, druckit kaffe och läst min bok :) Nu ska jag göra mig iordning lite, gå ner till staden och göra några ärenden. Tänkte dra förbi biblioteket en sväng, besöka en second hand affär och handla lite mat. Senare till kvällen blir de att äta något gott och sen ta en öl med syrran någonstans :)

- WANTIES -

Kategori: EVERYTHING ELSE

Wanted shoes!! Haha herregud, nu är jag verkligen inne i en perod då jag inte kan få nog av skor! 
Dessa snyggingar kommer från Jeffrey Campbell, Timeless, Nelly shoes, Nelly shoes.
 
Hej på er! Och glad alla hjärtans dag på er! Den fruktade dagen för alla singlar haha. Nejdå, de lider ingen nöd på mig :) 14 februari betyder också att jag är 20 och ett halvt idag, alltså ett halvår tills jag fyller 21, så det är väl lite roligt kanske. Idag är jag ledig och haft en mysig morgon med frukost framför tvn :) Får se vad dagen har att erbjuda senare. 
 
Jag sitter idag med en liten checklista med grejer jag måste göra idag. Jag har redan aktiverat mitt nya Visa-kort, betalat lite räkningar och köpt Summerburst biljett, så det är skönt! Så härligt att ha något att se framemot, då blir inte vardagen lika tråkig :) Nu ska jag skriva cv och söka jobb. Senare kommer kanske min mor förbi för en mysig fika och sen blir de antagligen träning till kvällen :) 
 
Igår jobbade jag till 14.30, sen gick jag till min vän Johanna och myste ett tag. Vi började kolla på resa till London i april som vi nog ska sätta oss och boka i helgen :) Sen gick jag hem, tog ett mellanmål och drog till gymmet för ett härligt träningspass. Till kvällen blev de god mat och mys i soffan framför några avsnitt av Sex and the city :) 

- SOMETHING NEW -

Kategori: EVERYTHING ELSE

Nytt från mellandagsrean på nelly! Fick denna ursnygga jacka från Angelica Blick for Nelly för 299 kr :) Bara längtar tills det blir lite varmare så att man kan börja använda den! 
 
Hejsan! Idag blev de gröt framför ett avsnitt av Sex and the city och sen ett Yoga pass på Friskis vid 11. Det var riktigt skönt! :) Efter de blev de hem. ta en kopp kaffe och ta de lugnt. Fick även ett paket som jag ska visa er snart! Nu ska jag göra mig lite lunch och sen bär det av till jobbet för att arbeta 16 - 22. 
 
Det blev en riktigt trevlig kväll i lördags på kalaset! Jag kunde till slut bestämma mig vad jag skulle ha på mig haha. Det var god mat, underbart trevliga människor och många skratt! :) 
 
I söndags tog jag de rätt lugnt hela dagen. Jag såg på Vampire Diaries, läste en del, greja framför datorn och såg på film :) Till kvällen bakade jag scones och myste. 
 
Igår, måndag, hade jag tvättid halva dagen och städade lägenheten. Sen blev de en mysig fika på Espresso House med syrran, innan vi gick och handlade lite mat tillsammans :) Till kvällen blev de ett härligt träningspass på gymmet och sen filmmys i soffan. 

- THIS WEEK.. -

Kategori: EVERYTHING ELSE

- INSPIRATION -

Kategori: EVERYTHING ELSE

 
Bild: lookbook.nu 
 
Hej där! Då var det äntligen lördag och en ledig helg! Idag känner jag mig rätt trött och hängig, så ska mest mysa, läsa, skriva cv och se på film nu ett tag. Ska nog ställa mig och laga lite lunch snart också :) Senare blir de att göra sig fin och åka iväg för att fira min vän Viktor som fyller 20 år. De ska bli riktigt trevligt :) Hoppas bara att jag kan bestämma vad jag ska ha på mig också haha! 
 
Igår efter jobb och träning blev de hem för att mysa i soffan framför film - en riktigt mysig fredagskväll :) 
 
Hoppas allt är bra med er och att ni har en mysig helg! 

- SOME NEW BOOKS AND MOVIES -

Kategori: EVERYTHING ELSE

 
Bild 1 & 2 - Böcker och film från cdon.com som jag fått hem de senaste. Bild 3 - Nytt från rean på Hemmakväll! 
 
Hejsan! Då var det fredag igen då, värst va veckorna går fort tycker jag.. Just nu jobbar jag och gör de framtill 14,30. Sen efter de ska jag träna på Friskis och sen göra lite ärenden på stan tänkte jag. Till kvällen får jag se vad som händer, det blir nog antingen mys hemma eller hos föräldrarna skulle jag tro :) Ska vara ledig i tre dagar nu, så det ska bli exremt skönt! :) 
 
Igår jobbade jag dag till 14.30, sen gjorde jag lite ärenden i stan och sen bar det av hemåt för att röja undan lite för sen kom min kära vän Karolina på besök. De va jätte mysigt! Vi fikade och pratade massa :) Till kvällen blev de god mat och film i soffan. 
 
Hoppas ni har en bra fredag! 

- WANTED SHOES -

Kategori: FASHION

Jag tycker att det är riktigt snyggt med skor som är lite udda, och detaljer som håliga ytor är så snyggt! De här kommer från Weekday och Jeffrey Campbell. Jag funderar starkt på att köpa de första, för jag tycker det är snyggt när de blir lite mer sportigt! :) Vad tycks? 
 
Idag är jag ledig, vilket betydde sovmorgon och en lugn frukost med gröt framför någon rolig film på morgonen :) Sen har jag läst lite och grejat i lägenheten. Kom hem för en stund sedan från en mysig fika på Röda rummet med Johanna. Det var super mysigt! :) Nu ska jag skriva cv och söka jobb tänkte jag.
Jag känner mig sjukt trött idag med av någon anledning.. Känner mig hängig och totalt överkörd, så jag tror jag ska vila mig lite idag. Jag ska laga mig lite god lax senare och tända lite ljus :) 
Sen kanske jag drar till Köket för att se en spelning med min vän Karolina :) Men får se om jag orkar och att det inte blir för sent, för imorgon ska jag upp och jobba igen.

- SOME NEWS FROM LAST MONTH -

Kategori: SHOPPING

 
Detta fick jag med mig hem från mellandagsrean! De blåa är från Bikbok och de gröna (syns inte så bra på bilden, men ja de är gröna!) från ginatricot. Jag tyckte att det var lite kul med lite mer färg i garderoben :) Riktigt nöjd!

Just nu sitter jag, eller halvligger rättare sagt haha, i soffan och tar de lugnt. Känner mig totalt överkörd haha. Idag väcktes jag av väckarklockan kl 5 och gick motvilligt upp för att jobba 7 - 16. Efter det blev de att köpa med mig världens godaste sushi hem då jag inte orkade ställa mig och laga mat. Ikväll blir de mys med te och film tänkte jag :) Får se hur länge jag kan hålla mig vaken haha ;) 
 
I söndags jobbade jag dag och sen tog jag föräldrarnas bil ut till Torp en sväng. Hittade den perfekta svarta bas t-shirten :) Senare blev de ett härligt gympapass på Friskis :) Sent på kvällen hämtade jag upp föräldrarna, som varit i Hemsedal i några dagar, och sen hem för att sova innan man skulle upp igen för att jobba på måndagen. Efter jobbet igår drog jag till gymmet och sen blev de hem för att laga lite god mat samt kolla på film. 

- INSPIRATION -

Kategori: EVERYTHING ELSE

bild: amanda berg
 
Hej på er! Har inte orkat/hunnit blogga så mycket den här veckan. Men hoppas allt är bra med er och att ni har en bra lördag! :) 
 
Den här veckan har jag jobbat (måndag, tisdag och onsdag), tränat, sökt jobb, läst och tittat på massa film :) Jag har även varit ute och sprungit för första gången i år i torsdags. Det var så härligt verkligen! Det är helt annat än att springa inne på rullbandet, för man får ju se den vackra naturen :) Det är också ett bra sätt för mig att rensa tankarna och få nya krafter. 
 
Igår tog jag tåget ner till Göteborg med syrran. Vi gick till Starbucks (såklart!), åt god mat och shoppade :) Syrrans kompisar kom sen så jag lämnade dem för att gå ett tag på egen hand. Jag hittade en del fina grejer, som jag självklart ska visa er när jag får tid :) Till kvällen blev de mys, lite god plockmat och film hemma hos mig :)
 
Idag känner jag mig inte helt hundra, har huvudvärk och känner mig allmänt trött och hängig.. Så jag tar de rätt lugnt just nu, har tittat lite på Sex and the city och läst min bok. Sen blir de lunch, en sväng till Torp med syrran innan jag ska jobba kväll 16 - 22.

- GOLDEN GLOBE 2013 -

Kategori: EVERYTHING ELSE

Missade tråkigt nog Golden Globe galan i år.. Jag var inte tillräckligt uppmärksam på tv-tablån, och dessutom trodde jag att det var senare efter Oscarsgalan. Men aja, jag överlevde :) Fick ju se alla fina klänningar på nätet sen i alla fall. Här är de 9 finaste klänningarna enligt min åsikt! :) 
Läängtar till Oscarsgalan nu! Det är på natten den 24 februari om ni undrar :) Men det kommer ju en mindre sammanfattning sen om man hellre vill se de.