hannajohannesson

- GREEN ROSES -

Kategori: EVERYTHING ELSE

 
Bara älskar min nya bikini som jag fick hem i brevinkastet strax innan jag åkte till London. Jag börjar verkligen längta till sommaren! Köpt på H&Ms rea.
 
Hejsan! Sorry, det har varit riktigt dålig uppdatering här i någon vecka nu. Var borta i Lodon i fyra dagar, sen jobbade jag i två och sen har jag haft fullt upp med träning och en del mysiga besök hos mor och far. Men nu är jag tillbaka, och jag har massa foton och shopping att visa er! :) 
Resan till London var helt otroligt mysig! Vi hade strålande sol nästan varje dag, och det var varmare än vad vi trodde så ibland kunde man till och med gå utan jacka (!). Vi åt massa god mat, förutom en kväll haha, drack gott vin och det blev många besök på Starbucks. De har verkligen det bästa kaffet! Vårt hotell var rätt mysigt, frukosten var faktiskt helt okej för att vara England och det var nära att gå till närmaste tunnelbanestation. Eftersom det var så härligt väder så promenerade vi väldigt mycket, vilket jag föredrar eftersom man ser så mycket på vägen mellan sevärdheterna. Vi såg så mycket fint, det var verkligen mysig stad med otroligt fina byggnader. Jag ska visa er lite bilder från resan imorgon eller någon dag snart! :) 
 
I onsdags och torsdags jobbade jag, sen åkte jag med min moder hem för att vara med på hennes gympa pass på kvällen. Sen hade vi en mycket mysig frukost tillsammans på fredagen innan jag åkte tillbaka till lägenheten. Jag gick lite ärenden på stan ett tag och sen åkte jag till Friskis med mor och syster för ett härligt skivstångspass. Efter det åkte jag med till mor och far igen och där har jag varit nu tills jag kom hem hit för någon timme sedan. På fredags kvällen grillade vi, drack vin och myste framför brasan hela kvällen :) På lördagen myste jag mest, sen åkte jag och mamma till Friskis för ett gympapass med ABBA-tema, vilket var kul :) Till kvällen blev de en god middag, hemmakvällgodis och film. 
Idag har jag mest bara tagit de lugnt, läst lite, bakat goda kladdmuffins åt mor och far, beställt lite filmer från cdon.com och suttit framför datorn. Nu ska jag dra mig mot stan för att möta upp syrran. Vi tänkte köpa med oss någon god mat hem till henne och mysa framför en film :) 
 
Hoppas allt är bra med Er och att ni har en mysig söndag!

- HAIR INSPIRATION -

Kategori: EVERYTHING ELSE

Massa fina hår och frisyrer! Jag skulle vilja våga mer med mitt hår.. Funderar på att klippa mig kortare nästa gång. De växer ju faktiskt ut igen! Vad tror ni? :)
 
Hejsan! Hoppas allt är bra med er :) Jag mår rätt skapligt måste jag säga. Jag sitter just nu i min soffa med min goa filt och myser med tända ljus och bra musik. Älskar ibland att bara stänga in sig och mysa när det regnar och är tråkigt väder ute! Förutom när man har en tid att passa eller har massa saker att göra, då blir de bara irriterande haha. Men just nu har jag inga måsten :) Förutom packa, men de har jag i alla fall börjat med! Jag kan inte fatta att vi åker till London på lördag! Tiden har gått så fort, känns som det var igår vi bokade resan. Som alltid så har jag problem med vilka kläder jag ska ha med mig haha, men de löser sig väl - jag ska ju shoppa där också! :) 
Denna torsdag började med en lugn frukost och sen gjorde jag mig iordning för att åka ut till jobbet vid 12 för en utbildning i social dokumentation. Efter det åkte jag in till stan, fixade lite pund och annat inför resan. Gick förbi hemmakväll på vägen hem och fick med mig några filmer hem också hihi :) Nu ska jag ta mig en frukt och dricka lite te framför en av filmerna jag köpte idag. 
 
Igår jobbade jag dag till 14.30 och sen drog jag till gymmet för ett härligt träningspass. Efter det gick jag några ärenden i stan innan jag gick hem för att laga middag. Till kvällen blev de mys och film :) 

- NEW JACKET -

Kategori: EVERYTHING ELSE

Ny grön bomberjacka jag köpte för ett tag sedan på MQs rea på herravdelningen! 
 
Hejsan! Härligt med sol och lite varmare temperatur ute! Idag hade jag en lugn morgon - åt frukost och drack kaffe framför Vampire diaries och Revenge. Sen gick jag ner till stan och handlade lite, och fick en go promenad på köpet :) Sen när jag kom hem grejade jag lite här hemma, fixade fram våra boarding pass inför London (vi åker på lördag!), diskade och åt lunch. Nu ska jag bege mig ner till stan igen för att jobba kväll 16 - 22. 
 
Jag har haft en jätte rolig och mysig helg! Jag och Johanna hade en otroligt trevlig kväll med god mat, gott vin och många härliga skratt :) I söndags stck jag ut på en härlig springtur, sen läste jag en del vilket alltid är mysigt och sen drog jag till gymmet med familjen. Igår, måndag, hade jag, mamma och syrran en heldag i Göteborg :) Vi hade jätte mysigt! Vi shoppade, fikade, lunchade och bara hade de bra i storsstaden. Till kvällen blev de mys i min soffa framför film :) 

- INSPIRATION -

Kategori: EVERYTHING ELSE

 
Hejhej! Vilket härligt vårväder vi har haha! Usch man blir mest bara nere när det är såhär trist ute.. Men då är det bäst att bara ha en härlig mysardag istället! :) De två senaste dagarna har jag jobbat, läst mycket, gått promenader och känt mig hängig. Igår kväll klädde jag upp mig och åkte på kalas för att fira min kusins 21-årsdag. Det var en jätte trevlig kväll med god mat, gott vin och goa människor :) Sedan sov jag hemma hos mor och far vilket alltid är mysigt :) Min mor, syster och jag hade en lugn mysig frukost tillsammans imorse. Vi satt bara där och pratade i flera timmar :) 
Nu sitter jag med mina goa filt hemma i min lägenhet igen. Det är faktiskt ovanligt tyst i huset idag, alla kanske ligger bakfulla i sina sängar idag haha vem vet. 
 
Idag känner jag mig hängig och inte helt hundra, så jag ska vila mig lite nu innan jag ska göra mig iordning för att gå till min kära vän Johanna. Vi ska laga 3-rätters, dricka vin och ha de bra tänkte vi :) 
 
Här är dagens mysiga låt:
 
Dead sea - The Lumineers
 
Och för att pigga upp oss lite - här kommer några roliga klipp! haha lite skruvad humor - bara bäst såhär på en lördag :
 

- YEAR 2013 LET´S GO! -

Kategori: ADVENTURES

 
Jag har bestämt att det här året ska bli ett riktigt roligt år med nya utmaningar och erfarenheter. Jag hoppas på ett nytt jobb f r o m näst nästa vecka som är roligare samtidigt som att jag lär mig något annat, och som jag kan ha vid sidan av hemtjänsten under sommaren, och förhoppningsvis längre än så. Dessutom så ska jag åka iväg på en del resor det här året, vilket ska bli otroligt roligt! Det är härligt att ha saker att se fram emot, det blir lättare att ta sig igenom vardagen. Som att det håller på att bli lite finare väder så att man kan ha tunnare kläder, bara ben och andra klackar. Längtar även tills man kan grilla ute, åka båt med familjen, dricka massa gott vin, äta massa god mat, titta på massa fina solnedgångar och umgås med de bästa människorna. Hoppas även på lite semester från jobbet i sommar, så då ska jag verkligen njuta och hitta på roliga saker. Jag vill verkligen till Liseberg och Nordens Ark i år, det hade varit roligt! :)
 
Resor 2013; 
20 april - 23 april = London med bästa Johanna
7 juni - 9 juni = Summerburst i Göteborg med massa goa brudar, plus mysig hotellvistelse med Emma & Johanna
7 sep - 9 sep = Tjejmilen och Stockholmsweekend med moder & syster
5 okt - ca 31 okt = Volontärarbete med Lejon i Zimbabwe, Afrika
 
Jag har alltid varit fascinerad av lejon ända sen jag var liten, och det ska bli intressant at lära mig mer om
Afrikas kultur och natur. Så när jag hittade den här sidan om volontärarbete där kändes det verkligen som något för mig. Jag kommer nog vara livrädd och inte fatta att jag verkligen ska åka dit förrän jag står på flygplatsen haha. Men jag tror verkligen detta är det jag behöver - komma iväg, uppleva ett helt annat liv och hitta mig själv. Jag ska nog försöka blogga när jag är där också, för det finns dator att låna. 
Ni får gärna kommentera om ni skulle ha några frågor :) 
 

- SOME NEWS -

Kategori: EVERYTHING ELSE

 
1 Filmpaket från cdon.com / 2 Böcker köpta på bokrean
 
Hejsan! Det har tyvärr blibit lite dålig uppdatering de senaste dagarna, jag har jobbat och har inte suttit med datorn nästan någonting. 
I fredags hade jag en helt underbart härlig dag innehållande styrketräning med Karro och fika med Josefin. Det blev också en jättemysig kväll då jag gick ut med syrran på afterwork på Harrys :) 
I lördags lunchade jag med Johanna på Yerba, promenerade till jobbet från Torp och jobbade kväll. Efter jobbet gick jag till Köket, träffade Karolina och andra trevliga människor, tog en öl och tittade på en spelning. En riktigt rolig kväll :) 
På söndagen tog jag de mest lugnt innan jag åkte ut till Torp en sväng och sen promenerade till jobbet för att jobba kväll igen. 
I måndags jobbade jag tidigt och var även på utbildning med jobbet. Sen åkte jag med min moder hem till Lane för att mysa där och vara med på hennes gympa. 
Igår jobbade jag bara mellan 12 - 16.30 då det var APT-möte. Efter det åkte jag in till stan, gick för att göra min första vaccination innan resan (som jag ska berätta mer om, ni som inte redan vet) och sen handlade jag lite. Väl hemma åt jag god mat, tittade på Street star-tävlingen på SVT-play (vilket jag rekommenderar er att kolla in. ni som tycker om dans!) och myste hela kvällen :) 
 
Idag har jag haft en lugn morgon och förmiddag. Jag har mest suttit i min soffa och myst med datorn i knät. Idag tänkte jag städa här hemma, ta en pw ute i den härliga solen, träna och bara ha de bra :) 

- INSPIRATION -

Kategori: EVERYTHING ELSE

Candela Novembre
- Jag bara älskar hennes stil och hennes hår! Det är sån här frisyr jag är lite sugen på btw. -
 
Hej på Er! :) Härligt att vakna upp och se ännu en dag med strålande sol utanför! Man kan inte bli annat än glad :) Just nu sitter jag i lugn och ro, lyssnar på fåglarna som kvittrar utanför fönstret och bara njuter av att vara ledig  :) Jag tänkte att jag skulle läsa lite innan jag ska laga lite lunch senare. Sen runt kl 2 blir de gymmet med Karolina igen, vilket ska bli kul! Efter det ska jag träffa min andra kära vän Josefin :) Till kvällen får jag se vad som händer, kanske har myskväll hemma eller så ska jag vara med syrran. 
 
Hoppas ni har en grym fredag! :)
 

- NEW SHOES! -

Kategori: EVERYTHING ELSE

 
Fick äntligen hem mina efterlängtade skor från H&M som jag beställde i januari! Jag bara älskar dem :)
 
Hejsan svejsan! Vilket underbart väder, solen värmer verkligen nu :) Idag har jag varit ledig, så jag började dagen med en lugn frukost. Senare blev de lunch med min kära moder i stan vilket var super mysigt :) Efter det gick jag några ärenden på stan, sökte jobb och handlade lite. När jag kom hem satte jag mig i solen lite och tog de lugnt. Jag har även gjort något idag som jag aldrig gjort förut! Jag har rensat avlopp haha. Det var väldigt äckligt som ni kanske förstår och det var absolut inte roligt kan jag säga, men det behövdes och jag är stolt att jag faktiskt klarade av det själv :) 
Nu ska jag få ihop mina grejer och cykla till Friskis. Det ska bli så kul att äntligen få ta ut cykeln på en tur! På Friskis blir de ett gympa medel pass, och sen blir de cykel hem för att äta lite kvällsmat framför någon mysig film :) 

- WANTIES - 130403 -

Kategori: EVERYTHING ELSE

1 Topshop / 2 Fanny Lyckman for Estradeur / 3 Acne / 4 Topshop / 5 Zara / 6 Fanny Lyckman for Estradeur / 7 Topshop / 8 Topshop / 9 Topshop / 10 Zara / 11 Zara / 12 Zara
 
Jag hade absolut inte klagat över att få hem dessa grejer nu alltså - så snyggt! Jag vill nog mest ha nummer 1, 4, 5 och 12. Jag ska nog försöka se till att komma till Zara för jag måste bara ha något par av dessa! :)
 
Hej! Vilken otroligt fin dag det har varit idag! :) Jag har haft tvättid hela dagen idag så har varit lite fast här hela dagen, men har fått massa gjort också :) Började dagen med gröt och de 2 sista avsnitten på min Sex and the city-box, vilket ledde till några tårar då de sista i serien är så fiint! Nu när jag sett hela boxen tänkte jag fortsätta att se filmerna, så blir de verkligen allt efter varandra i rätt ordning :)  
Medan jag tvättade gjorde jag även rent mina fönster vilket verkligen behövdes, så skönt att kunna se ut haha! Sedan stack jag ut och sprang i en timme, vilket var supergott :) Nu myser jag i soffan, läser och lyssnar på musik. Till kvällen blir de god mat och film :) Kanske tar mig neråt stan och köper med mig pizza eller sushi hem, får se. 
 
Det blev inte så mycket uppdatering i helgen på grund av att jag har varit lite upptagen. I lördags hade jag en jätte trevlig dag hos Johanna med massa goa människor och i söndags var jag på middag hos farmor och farfar vilket var super mysigt :) Denna veckan började med att jag jobbade måndag och tisdag. Igår stack jag till gymmet efter jobbet och sen myste jag på kvällen. 
 
Hoppas att ni haft en bra påsk! :)