hannajohannesson

INSPIRATION

Kategori: INSPIRATION

(bild: columbine smille)

120831

Kategori: EVERYTHING ELSE

Hej! Idag jobbar jag dag, alltså fram till 14.30. Efter de blir de antagligen hem till syrran, äta mellanmål och se på sista filmen vi hyrt. Sen blir de att göra sig iordning, åka hem till Lane och fira mamma med lite släkt och god mat :) Blir att åka hem på kvällen, för jag jobbar tidigt imorn igen. 
 
Igår var jag hos Emma och hade en jätte trevlig fika stund :) Sen blev de in till stan, handla lite och sen köpa med mig sushi hem. Var hur gott som helst som vanligt :) Sen myste jag hemma, titta lite på Buffy och läste modemagasin. Senare gjorde jag scones för första gången i mitt liv :) Var jätte enkelt och supergott! Till kvällen tog jag med mig 2 st och gick till syrran och myste. Vi såg på en av filmerna vi hyrt och pratade :) 

SOMETHING NEW

Kategori: SHOPPING



Var ju en sväng på Torp med syrran i måndags och jag fick med mig denna mysiga college-tröjan hem. Verkligen hur go som helst och skitsnygg nu till kyliga hösten! Går hemma med den hela tiden, vill aldrig ta av mig den haha!

INSPIRATION

Kategori: INSPIRATION

120830

Kategori: EVERYTHING ELSE

 
Hej svejs! Sitter just nu i mitt gamla rum hemma i Lane. Efter jobbet igår så åkte jag och gymmade på friskis, sen blev de hem och däcka i sängen, för jag blev så himla trött verkligen. Sen åkte hit till Lane igår kväll, fick god middag och titta på film med mamma. Det var jätte mysigt :) 
Så denna morgon har jag ätit en god frukost med min mor, och nu ska jag snart åka in till lägenheten igen. Idag är jag ledig, vilket är skönt, behövde en ledig dag känner jag. Sen ska jag göra mig iordning och åka hem till finaste Emma och fika :) Anna skulle komma också, så det blir jätte mysigt :) Efter de får jag se vad som händer, måste i alla fall se en film med syrran sen, så vi hinner se alla 5 filmer innan vi måste lämna in dem igen. 
 
Hoppas ni får en bra dag! 

SOMETHING NEW

Kategori: EVERYTHING ELSE



Nytt tillskott till garderoben - en härlig grönmellerad tröja från Bikbok! 

INSPIRATION

Kategori: INSPIRATION

(bild: angelica blick)

120829

Kategori: EVERYTHING ELSE

Hejsan! Just nu jobbar jag, och gör de fram till kl 15.00. Sen blir de hem, slappa lite eller ta en promenad, sen åka hem till Lane. Kände att jag behöver få komma hem lite grann. Var så allmänt deppig igår att jag kände för att åka hem och mysa med föräldrarna lite. Är ju ledig imorn också :)
 
Igår tog jag mig en pw/joggingtur i skogen på eftermiddagen. Sen gjorde jag mig iordning och tog mig ner till stan och träffa min vän Emma. Vi gick runt lite grann och sen gick vi till Lejas. Jag åt lunch och hon fika, det var jätte mysigt :) Sen blev de att dra ut till jobbet för att jobba kväll till 22. 

SOMETHING NEW

Kategori: SHOPPING

 
Köpte detta fina halsband på H&M förra veckan! Tyckte de kunde pigga upp vilken outfit som helst. Hade på mig det i fredags, som ni kan se på bild nedan i tidigare inlägg. 

INSPIRATION

Kategori: INSPIRATION

 
(bild: elin kling)

OUTFIT

Kategori: OUTFITS

 
skor - nelly / shorts - bikbok / top - bikbok / jacka - Beyond retro

120828

Kategori: EVERYTHING ELSE

 
Hellu! Usch idag känner jag mig allmänt ångestfylld och trött på allt.. Men tog mig en lugn morgon med gröt och tidning. Har också fått gjort lite saker som behövdes göra, så nu känns de lite bättre. Ska ta mig lite te och sätta mig och läsa en stund tror jag.
Sen blir de ner till stan och träffa finaste Emma :) Får se vad vi hittar på, kanske går och lunchar någonstans. Efter det ska jag jobba kväll mellan 16 - 22. 
 
Igår myste jag med syrran hela dagen :) Vi åt lunch på Coffee roomer, gick runt i affärer, åkte till Torp en sväng och shoppade lite samt en sväng till pingstkyrkans second hand. Sen blev de hem, åt mat och fotade en del grejer som jag ska visa er :) Till kvällen blev de te framför ett avsnitt av Buffy och sen Hunger games. 

INSPIRATION

Kategori: INSPIRATION

 
(bild: ashley madekwe)

SOMETHING NEW

Kategori: IN MY CLOSET

 
Fick med mig denna jacka från Göteborg sist jag var där med Emma! Den är köpt på Beyond retro, och jag älskar den! :)

PRESENTS FROM FRIDAY

Kategori: PICTURES

 
Dessa fina grejer fick jag i fredags av brudarna! Stora fian solrosor, smoothie-bok, vin, kaffe och blomma, Hunger  games, presentkort och muffins-maskin :) Testade muffins-maskin igår och den fungerade utmärkt! :)
Tack tjejer för alla presenter och för en jätte rolig kväll! 

120827

Kategori: EVERYTHING ELSE

 
Hej på er! Denna morgon blev de lite gröt framför ett avsnitt av Buffy igen :) Nu har jag precis duschat och ska göra mig iordning. Sen blir de att träffa syrran :) Vi ska köpa present och sen fika eller luncha någonstans. Efter de ska jag möta upp Emma och kolla in pingstkyrkans second hand. Ska bli kul att se om man hittar något finr till lägenheten :) Till kvällen får jag se va som händer, kanske träning och sen film. 
 
Igår tog jag de rätt lugnt, va bara i lägenheten och slappade. Sen tog jag och syrran cykeln till Friskis och gymmade. Efter de blev de hem till Elin, äta mat och titta på film :) 

INSPIRATION

Kategori: INSPIRATION

 
(bild: victoria törnegren)

PICTURES FROM FRIDAY

Kategori: PICTURES

DAGENS LÅT

Kategori: MUSIC

120826

Kategori: PICTURES

 
Hejsan! Tar det rätt lugnt denna helg, kände att jag behövde vila upp mig och bara göra de jag känner för. Denna morgon har jag ätit min gröt och tittat på Buffy. Just nu gör jag inte så mycket, funderar på att testa en grej jag fick i present i fredags, får se ;) Annars blir de nog en promenad, läsa lite, se på film och sen träna med syrran på friskis. Efter de blir de nog hem till Elin och se på film - vi hyrde 5 st för 100 kr igår på Hemmakväll, så nu har vi att göra haha. 
 
Igår tog jag de rätt lugnt, diskade upp allt från i fredags och läste lite. Sen kom farmor och farfar förbi för att kolla på lägenheten. Det va så kul att se dem! :) Elin kom sedan efter hon slutat jobbet. Vi fikade och pratade massa :) Efter de åkt så gick jag och Elin ner till stan, hyrde 5 filmer för 100, köpte pizza och gick hem till henne och myste :) 

INSPIRATION

Kategori: INSPIRATION

WEDNESDAYS OUTFIT

Kategori: OUTFITS

 
jeans - Topshop / skor - scorett / tröja - monki / kavaj - ginatricot / ring - lindex / väska - accessories

120825

Kategori: EVERYTHING ELSE

 
Hej! Hoppas allt är bra med er och att ni har en bra lördag! Denna morgon tog jag de mycket lugnt, sov rätt länge, åt gröt och titta på film. Riktigt skönt :) Nu diskar jag allt från igår (vilket är mycket!) och ställer iordning allt i lägenheten. Sen tänkte jag ta mig en promenad i det fina vädret. Sedan blir det att äta rester från igår, vilket är en del så om någon är hungrig så är det bara att komma haha! Vid 3-tiden kommer syrran, farmor och farfar hit. Ska visa dem lägenheten och så ska vi fika när Elin slutat jobbet :) Ska bli så mysigt! Sen till kvällen får jag se vad jag hittar på, kanske lagar mat med Johanna eller så blir de sushi och film :)
 
Idag är det även min älskade mammas födelsedag! Men tyvärr så får jag inte träffa henne eller fira henne idag för hon är uppe i Stockholm med pappa och går en kurs. Men ska prata med henne sen i alla fall :) 
 
Det blev en otroligt lyckad kväll igår! :) Det var lite stressigt efter jobbet för jag kom inte därifrån förrän kl 3. De blev att skynda hem, duscha, göra mig iordning och göra iordning maten det sista. Och jag hann allt haha! Det trodde jag aldrig. Sen rullade folket in, jag fick jätte fina presenter, vi åt 3-rätters och drack vin, skrattade och tjötade hela kvällen :) Det var jätte trevligt verkligen! Tack så hemskt mycket mina kära vänner för detta! :) 
Efteråt drog några av oss ut, vi gick till Harrys men där var det dött så de blev att vi hamna på Butlers till slut en stund. 

INSPIRATION

Kategori: INSPIRATION

SOMETHING NEW

Kategori: SHOPPING

 
Köpte dessa snyggisar för ett tag sedan :) Jag tyckte att det var en härlig färg och kan liva upp min svart/grå/vita garderob haha ;) Kostade 250 kr på Dinsko.

120824

Kategori: EVERYTHING ELSE

 
 
 
Hej svejs! Blev inte så mycket uppdatering igår, och kan säga att de inte blir så mycket idag heller. Igår hade jag så mycket att göra och idag är jag också upptagen. Igår jobbade jag, sen gick jag ut till Torp en sväng - fick med mig något fint hem som vanligt som jag ska visa er snart. Efter det handlade jag lite, sen hem, laga mat, städa och duka inför ikväll. Satt knappt still igår alls haha. 
 
Idag jobbar jag dag igen, sen blir de snabbt hem, duscha, göra mig iordning och fixa klart allt innan kl 6. Hoppas de går haha! Hoppas på en grym kväll med brudarna! :) 
 
Hoppas ni får en bra fredag! 

INSPIRATION

Kategori: INSPIRATION

 
(bild: angelica blick)

120823

Kategori: EVERYTHING ELSE

 
Hejsan! Idag jobbar jag till 14.30, sen tänkte jag ta en sväng ut till Torp och se om jag hittar något att ha på mig på fredag. Känns inte som att jag har någonting hemma, men jag har ju massa så borde kunna få ihop nått. Efter de ska jag fixa lite småsaker i stan, sen hem, duka och laga en rätt i förväg för fredagen. Hoppas jag sedan hinner träna också :)
 
Igår så tog jag de rätt lugnt ändå, även fast jag hade mycket att göra. Jag tvättade, ordnade med saker som fortfarande var nedpackat, åkte och handla mat för fredagen, titta på film, fika med Emma och Jessica samt gympa pass på friskis på kvällen. 

SOME PICTURES FROM JULY

Kategori: PICTURES

 
1-3 - Uddevalla kalaset dag 1. Tod en runda på stan och satt på butlers med Emma och Karro. / 4-7 - Uddevalla kalaset dag 2. Mys hos mig och sen utgång på Butlers med Johanna och Emma! / 8-9 - Uddevalla kalaset dag 3. Bio på The Dark Knight Rises och sen mys hos mig med Emma. Blev en liten sväng till Butlers också haha.

INSPIRATION

Kategori: INSPIRATION

 
(bild: my blomqvist)

120822

Kategori: EVERYTHING ELSE

 
 
Hej! Idag är jag ledig och de är såå skönt. Har varit uppe ett tag nu, vaknade av allt ljud här i stan som jag nog inte helt har vant mig vid. Men skulle ändå upp och tvätta så. Har massa jag måste göra idag - jag ska tvätta färdigt, gå bort och slänga massa skräp, handla mat, städa, göra iordning saker här hemma och träna. Får i alla fall en härlig paus sen då jag ska träffa Emma och Jessica :)
 
Igår cyklade jag till och från jobbet, vilket var otroligt skönt, men varmt haha! Hade inte så mycket att göra på jobbet, så tiden kröp fram.. Efter jobbet blev de hem och börja tvätta. Sen kom min kära far och hjälpte mig få upp en lampa och 4 st hyllor i lägenheten. Det blev så fint, jag är super nöjd! :) Så på kvällen gick jag och grejade och fick upp massa saker på hyllorna. Nu ser de mer ut som ett hem äntligen! :)

SOME PICTURES FROM JULY

Kategori: PICTURES

 
1-3 Härlig tjejkväll på Butlers med god mat och gott sällskap! 4-7 Kul kväll med Joel och Elin! Först hamburgare på syrrans balkong och sen utgång på Butlers. 8-9 Härlig promenad ut till Skeppsviken med Emma :) 

INSPIRATION

Kategori: EVERYTHING ELSE

SOMETHING NEW

Kategori: SHOPPING

 
Köpte dessa 3 för 99 kr på Willys för ett tag sedan! Man kan köpa riktigt bra filmer rätt billigt överallt nu för tiden faktiskt :)

120821

Kategori: EVERYTHING ELSE

 
Hej där! Hoppas allt är bra med er :) Idag fick jag mig en härlig sovmorgon, för idag började jag kl 10! :) Detta är för att det är möte på jobbet idag, så slutar kl 16.30. Efter jobbet ska jag hem, tvätta massa och sen träna. 
 
Igår var jag på IKEA efter jobbet med mamma, och det var jätte trevligt som vanligt :) Vi gick runt och kollade, fikade och shoppade såklart. Fick med mig massa bra grejer - soffbord, liten verktygslåda, hyllor, lådor och tallrikar mm. Nu börjar äntligen lägenheten bli mer färdig! Ska bli skönt att få upp lampor och hyllor bara, så man kan få upp alla böcker, filmer och skor. Får hoppas på att far min kommer förbi snart och hjälper mig få upp det. Ska ha ett litet firande här på fredag för att fira min födelsedag och hade gärna velat få upp det mesta innan dess. Ska bli så kul på fredag - längtar! Blir mycket att göra innan bara, får se hur de går haha.. 
 
Ha en bra dag! 

INSPIRATION

Kategori: INSPIRATION

 
(bild: victoria törnegren)

SOME PICTURES FROM JULY

Kategori: PICTURES

 
1 + 2. God fika på Starbucks! Shopping i Götebirg med Josefin. / 3. Fin utsikt från lägenheten! / 4. Första måltiden i lägenheten med Johanna på golvet haha. / 5 + 6 Utflykt till Grebbestad med föräldrarna! Åt en sjukt god räksmörgås på bryggan! 7.+ 8 Mysig middag i lägenheten med Emma! Och sedan en sväng till Butlers efteråt. / 9. Inflyttningspresent från söta Johanna! 

120820

Kategori: EVERYTHING ELSE

 
 
 
Hej på er! Blev dålig uppdatering igår med tyvärr, har änna vant av mig med bloggen nu.
Idag jobbar jag dag, alltså till 14.30. Hoppas jag klarar detta och inte mår så konstigt som jag gjorde igår.. Efter det hämtar mamma upp mig och så tar vi en sväng till IKEA för att kolla soffbord och annat :) Får se vad jag hinner med när jag kommer hem. 
 
Igår jobbade jag som sagt, sen blev de inte att jag träffa Emma för hon kunde inte. Så jag handlade lite och sen kom Johanna förbi lägenheten och vi satt och prata en stund :) Efter det tog jag mig en härlig promenad i det fina vädret. Till kvällen blev de sedan hemmagjord liten pizza och mys framför film. 

INSPIRATION

Kategori: INSPIRATION

 
(bild: angelica blick)

120819

Kategori: EVERYTHING ELSE

 
Hej! Förlåt för dålig uppdatering igår, jag var upptagen och inte hemma på hela dagen. Först var jag och tittade på Tjörn-runt med familjen. Vi satt och myste på en klippa, fikade och tittade på alla båtar :) Sen åt vi en god lunch på Briggen. Efter det lämnade de av mig på jobbet och jobbade framtill kl 22. 
 
Idag jobbar jag dag, alltså upp tidigt. De går så grymt dåliga bussar, så kommer ca 10 minuter sent till jobbet(!) - dåligt. Efter jobbet ska jag träffa min fina Emma :) Får se vad vi hittar på för mysigt :) Blir nog träning och sen mys till kvällen. 
 
I fredags så var jag hos Johanna större delen av dagenm :) Vi fikade, satt och prata om allt, lagade mat, åt lunch och sen en sväng till Torp och handla. Senare gjorde jag tacos och titta lite på en film. Efter det gick jag över till syrran och hade filmkväll :)

INSPIRATION

Kategori: INSPIRATION

 
(bild: columbine smille)

SOMETHING NEW

Kategori: SHOPPING

 
 
Dessa snyggisar fick jag med mig hem från Göteborg när jag var där förra veckan med min kära vän Emma :) De ljusa är från Weekday och de svarta från Topshop. Riktigt bra köp! De svarta har jag likadana i vinrött och de är så himla sköna och sitter precis som de ska göra. 

DAGENS LÅT

Kategori: MUSIC

120817

Kategori: EVERYTHING ELSE

 
Hej på er! Härligt med sol idag med :) Denna morgon har jag tagit de lugnt, ätit gröt och suttit framför datorn lite. Nu ska jag ducha och göra mig iordning lite. Sen blir de att gå eller ta cykeln upp till Johanna en sväng som ligger sjuk hemma. Jag tänkte åka dit och muntra upp henne lite :) Efter de får vi se va jag hittar på, de är ju ändå fredag så nånting skulle man ju vilja hitta på. 
 
Igår tog jag cykeln till kvantum och handlade på eftermiddagen. Det var så otroligt härligt att cykla i stan! En så himla bra present :) Ni ska få se bild på den någon dag. Efter det så kom mamma in till stan och vi gick runt och tittade in matthuset, antik harrys och annat för att se om jag hitta något till lägenheten. Fick med mig en jätte fin   go matta hem! :) Ni ska få se lite bilder på lägenheten också nån dag. 
Till kvällen gick jag över till syrran. Vi åt kräftor och såg på film hela kvällen :) Supermysigt! 

INSPIRATION

Kategori: INSPIRATION

 
(bild: olivia lopez)

NEW MOVIES TO MY COLLECTION

Kategori: EVERYTHING ELSE

 
Köpte dessa 4 filmer på Coop för bara 99 kr för ett tag sedan! Samlingen blir bara större och större :)

I´M BACK!

Kategori: EVERYTHING ELSE

 
Hej! Nu är internet äntligen fixat till lägemheten! Woho! :) Så nu blir de mer uppdatering här på bloggen. Jag har så mycket bilder och grejer att visa er! 
 
Det har hänt en del sen sist! Jag har bland annat fyllt 20 år! Äntligen haha :D Det var i tisdags, så det var ju inte så speciellt egentligen. Första gången jag vaknade upp någon annanstans än Lane på min födelsedag, och ensam dessutom. Men det kändes bra ändå:) Hade en lugn morgon, åt gröt och duschade. Sen kom mamma och syster förbi. Jag fick presenter och så fikade vi lite. Sedan åkte vi till Överby, shoppade och åt god mat :) Ska visa er va jag fick med mig hem nån dag! Jobbade sedan kväll 16 - 22, kanske inte lika roligt, men det var en bra födelsedag ändå! :) 
 
Igår jobbade jag till 14.30, sen handlade jag lite och gick till systemet. Haha de kändes lite smått olagligt, fick intala mig själv flera gånger att jag faktiskt var 20 och att jag fick vara där. Jag visste i alla fall vad jag ville ha så de kändes ju bra, fick med mig lite öl, ett vitt och ett rött vin hem. Senare hämtade mamma och pappa upp mig och vi åkte till Cykelhuset och valde en cykel - vilket var min 20-årspresent! :) Valde en jättesnygg helsvart damcykel. Så himla bra att ha nu när jag bor i stan! :)
 
Denna morgon gick jag upp rätt tidigt, åt gröt och läste modemagasin. Sen städade jag undan och diskade lite grann. Efter det installerade jag internet på datorn (men fick ringa tele2 för det var något konstigt med anslutningen, men det fixa sig). Nu ska jag göra mig iordning lite, ta cykeln till kvantum och handla lite inför kvällen. Ikväll ska jag och syrran mysa i hennes lägenhet, se på film och äta kräftor eller räkor :)
 
Hoppas ni har en bra dag! 

INSPIRATION

Kategori: INSPIRATION

 
(bild: my blomqvist)

DAGENS LÅT

Kategori: EVERYTHING ELSE

120812

Kategori: EVERYTHING ELSE

 
Hejsan! Ser ut att bli en fin dag idag med - härligt! :) Denna morgon åt jag först lite frukost och sen körde jag in syster min till tåget. Efter det blev de hem, dricka lite te och nu sitter jag på mitt gamla rum framför datorn :) Känns lite konstigt att mina grejer inte finns i detta rum längre haha. Just nu är det ett slags strykrum plus en säng. Idag vet jag inte exakt vad som händer. Jag tänkte i alla fall ta en promenad/pw, läsa, greja lite i lägenheten och sen träna till kvällen. 
 
Kalaset igår blev jätte lyckat! Det var jätte trevligt - massa god mat, mycket skratt och gott sällskap såklart :) Jag fick mest pengar och presentkort, kanske visar er resten vad jag fick nån dag.

HEJHEJ!

Kategori: EVERYTHING ELSE

Idag är jag hemma i Lane igen för en stund. Jag fyller ju 20 år på tisdag (!), så vi ska ha släktkalas idag. Nu kan jag med glädje berätta att jag har beställt internet till lägenheten och att det är påväg till mig nu! :) Så nu blir de mer uppdatering här på bloggen troligtvis. Har gjort mycket de senaste veckorna - varit med kompisar, utgång, liten båtsemester, jobb och shopping. Så de blir en del bilder att visa er :) 
Imorse tog jag de bara lugnt i lägenheten, åt gröt och myste. Sen hämtade pappa upp mig och syrran och åkte hem till Lane. Har precis färgat syrrans hår och nu ska det förberedas inför kvällens kalas :) 
 
Hoppas allt är bra med er! 

HELLO

Kategori: EVERYTHING ELSE

Hejsan! Sitter just nu på jobbet och skriver till er hihi. Har ännu inte skaffat internet i lägenheten som ni märker. Dåligt av mig! Är ännu inte riktigt frisk, men har kunnat jobba och så i alla fall.
 
Hade en riktigt bra helg förra helgen! Var ute på butlers en del, såg ett bra band spela och gick på bio på The Dark Knight Rises med finaste Emma! :) Sen jobbade jag måndag-tisdag. Tisdag kväll åkte jag ut till Hamburgsund där mamma och pappa var med båten. Så nu har jag varit ute med dem längs kusten sen tisdag till igår eftermiddag. Har varit jätte härligt verkligen! Så skönt med en liten mini-semester :)
Jag jobbade kväll igår och så ska jag jobba helgen nu, till 14.30 idag och kväll imorn. Efter jobbet idag måste jag handla mat, för jag har knappt någonting i mitt kylskåp, sen ska jag träffa min vän Emma. Får se vad vi hittar på! :) Hoppas ni har det bra!