hannajohannesson

SOMETHING NEW FROM CRETE

Kategori: SHOPPING

Dessa fina solglasögon fick jag med mig hem från Kreta :) De är kostade bara 50 spänn!

INSPIRATION

Kategori: EVERYTHING ELSE

(bild: victoria törnegren)

WANTIES - WHITE

Kategori: WANTIES

Vitt är så fint mot solbrännan! Skulle vilja ha ett par ljusa klackar och ett par vida ljusa byxor. Dessa fina kommer från Nelly och Zara.

120630

Kategori: EVERYTHING ELSE

Hejsan! Härligt med ledig helg! :) Denna morgon kom mina kära farföräldrar när jag skulle äta frukost, så har suttit och pratat med dem och druckit kaffe ett tag nu :) Jätte mysigt! Nu har jag samlat ihop lite saker som måste tvättas innan flytten såsom handdukar och lakan. För igår skrev jag på papprena! Jag är frånochmed nu lägenhetsinnehavare! :) Har nog inte riktigt fattat de ännu haha. Blir i alla fall en sväng till IKEA i veckan för att inhandla massa nödvändigheter. Ska bli såå kul!
Idag ska jag ta de lugnt här hemma skulle jag tro :) Jag ska titta igenom mina grejer inför flytten, läsa mycket, ta mig en power walk (om det inte regnar) och se på film.

Igår jobbade jag som sagt, sen drog jag till hyresvärden och skrev på papprena(!). Efter det blev de hem för att göra mig iordning lite, sen drog jag in till stan och Butlers med mina fina Emma och Jessica. Var super mysigt verkligen! :) Åt god mat och pratade hela kvällen. Sen blev de hem vid 11-tiden och då satte jag mig och lyssnade på go musik som jag lyssna på när jag växte upp - var jätte mysigt verkligen :)

SOMETHING NEW FROM CRETE

Kategori: SHOPPING

Här är en grej jag fick med mig hem från Kreta! Vi hittade Zara utanför Gamla stan i Chania, så vi gick där en stund. Fanns massa fint där som vanligt, men köpte bara detta fina linne. (Det ser mycket bättre ut på) Det är ett lite större linne med lite djupare rygg bak - jätte fin i sommar till brun hy!

INSPIRATION

Kategori: INSPIRATION

120629

Kategori: EVERYTHING ELSE


Hej! Då var det fredag igen då. Känns som att det är måndag och fredag hela tiden haha! Idag jobbar jag dag 07.00 - 14.30, och ska va ute idag så hoppas att det inte regnar allt för mycket. Efter jobbet ska jag träffa min fina Emma :) Sen blir de hem och ta de lugnt lite skulle jag tro. Till kvällen blir det kanske Butlers med Emma och Jessica, vilken ska bli mysigt :)

Igår jobbade jag som sagt, sen träffaa jag Johanna och vi fikade på Blomsterkroken :) Sen åkte jag ut till Torp en sväng, men fick inte med mig nått speciellt hem. Efter det blev det hem, tog en promenad i det fina vädret med mamma och sen fotboll.

SOMETHING NEW

Kategori: SHOPPING

Detta köpte jag på rean i stan igår! Jag köpte badhandduk, två handdukar och en gäst från Hemtex och fyra stycken av dessa fina glas på Åhléns. Blir jätte fint inför framtida flytt! :)

INSPIRATION

Kategori: INSPIRATION

(bild: angelica blick)

INSPIRATION - INREDNING

Kategori: INSPIRATION

120628

Kategori: EVERYTHING ELSE

Hejsan! Idag jobbar jag dag, alltså till 14.30 som vanligt. Hoppas på lika fint väder idag med, eftersom jag ska gå ute på jobbet :) Efter jobbet blir de in till stan och träffa min fina vän Johanna en stund. Måste träffa henne innan hon åker till Stockholm :) Sen ska jag kanske träffa en annan kompis, får se vad vi hittar på. Till kvällen blir det lite träning och sen fotboll :)

Tittade på matchen Spanien - Portugal igår, och herregud va jämt de va hela tiden! Heja inte på någon särskild, spelade inte så stor roll mellan dem. Men trodde aldrig att matchen skulle ta slut haha! Idag är det ju Italien - Tyskland, de ska bli intressant att se.

120627

Kategori: EVERYTHING ELSE

Hej! Har precis kommit hem, har varit upptagen hela dagen så har inte hunnit uppdatera bloggen idag. Idag har jag jobbat extra 11.30 - 17.30. Hade närståendestöd i 5 timmar, vilket var jätte trevligt! :) Har varit så fint väder idag, så det har hållt humöret uppe :) Efter jobbet så var jag i stan en stund och mötte upp mamma och syster. Vi gick på rean runt om i stan. Köpte med mig lite fina saker inför kommande flytt! Kanske visar er sen. Nu blir de snart mat, vin och sen fotboll. Hoppas ni haft en bra dag!

INSPIRATION

Kategori: INSPIRATION

TIPS!

Kategori: TIPS

Ville tipsa er om dessa nu i sommar! Är inte någon vidare sommar, men om den skulle komma eller om ni åker utomlands hihi. Det är tvål och body butter i papaya från The Body Shop. De är otroligt dryga och bra! Förutom att de luktar gott och bra för huden, så är också detta body butter jätte bra efter en dag i solen. Den läker och återfuktar, men också att den fördjupar solbrännan. Perfekt enligt min åsikt! :)

120626

Kategori: EVERYTHING ELSE

Hej! Så härligt att vakna på morgonen och det är sol ute :) Och idag är jag ledig också! Denna morgon har jag ätit god gröt och te på altanen. Har suttit och läst modetidningar och min bok ett tag. Idag har jag inga direkta planer än så länge. Jag tänkte läsa ut min bok, ta mig en power walk, föra över alla bilder till en hårddisk och sedan titta på en film. Tänkte också kolla in rean som pågår på nelly.com och zara.com för att se om man hittar nånting kul.
Just nu läser jag den första den av triologin av Hungerspelen (alltså boken som filmen Hunger games är baserad på). Den är riktigt bra faktiskt :) Filmen följer boken riktigt bra, så jag vet ju vad som ska hända. Så tänkte nog köpa de andra två och läsa dem innan filmerna kommer.

...

Kategori: EVERYTHING ELSE

Sorry för usel uppdatering. Som jag skrivit tidigare så har jag jobbat mycket och knappt tagit de lugnt alls sen jag kom hem från Kreta. Idag har jag jobbat 7.00 - 14.30. Efter de så blev de hem och mysa i soffan. Är så otroligt trött så kommer nog inte göra så mycket mer än att läsa, mysa och se på film skulle jag tro. Men det är ju inte så fel de! :) Man blir ju inte direkt pigg och glad i det här vädret heller..! Imorn är jag ledig så det är i alla fall skönt. Ska ta massa foton på saker som jag ska visa er, så sen blir det förhoppningsvis fler inlägg. Annars vet jag inte riktigt vad som händer imorn, vi får se :)

INSPIRATION

Kategori: INSPIRATION

120624

Kategori: EVERYTHING ELSE

Hejsan! Inget sommarväder idag heller haha. Men rätt skönt att sitta inne och mysa när det regnar ute tycker jag. Morgonen har varit lugn, jag har ätit en god frukost och har precis tittat på en film :) Nu tänkte jag sätta mig och läsa en stund och bara ta de lugnt. Idag ska jag jobba kväll 16 - 22, så passar på att bara mysa nu innan.
Igår grillade jag som sagt med ett gäng kompisar, och vi hade verkligen en jätte trevlig kväll!
Hoppas ni har en mysig helg!

INSPIRATION

Kategori: INSPIRATION

(bild: angelica blick)

HALLU

Kategori: EVERYTHING ELSE

Hej på er! Har inte blivit mycket uppdatering här nu på grund av att jag har varit rätt upptagen, jobbat och varit så himla trött. Igår åt jag en jätte god misommarlunch med familjen och några vänner. Sen åkte jag till jobbet och jobba till 22, sen hem och fick kaffe och tårta. Idag har jag jobbat dag, alltså 7.00-14.30. Sov bara typ 4 timmar inatt för att jag inte kunde sova och mådde så konstigt, så känner mig inte helt hundra idag.. När jag kom hem från jobbet blev det en liten tupplur för att samla lite krafter. Nu har jag precis duschat och gör mig iordning. För ikväll ska jag grilla och mysa med massa vänner:) Ska bli jätte kul!
Hoppas ni har en bra helg! :)

I´M BACK!

Kategori: EVERYTHING ELSE

Hej! Nu var man tillbaka i Sverige igen då! Hoppas ni har haft en bra vecka:) Jag har haft de helt underbart kan jag tala om!! Massa sol och bad, god mat och goa skratt :) Det blev många grekiska sallader och grekisk öl kan jag säga haha! Har tagit ca 500 bilder, så ska visa er lite bilder en annan dag. Vi ankom till Landvetter ca kl 02.00 inatt, så la mig inte förrän 03.30. Så jag känner mig rätt trött idag.

Glad midsommar på er förresten!! Var väldigt lägligt att komma hem precis till midsommar tycker jag haha! Jag ska jobba hela helgen, men det får gå när man varit ledig en vecka. Härligt med lite värme i Sverige när man kommer hem i alla fall.
Just nu går jag runt och grejar lite här hemma, packar upp och lyssnar på musik. Sen ska jag hjälpa mamma med maten tänkte jag. Jag jobbar kväll idag 16 - 22, så hinner i alla fall äta lite sill och potatis med familjen :)

Hoppas ni har en bra midsommar! :)

INSPIRATION

Kategori: INSPIRATION

SOMETHING NEW

Kategori: SHOPPING

Köpte dessa grejer innan jag åkte! Allt köpt på H&M!

INSPIRATION

Kategori: INSPIRATION

SOMETHING NEW

Kategori: SHOPPING

Köpte denna fina tröja för bara 149 :- på Bikbok förra veckan! Den fick följa med på resan :)

INSPIRATION

Kategori: INSPIRATION

ULLARED 120612

Kategori: SHOPPING

INSPIRATION

Kategori: INSPIRATION

PICTURES FROM YESTERDAY

Kategori: PICTURES

KRETA HERE I COME!

Kategori: EVERYTHING ELSE

Idag åker jag - woho!! :) Började dagen med lite gröt framför tvn. Men nu är de mycket som måste göras! Ska packa, duscha, göra mig iordning och krama föräldrarna :) Sen åker vi från Uddevalla kl 2. När vi kommer fram till Landvetter blir de att köpa oss lite mat vi kan ha på flyget. Sen sitter vi på flyget i ca 3,5 timmar, kommer fram ca 22 och sen buss 25 minuter till Chania.
Hoppas ni får de bra här hemma och att sommarvädret kommer tillbaka! Så ses vi om en vecka! :)

Igår åkte jag ner till stan och gjorde mina ärenden, sen träffa jag min fina vän Emma och lunchade på Yerba. Efter det blev de en tur till Torp och köpte bikini. Till kvällen blev de att jobba 16-22.

INSPIRATION

Kategori: INSPIRATION

PICTURES FROM SATURDAY

Kategori: PICTURES

120613

Kategori: EVERYTHING ELSE

(bild: H&M fall 2012)

Hej! Imorn åker jag till Kreta! Woho! :) Åt en god frukost och tittade lite på tv för en stund sedan. Nu ska jag göra mig iordning, ta mig ner till stan, hämta pass och ta ut euro. Sen blir de att luncha i stan och sen dra ut till Torp och köpa bikini. Efter det blir de att dra sig till jobbet och jobba kväll 16 - 22.
Igår var jag som sagt på Ullared med min mor och syster hela dagen. Det var en jätte rolig dag! :) Åt god mat och shoppade massa bra inför framtida flytt, hårddisk och böcker. (Bild kanske kommer) När vi kom hem fick jag ett trevligt besök och började packade lite.

INSPIRATION

Kategori: INSPIRATION

120612

Kategori: EVERYTHING ELSE

Hej på er! Idag är jag ledig, vilket är jätte skönt! Hoppas på finare väder idag, undrar verkligen vart sommaren tog vägen?! Kommer i alla fall spendera dagen på Ullared idag med min mor och syster. Ska bli så kul, har längtat länge! :) På shoppinglistan står det bland annat filmer, köksgrejer och hårddisk, sen får man se vad man hittar haha! Efter det tar vi kanske en sväng till Freeport också, får se vad vi orkar.

Igår jobbade jag som sagt, sen gick jag ut till Torp och va där en stund. Mötte sedan upp Jessica i stan och vi gick och åt sushi :) Efter det blev det hem, byta om och åka till friskis där det blev ett gött gympapass. Till kvällen blev det såklart fotboll och lite öl :) Men usch vilken match! Hoppas de andra matcherna går bättre!

WANTIES

Kategori: WANTIES

Snygga toppar från Weekday!

INSPIRATION

Kategori: INSPIRATION

120611

Kategori: EVERYTHING ELSE

Hejsan! Idag jobbar  jag dag, alltså till 14.30 som vanligt. Efter jobbet blir det kanske en sväng till Torp för att införskaffa ny bikini, får se, sen blir de att åka in till stan och hämta ut mitt nya pass på polisen. Sedan ska jag träffa min vän Jessica, får se vad vi hittar på :) Vid 7 blir de ett gympapass på friskis med mor min och sen avslutas antagligen dagen med fotbollen på tv.
Igår myste jag mycket inne, eftersom det regnade hela dagen. Fick börja skriva packlista inför torsdag och sådant. Städade även lite. Sen jobbade jag kväll som sagt.

FRIDAYS OUTFIT

Kategori: OUTFITS

kavaj - ginatricot / skor - Zara / skinnshorts - H&M / skärp - lindex / linne - H&M / armcuffs - H&M

INSPIRATION

Kategori: INSPIRATION

WEEKDAY FOR KOSTA BODA

Kategori: WANTIES

Kosta Boda har gjort ett supersnyggt samarbete ihop med Weekday! Skulle verkligen inte vara fel att äga dessa snygga saker! Står nu på önskelistan när jag fyller 20! :)

120610

Kategori: EVERYTHING ELSE

Hej! Usch vilket tråkigt väder att vakna till! Men mysigt att sitta inne en sån här ändå :) Har precis ätit frukost och nu ska jag titta på veckans Vampire diaries. Sen blir de nog lite städning och läsning för min del. Idag ska jag även jobba kväll 16 - 22.

Igår jobbade jag dag, sen åkte jag hem och vilade. Till kvällen blev det lite förfest med Emma, Johanna och Dennis hos Johanna och Dennis :) Efter det blev det utgång med Emma och Johanna. Vi gick först till Butlers och sen en sväng till Trägårn. Var en riktigt rolig kväll! :)

Kan bara inte fatta att vi åker på torsdag! Bara 4 dagar kvar nu! :) Ska bli så otroligt kul verkligen! Jag är så upptagen dagarna innan också, undrar när jag får tid till att packa haha!

THURSDAYS OUTFIT

Kategori: OUTFITS

klänning - monki / väska - lindex / skor - nelly / armcuffs - H&M

Detta hade jag på mig på studenten i torsdags! Hade en kortare skinnjacka över. Men hann tyvärr aldrig ta någon bild på de, så får bli såhär.

INSPIRATION

Kategori: INSPIRATION

(bild: columbine smille)

SOMETHING NEW

Kategori: SHOPPING

Köpte denna kavaj när jag var på Torp i måndags! Gud va jag har letat efter den perfekta vita kavajen, så skönt att jag äntligen hittade den. Är så snyggt till allt och när man är brun på sommaren till höga jeansshorts t ex. 399 :- på Ginatricot!

TJABBA TJENA!

Kategori: EVERYTHING ELSE

Hej! Förlåt för usel uppdatering! Jag har haft fullt upp så har inte hunnit med detta alls. Men nu är jag tillbaka haha :) I torsdags var jag på min kompis Viktors student. Var verkligen en grymt rolig dag!! Först var vi nere i stan och tittade in alla studenter. Sen krama vi Viktor såklart och sedan gick vi runt ett tag och bara tittade, de var så mycket folk! Hoppas alla hade en strålande student! Efter det åkte vi hem till familjen Eksell. Haha vilken kväll det blev sen! Otroligt goa människor, god mat, många glas vin, kubb och goa skratt hela kvällen lång! :)

Igår jobbade jag dag 7.00 - 14.30, så var inte så pigg på morgonen när jag skulle jobba kan jag säga haha.. Men jag överlevde dagen i alla fall! Efter jobbet åkte jag hem, gjorde mig iordning och åkte på min kusin Tobbes student. Var en jätte kul kväll där med, med trevligt folk och mycket god mat. Sen körde jag för första gången bil barfota hem haha! Hade bara klackskor med mig och de gick inte att köra med dem ;)

Idag jobbar jag också dag, så slutar kl 14.30. Blir nog raka vägen hem och ta mig en tupplur skulle jag tro haha. Sen till kvällen blir det antagligen mysig förfest och sen utgång med bästa Emma och Johanna! :)

INSPIRATION

Kategori: INSPIRATION

120607

Kategori: EVERYTHING ELSE

Hejsan! Idag är det studenten! Kan bara inte fatta att det redan har gått ett år sen jag tog studenten! Helt sjukt va fort det har gått! haha bjuder på denna sköna bild från förra året :)
Denna morgon har jag ätit min gröt och tittat på gårdagens Grey´s Anatomy. Nu ska jag greja lite här hemma, sen blir de att göra sig iordning och ta sig ner till stan för kolla in studenterna. Ska fira lille Viktor idag, så det blir firande på smaragdvägen sen :) Så där kommer jag nog vara den större delen av dagen.

Igår jobbade jag som sagt, var ute och körde bil i det fina vädret så det var skönt! :) Sen blev de en sväng till Torp och sen hem, andades ut och åkte tillbaka igen med föräldrarna och syrran för att köpa studentpresenter. Efter det åkte vi in till stan och kollade på en lägenhet! :) Den var supermysig verkligen! Till kvällen blev de grillning hemma och sen film i soffan :)

INSPIRATION

Kategori: INSPIRATION

DAGENS LÅT

Kategori: MUSIC

120606

Kategori: EVERYTHING ELSE

Hej! Idag är det Sveriges Nationaldag och alla jag känner är lediga - förutom jag haha! Men jobbar till 14.30, så det är inte så farligt :) Sen blir de en snabbis in till stan, sen hem och direkt till Torp för att köpa studentpresenter med familjen. Efter det ska jag förhoppningsvis titta på en lägenhet! :) Min systers kompis ska flytta så funderar på att ta över hennes gamla lya. Ska bli såå kul att se den!

Igår gick jag en grymt skön power walk runt lane. Sen gjorde jag mig iordning och åkte in till stan och luncha med Emma på Pita :) Efter det blev de raka vägen ut till Norgården och jobbade kväll.

INSPIRATION

Kategori: INSPIRATION

SHOES SHOES SHOES

Kategori: FASHION

Fräcka skor från Andreia Chaves! Finns att köpa på solestruck.com.

120605

Kategori: EVERYTHING ELSE

Hej! Denna morgon började med en god frukost, dvs gröt, och nu går jag här hemma och grejar lite. Känner mig inte helt hundra idag, vet inte vad de är riktigt.. Men ska nog ta mig en power walk om en liten stund, så mår jag säkert bättre sen förhoppningsvis. Sen får jag se vad som händer. Ska i alla fall åka in till stan vid 2, för jag ska jobba kväll idag 16 - 22.

Igår var jag nere i stan och fixade nytt pass inför resan. Sen tog jag mig en sväng till Torp och kollade runt. Fick med mig en sak hem som jag ska visa. Sen hjälpte jag mamma handla mat och körde hem. Till kvällen blev det familjemiddag, en promenad med mamma och sen jordgubbar och lite film på rummet :)

INSPIRATION

Kategori: INSPIRATION

PICTURES FROM SATURDAY

Kategori: PICTURES

En helt underbar kväll! <3

120604

Kategori: EVERYTHING ELSE

Hejsan! Nu har jag precis ätit en god frukost med mina föräldrar som kom hem inatt! :) De va jätte kul att se dem, och de va så förbannat bruna haha! Men snart är jag det också hehe, för jag åker ju nästa vecka! Nu ska jag göra mig iordning och ta mig in till staden. Ska fixa nytt pass, åka ut till Torp och sen handla med mor. Till kvällen blir det nog träning och sen familjemiddag :)
Igår myste jag hela dagen, först myste jag och Emma på morgonen, sen gick och grejade i huset lite, fick ett mysigt besök och tittade på tv. Sen blev de en promenad till kvällen, sen mys framför datorn och tv:)

INSPIRATION

Kategori: INSPIRATION

PICTURES FROM FRIDAY

Kategori: PICTURES

Bilder från myskvällen med Elin! :) och lite soliga bilder från lördags morgonen då jag hade lägenheten för mig själv :)

120603

Kategori: EVERYTHING ELSE

Hejsan! Var en jätte härlig dag igår! :) Först myste jag i min syrras lägenhet, vilade ett tag när jag kom hem, sen kom Johanna och Emma hit. Vi hade supermysigt verkligen! Bästa kvällen på länge :) Vi lagade 3-rätters och det blev sjukt gott kan jag säga! (Bilder kommer!) Efter det så spelade vi ett roligt spel tillsammans. Sen gjorde vi oss lite iordning och bilade upp till Ed. Hade med en hel låda med gammal 90-tals musik som vi lyssnade på vägen upp, det var jätte kul! Vi va där uppe ett litet tag och sen åkte vi hem igen.

Denna morgon blev det god gröt och filmen Trassel :) Emma åkte hem för en liten stund sedan, så nu går jag och grejar lite här hemma. Tänkte nog sätta mig med en bok eller möjligtvis gå en promenad. Senare kanske jag får besök också :) Blir nog en slappar-dag idag skulle jag tro, känner att jag behöver det.
Inatt kommer min föräldrar hem från Kreta också, så det blir kul! :)

INSPIRATION

Kategori: INSPIRATION

YESTERDAYS OUTFIT

Kategori: OUTFITS


jacka - Bikbok / t-shirt - Bikbok / jeans - ginatricot / armband - lindex / skor - nilsons skor

120602

Kategori: EVERYTHING ELSE

Hej! Har precis kommit hem från stan. Sov hos syrran inatt :) Igår jobbade jag som sagt, sen träffa jag Emma vilket var supermysigt! Sen blev de hem lite snabbt och sen in till syrran i stan. Kvällen bestod av film, vitt vin och räkor - supermysigt! :)
Så idag latade jag mig i hennes lägenhet ett tag, hon jobbade tidigt så hon var inte hemma. Sedan gick jag ner till stan och handlade lite mat och satte mig solen. Nu blir det sill och potatis plus ett avsnitt av Revenge! :) Ska nog ta mig en promenad sen också. Lite senare kommer Johanna och Emma hit! Vi ska göra 3-rätters middag och mysa, sen blir det road-trip upp till Ed haha! :)
Hoppas ni har en mysig lördag!

INSPIRATION

Kategori: INSPIRATION

(bild: lisa olsson)

PICTURES FROM WEDNESDAY

Kategori: PICTURES

Bilder från i onsdags när jag och Johanna åt god mat på Yerba! :)

120601

Kategori: EVERYTHING ELSE

Hej! Idag är det 1 juni! Kan inte fatta det, de har gått så fort verkligen! Igår var det bara 2 veckor kvar tills jag åker till Kreta! :)
Idag jobbar jag dag igen, så slutar 14.30. Blir att gå ute i regnet idag.. Sen blir det in till stan och träffa sötaste Emma! :) Efter det ska jag kanske hem lite snabbt, sen till syrran och mysa. Vi tänkte äta räkor och sitta på hennes balkong, men får se om det går när det är sånt här väder.. Får se hur de blir!
Igår jobbade jag som sagt. Va härligt att solen kom fram lite grann :) Efter jobbet åkte jag hem, tittade på lite tv, packa väskan och åkte in till stan igen. Träffade Johanna lite snabbt, blev ett litet missförstånd så de blev inte riktigt som vi tänkt haha :) Sen blev de mys, wok och film hos syrran!