hannajohannesson

- INSPIRATION -

Kategori: EVERYTHING ELSE

- Inspo; Style Scrapbook, Amanda Berg & Fanny Lyckman - 
 
Hej på Er! Hoppas allt är bra med er och att ni har haft en grym helg och midsommar! Jag vet att jag inte visat mig här så mycket på sistone, och anledningarna är att jag har varit rätt upptagen med annat och då har inte bloggen priotiterats. Jag har jobbat mycket, varit ute i solen, tränat, varit på student och Summerburst, träffat massa goa vänner, bakat.. Men ska försöka hinna med bloggen lite i sommar i alla fall!
 
Nu har jag varit ledig i fyra dagar (jag vet, då har jag kunnat blogga men inte orkat), vilket har varit otroligt skönt. Jag har träffat kompisar, besökt föräldrarna och myst där, firat midsommar, bakat både bröd och muffins, tittat på massa film, lyssnat på mycket musik, städat och ätit massa god mat :) Jag firade midsommar först i Lane där jag sov över till fredagen. Vi plockade blommor och hade en lugn förmiddag innan vi gick bort till vänner och åt sill-lunch. Sen drog jag och syrran in till staden, där vi va med några sköna vänner hela kvällen och grillade, drack öl och pratade :) 
 
Idag är det måndag och en ny vecka igen, vilket betyder jobb. På morgonen såg jag på tecknad film och myste, sen har jag suttit och pluggat lite The Body Shop-produkter och annat. Jag jobbar kväll senare 16 - 22, men innan dess tänkte jag ta de lugnt, kanske cykla och handla lite mat, laga mig lite lunch och läsa. 

- SUMMERBURST 2013 -

Kategori: EVERYTHING ELSE

 
Några bilder från helgens rabalder - Summerburst! Det var en riktigt grym upplevelse med de bästa tjejorna :) Fick se grymma David Guetta (bilden), Axwell, Steve Aoki, Otto Knows, Hardwell, Alesso, Galavant och massa andra! Tack alla för en rolig festival :)
 
 

- TVÅ FRÖKNAR <3 -

Kategori: EVERYTHING ELSE

Fina grejer jag fick med mig från mysiga butiken Två Fröknar för ett tag sedan! Om ni inte varit där - åk dit! :)
 
Hej! Det var längesen! Jag har haft så mycket att göra de senaste veckorna att datorn knappt varit på! 
Men här är en kort sammanfattning av senaste veckan: 
Tisdag - städade lägenheten, jobbade kväll på hemtjänsten
Onsdag - Jobbade tidigt på hemtjänsten, tränade på gymmet, bio på " Fast and Furious 6" med brorsan och hans Frida :)
Torsdag - Jobbade på The Body Shop, lite god mat och öl med Karro på Kerstin på Torget
Fredag - Fika med Karro och Amanda i solen, jobbade kväll på hemtjänsten
Lördag - Jobbade tidigt på hemtjänsten, cyklade till och från jobbet, filmkväll i soffan
Söndag - Jobbade tidigt på hemtjänsten, cyklade till och från jobbet, kaffe med Johanna & Dennis, cyklade till Lane, myste med mor & far
Måndag - Cyklade hem från Lane, tvättid, jobbade kväll på hemtjänsten
 
Idag är jag ledig vilket är så otroligt skönt, för det känns i huvudet att jag jobbat 7 dagar i sträck. Än så länge har jag bara tagit de lugnt, ätit gröt, druckit kaffe, tittat på en mysig film, tagit hand om tvätten och dansat runt lite till bra musik. Hade planerat att springa idag, men får se om kroppen och huvudet orkar de sen. Nu tänkte jag göra mig lite god lunch, kanske sitta i solen en stund och läsa. Senare kl 6 ska jag till The Body Shop för ett möte med goa arbetskamraterna och sen blir de nog Snäckan eller picknick med dem efter det :) 
 
Hoppas ni har en grym tisdag!