hannajohannesson

- H&M SP13 -

Kategori: EVERYTHING ELSE

 
Snyyggt från H&M! Absoluta favoriten är det helröda kostymsetet - det hade jag inte sagt nej till! :)

STARBUCKS IN MY <3

Kategori: EVERYTHING ELSE

 
 
Köpte mig min första Starbucks-mugg när jag var i Göteborg sist! Jag använder den hela tiden, och jag bara älskar den! 
 
Idag är det en härligt lugn lördag. Gick upp med tuppen, åt min gröt och mötte sen upp syrran för att dra till Hemmakväll på rea som började kl 9. Hittade massa kul som jag ska visa er! :) Efter det blev de hem, kaffe och tecknad film - supermysigt! Nu gör jag inte så mycket, läser och grejar med cv. Sen blir de lunch och kanske en promenad. Till kvällen ska jag mysa med syrran, vi tänkte kanske gå ut och äta på ett nytt ställe i stan. Sen tänkte vi nog baka en kladdkaka och ha filmkväll någonstans :) 
 
De senaste två dagarna har jag jobbat tidigt och tränat. Igår kväll blev de god mat, ett glas gott rött vin och film :) 
 
Hoppas ni mår bra och att ni har en skön lördag! 

- SOMETHING NEW -

Kategori: IN MY CLOSET

 
Nytt inköpt i december! Tröjan och t-shirten är köpt i Göteborg på H&M herr och linnet är från Bikbok :) Tänk vad man kan fynda på herravdelningen ibland! Nu är jag på jakt efter en snygg större skjorta från herr också, det hade suttit fint :) 

- INSPIRATION -

Kategori: EVERYTHING ELSE

 
 
Hejsan! Det underbara vädret fortsätter och man kan inte vara annat än glad! :) Fast det är liite för kallt enligt min smak, men aja de får man leva med. Känner mig just nu helt slut haha. Idag har jag jobbat, och varit ute och gått hela dagen så det har varit skönt. Efter jobbet drog jag till gymmet, sen blev de hem och äta god mat :) Nu halvligger jag i soffan och orkar knappt röra mig en centimeter haha. Nu ska jag skriva lite på mitt cv, sen blir de te och film :) 

- DAGENS LÅT -

Kategori: EVERYTHING ELSE

 
 
 
Hej på er! Det är så underbart fint väder idag - solen skiner och snön gnistrar som diamanter på marken. Det gör att man bara kan vara otroligt glad denna dag! :) Den här låten är också glad och härlig enligt min åsikt :) 
Idag är det onsdag och jag är ledig!  Jag har precis städat klart hela lägenheten, så det är skönt att det är gjort. Nu lyssnar jag på musik och ska väl sätta igång och göra mig lite lunch tänkte jag :) Sen ska jag sätta mig med cv,  kanske ta mig en promenad och sen träna till kvällen. 
 
Igår var jag också ledig. Jag tog mig en lång härlig pw i solen, läste, handlade lite och hyrde 3 filmer. Till kvällen blev de mys hos mig med syrran :) Vi gjorde våfflor, myste och såg på film :)  

- SOMETHING NEW -

Kategori: EVERYTHING ELSE

 
Ett paket som jag fick i december innehöll detta; linne - Nelly trend / skärp - Pieces / spetsbh - nelly / skor - Nelly shoes 
Jag är jätte nöjd med dessa grejer! Jag bara älskar linnet, plus så snyggt med spetsbh under en vit t-shirt som skymtar fram! Längtar tills det blir lite varmare så att man kan använda skorna också! 
 
Idag har jag varit tillbaka på jobbet och det gick riktigt bra! :) Höll på att frysa häcken av mig i snön, men de va vitt och vackert i alla fall :) Efter jobbet promenerade jag ut till Torp och köpte lite nödvändigheter, sen åkte jag in till stan, gjorde lite ärenden och gick hem. Jag åt middag här för en stund sedan, nu sitter jag med en filt runt mig, lyssnar på musik och kollar runt på nätet :) Ikväll blir de en lugn och mysig filmkväll :)
 
 
Fick även ett paket idag förresten, som jag ska visa er snart! 

- INSPIRATION -

Kategori: INSPIRATION

 

- WANTIES -

Kategori: INSPIRATION

 
 
 
1. skor - H&M / 2. linne - H&M / 3. linne - Bikbok / 4. klänning - Dagmar / 5. skor - Balmain / 6. spetsbh - H&M / 7. skjorta - H&M / 8. skjorta - H&M Trend / 9. tröja - H&M Trend / 10. skor - Jeffrey Campbell / 11. örhängen - H&M

HELLO I´M BACK!

Kategori: EVERYTHING ELSE

 
Hej på Er! Hoppas allt är bra med er och att ni haft en mysig jul och nyår!
Jag har varit rätt frånvarande ett tag, har inte varit så sugen på att blogga den senaste tiden. Men nu ska det bli lite mer skärpning på det! :) Det är ju ett nytt år och då blir det nya tag haha! 
 
Detta är några saker som hänt sen sist:
 
- Umgåtts med vännerna :)
- Firat jul med familj och släkt :)
- Firat en lugn nyår med familj och vänner. 
- Äntligen skaffat mig en tv till lägenheten! Även skaffat en tv-bänk så har äntligen fått ställa fram filmer :) Dessutom används soffan mer så det är ett plus ;) 
- Börjat söka andra jobb, för mitt vikariat går snart ut och vill komma därifrån. 
- Jag och min vän Johanna har börjat planera en resa till London! 
- Jag och massa härliga brudar har bestämt oss för att dra till Summerburst i Göteborg i juni! :) 
- Shoppat lite grejer på mellandagsrean - som jag ska visa er såklart :) 
- Jobbat, jobbat och jobbat.
- Tränat. 
 
Just nu ligger jag i soffan hemma hos föräldrarna i Lane och mår skit.. Blev sjuk i torsdags då jag mådde konstigt och va illamående. Ringde vårdcentralen och de sa att jag hade magsjuka - en konstig magsjuka då jag mår illa men inte kräks. Så nu ligger jag här och har tråkigt.. Skulle egentligen ha jobbat igår och idag, men fick sjukanmäla mig. Men har försökt underhålla mig med massa bra film, tidningar och böcker - så det går väl.. Hoppas bara att det inte hänger i alltför länge - man blir ju så rastlös!