hannajohannesson

BOKREA

Kategori: EVERYTHING ELSE

- Gick in på Bokia efter jobbet och hittade dessa böcker!:) Har inte hunnit titta nånting på bokrean, så kände att jag fick se om jag hittade något medan de fortfarande finns böcker kvar haha. Tyckte båda var väldigt jag - kläder och filmer, de stämmer in på mig;)
Blev inte att jag träffa Karolina idag, för hon var sjuk.. Så vi får ses en annan dag istället:)

Nu ska jag äta något av mammas goda ihopkok och sen ska jag träna! :)

LONGING FOR SPRING

Kategori:

- Längtar tills jag kan börja använda dessa skor igen!! Fick dem i present när jag fyllde sist och hann använda dem några gånger. Hoppas de blir vår snart så jag kan ha dem! Jätte snyggt till jeans och skjorta eller herrbyxor.
De är från H&M.

INSPIRATION - SUMMER

Kategori: INSPIRATION

THIS WEDNESDAY

Kategori: EVERYTHING ELSE

-
God morgon! Idag har jag gjort några tidsinställda inlägg åt er, för idag är jag rätt upptagen. Först jobbar jag mellan 7 - 14.30, sen ska jag åka till Friskis och träna och efter de ska jag träffa min underbara vän Karolina:) Hoppas denna dag blir lika fin som igår! Så härligt när solen var framme hela dagen igår, man blir så glad av det.

TICK TICK BOOM

Kategori: SHOPPING

-
Denna fina klocka fick jag i julklapp i vintras. Tycker den är superfin! Har inte använt den så mycket än, blir inte att jag har långa halsband så ofta. Men ska använda den mer nu har jag tänkt! :)
Nu ska jag packa mina grejer och åka och jobba!

INSPIRATION

Kategori: INSPIRATION

MY FAVORITES

Kategori: FASHION

Dessa klänningar är mina favoriter från Oskarsgalan 2012! De blev visst många favoriter i år hihi :)

- Rooney Mara, Rose Byrne och Octavia Spencer.
- Cameron Diaz, Maria Menounos och Jennifer Lopez.
- Milla Jovovich, Esperanza Spalding och Kristen Wiig.
- Gwyneth Paltrow, Emma Stone och Angelina Jolie.

HARDER BETTER FASTER STRONGER

Kategori: MUSIC

-
Hej! Nu sitter jag i soffan och dricker te medan jag tittar på Fast 5:) En jätte bra film! De som gillar action och bilar borde se den.
Brukar gå på yoga på tisdagar, men idag kände jag inte för de. Ska nog ta en power walk senare istället. Sen ska jag jobba kväll idag, igen - skitkul.

OSCARSGALAN 2012

Kategori: MUSIC

-
Nu har jag sett hela Oscarsgalan! Tog ett litet tag, men var jätte kul att se:) Dessa två ovanstående filmer, Hugo och The Artist vann flest priser. De fick fem var. Men The Artist vann de större priserna, som t ex bästa manliga huvudroll, bästa regi och bästa film. Bland annatså vann Rango för bästa animerade film. Meryl Streep och Christopher Plummer van för bästa kvinnliga huvudroll och bästa manliga biroll.
Det var mycket fina klänningar också!:) Kommer mer om detta senare - nu ska jag till jobbet!

INSPIRATION

Kategori: INSPIRATION

- (angelica blick)

HOT LIKE WOW

Kategori: EVERYTHING ELSE

- Har upptäckt en ny snygging! haha:D Har följt den nya serien Once upon a time på kanal 5 nu det senaste och upptäckte den hete Jamie Dornan! Sökte upp han på nätet och fick veta att han är model och varit med i filmen Marie Antoinette. Där ser man!;)

OSCARSGALAN

Kategori: EVERYTHING ELSE

- Inatt var det årets Oscarsgala! Ska bli så kul att se alla klänningar och se vilka som vinner. Jag tycker detta är jätte kul att titta på, ser alltid det varenda år. Så nu ska jag och syrran sätta oss och titta:) Tur att man kan spela in, annars hade det ju aldrig gått;)
Här är några favoriter från tidigare Oscarsgalor:

- Carey Mulligan (2010), Mila Kunis (Elie Saab, 2011), Rachel McAdams (Elie Saab, 2010)
- Camila Alves (Kaufman Franco, 2011), Miley Cyrus (Jenny Packman, 2010), Kate Winslet (Yves Saint Laurent)
- Sandra Bullock (Marchesa), Zoe Saldana (Givenchy), Cameron Diaz (Oscar de la Renta)

TAKE CARE OF YOUR SKIN

Kategori:

- Denna hudvårdsserie från Body Shop använder jag. Det är en aloe vera serie som är helt underbar! Mycket drygt och väl värt pengarna. Rekommenderas starkt! :)

INSPIRATION - ELIN KLING

Kategori: INSPIRATION

- Minimalistiskt är så otroligt snyggt! Elin Kling är bra på detta.

SUNDAY MORNING

Kategori: EVERYTHING ELSE

- Hej! Denna morgon har det varit lugnt. Jag har ätit frukost framför true blood och bara chillat. Det är så det ska vara en söndag haha:) Va så skönt att vakna av att solen sken in i rummet imorse! Ska snart gå ut på en powerwalk har jag tänkt, får ju passa på när det är så fint väder! Sen ska jag väl greja lite hemma, städa och sådär. Ikväll blir det träning också, vilket ska bli skönt. Hoppas ni har en bra söndag!

SOMETHING NEW PART 2

Kategori: SHOPPING

- När jag var på Torp igår så bestämde jag mig äntligen för att köpa dessa skor! Var tredje gången jag prova dem, och nu blev de äntligen köpta. Lätt användbara skor som funkar till det mesta:) Från Dinsko!:)

SOMETHING NEW PART 1

Kategori: SHOPPING

- Fick med mig dessa grejer hem från H&M igår! Köpte en nude-färgad bh, alltid bra att ha tycker jag. Behövde de svarta nagellacket för mitt hemma var slut - och svart måste man ju bara ha! De andra nagellacken var i ett 3-pack och jag tyckte de va jätte snygga, samt lite roliga och annorlunda. De glittriga tänkte jag att man kanske kan ha på svart t ex.

INSPIRATION

Kategori: INSPIRATION

(angelica blick)

MY HAIR

Kategori: EVERYTHING ELSE

- Blev att jag blogga så sent idag för att jag klippte mig på Orust imorse!:) Moder hämta upp mig och vi åkte ut till Elma´s i Henån. De bästa stället, rekommenderas starkt! Sofia där är bäst. Så nu har jag klippt bort det slitna, blekt håret lite och gjort ljusa slingor. Känns jätte skönt!:) Kanske lägger ut en bild sen, får se.

BRIDESMAIDS

Kategori: MUSIC

-
Efter Torp igår så åkte jag med syrran till hennes lägenhet och myste:) Hade tänkt att jag skulle åka hem emellan - få med mig lite grejer och blogga lite. Men blev att jag stanna i Uddevalla. Vi delade på en kebabpizza, drack vin och såg på film. Vi hyrde 3 filmer : Bridesmaids, X-men First class och En dag. Vi hann bara se de 2 förstnämnda, men de var rätt bra. Bridesmaids har vi velat se länge, men den var inte lika bra som vi trodde faktiskt, men helt okej.

THE LAST 12 HOURS

Kategori: INSPIRATION

-
Hejhej! Förlåt för dålig uppdatering det senaste dygnet, jag har varit så upptagen och inte varit hemma någonting. Igår var jag på utbildningen på räddningstjänsten och fick släcka eld och massa:) Sen var jag på cirkelgym på friskis - jätte skönt som vanligt! Efter det var vi jätte hungriga så åkte ut till Torp och åt god lax på Briggen med mamma och syster min. Sedan gick vi på torp ett bra tag. Provade en del men får fundera lite. Fick med mig lite hem som jag ska visa sen också!:)

INSPIRATION

Kategori: INSPIRATION

IT´S FRIDAY AGAIN

Kategori: EVERYTHING ELSE

- Härligt med fredag! Idag är det sista dagen på utbildningen med jobbet:) och idag är det bara mellan kl 9 - 12! Efter det ska jag träna på friskis och senare på kvällen blir det förhoppningsvis god mat och bio med syster min:) Ha en bra fredag!

MOVING TROUGH SILENCE

Kategori: EVERYTHING ELSE

-
Nu har jag precis kommit hem! Har varit en trevlig dag på utbildningen idag faktiskt, otroligt goa människor och mycket jag lärt mig:) Har även varit fint väder idag, vilket gör dagen ännu bättre! Efter de så träffa jag Johanna. Vi gick och åt middag på Lejas och pratade massa - supermysigt!:) Vi planerade att åka och bowla egentligen, men så gick tiden så fort så vi bestämde för att ta det någon annan dag.

QUESTION MARK

Kategori: SHOPPING

- Fick hem dessa från Chapnlle.com förra veckan, men kan bara inte bestämma mig för om jag vill ha dem eller inte... De är fina och så, men ett minus är att de är röd/rosa under vilket jag inte är jätte förtjust i.. Vad tycker ni jag ska göra?

INSPIRATION

Kategori: INSPIRATION

NEW IN

Kategori: SHOPPING

- Fick denna skjorta på posten för ett tag sedan. Köpte den på H&M för bara 149 kr. Längtar tills jag kan använda den! Blir snyggt sen till vår/sommar till höga shorts, skärp och solglajjor bland annat. (och när man är brun)

IT´S EMPTY IN THE VALLEY OF YOUR HEART. THE SUN, IT RISES SLOWLY AS YOU WALK, AWAY FROM ALL THE FEARS, AND ALL THE FAULTS YOU´VE LEFT BEHIND.

Kategori: EVERYTHING ELSE

-
Nu är jag på utbildning med jobbet igen. Hoppas att det flyter på idag, igår kunde de gå riktigt långsamt ibland.. Efter jobbet ska jag antagligen träffa bästaste Johanna! Vi får se vad vi hittar på, vi har inte bestämt nått speciellt:) Hoppas ni har en bra dag!

INSPIRATION - PASTELL

Kategori: INSPIRATION

- Snyggt med pastell i vår!
Har precis kommit hem från ett helt underbart träningspass på gymmet. Satsade mest på kondition större delen och sen styrka i bålen mot slutet - skönt upplägg idag kände jag! :)
Nu ska jag äta god frukt och sedan förbereda lite inlägg för er för imorn, för då är jag på utbildning igen mellan 8-16.

I FORGOT ABOUT YOU

Kategori: SHOPPING

- Rotade i min byrå igår och hittade den här otroligt mysiga och stora tröjan! Har inte använt den sen typ 2 år tillbaka. Jag hade helt glömt bort den haha! Köpte den på H&M för länge sen. Nu ska den nog komma till användning. I alla fall skön att gå hemma med:)

WHITE BLANK PAGE

Kategori: EVERYTHING ELSE

- Förlåt för dålig uppdatering! Har haft fullt upp hela dagen.. Var först på utbildning med jobbet mellan 8.00-16.00, och sen träffa jag sötnosarna Emma och Anna i stan. Utbildningen var faktiskt ganska kul, vi diskuterade flytteknik, ergonomi och mycket annat. Kände att huvudet skulle explodera av information efteråt haha. Tur att jag fick träffa vännerna efteråt så jag fick äta och prata lite om annat en stund haha;) Vi gick till Coffe roomer där jag åt en god sallad med räkor och de andra fikade:) Nu blir det snart träning på friskis!

I WANT SHOES

Kategori: FASHION

- Jeffrey Campbell, Vivistyle.se, Jeffrey Campbell
Jag vill ha fler skor!! Vill ha lite färggranna också, de kan liva upp vilken outfit som helst.

INSPIRATION

Kategori: INSPIRATION

- Snyggt med herrrock och kavajer tycker jag. Fint med lång polo i färg under eller ett par skinnbyxor som på bilderna.
-
Sitter nu och snabbspolar mig igenom Melodifestivalen från förra veckan och från i lördags. Har inte sett någonting typ, så tänkte att jag måste få höra lite av låtarna. Det är inte många bra tycker jag, så tur att man kan spola! ;) 

THE NOTEBOOK

Kategori: EVERYTHING ELSE

- God morgon!
Skulle egentligen gått på Yoga idag, men kände mig helt slut när jag vaknade. Så nu sitter jag och äter gröt och tittar på The Notebook:) Blir nog en promenad sen i det fina vädret. Kanske blir det träning senare, får se. Ikväll är jag bjuden till syrran för att äta semla och mysa med familjen.

HOT LIKE WOW

Kategori: SHOPPING

- Kom på att jag inte visat detta linnet! Det är från Monki och jag köpte det för ynka 60 kr på rean. Mycket fint och användbart i vår och sommar:) Har fått en grej för stjärnor - det är så snyggt!
- Nu har jag precis kommit hem från min moders gympapass - det var asgött! Nu blir det dusch, sen mat och någon film skulle jag tro:) Hoppad ni haft en bra måndag!

THE FUTURE

Kategori: SHOPPING

- Va inne på Åhlens en snabbis efter jobbet. Köpte dessa fina te muggar och skålar! Jag försöker köpa grejer lite då och då till min framtida flytt och lägenhet, så slipper man köpa allt då på samma gång. Man hittar ju lite grejer här och var också, så det är kul! Hade tittat på dessa ett tag nu, så nu äntligen blev de köpta. Fick sådana te muggar i julklapp så ville ha fler.

BAD TIME FOR A GOOD TIME

Kategori: EVERYTHING ELSE

-
Nu är jag hemma igen! :) Det har gått rätt snabbt på jobbet idag tycker jag, vilket är skönt. De fråga om jag kunde jobba på min lediga dag imorn, men nej nu ville jag bannemig vara lite ledig! Särskilt efter den här helgen.
Fick låna andra säsongen av True Blood av syrran, så kommer nog sitta och kolla på de sen. En riktigt udda men kul serie om vampyrer, ni som inte vet. Kanske inte det bästa, men man får inte ta allt så seriöst. De liksom driver med sig själva ibland haha.

INSPIRATION

Kategori: INSPIRATION

- (angelica blick//victoria törnegren)

SET FIRE TO THE RAIN

Kategori: EVERYTHING ELSE

-
God morgon! Just nu jobbar jag, och gör det till halv 3 - Superkul. Så det blir mer inlägg efter det idag.
Och imorn är jag ledig - woho! Ska bli jätte skönt efter att ha jobbat hela helgen. Har hört att det även är fettisdagen imorn, så blir nog lite extra mys;)
Jag var inne på Torp i lördags förresten för att göra lite ärenden, och då gick jag in på Dinsko och provade lite skor. Jag hittade de som jag visat tidigare, som jag ännu inte bestämt om jag vill ha eller ej, och ett par svarta enkla pumps för bara 299 kr. De fanns även i rött och beige. Hittade även ett par shorts och en skjorta inne på Bikbok som jag blev sugen på. Så nu vill jag ha massor helt plötsligt haha! Får ta en riktig funderare på detta...

SUNSHINE

Kategori: EVERYTHING ELSE

-
Har precis varit ute på en härlig promenad i solskenet! Man får passa på när det är fint.
Nu ska jag göra mig iordning och åka till jobbet. Jobbar till 10 och börjar 7 imorn bitti igen, så kommer nog inte bli så mycket inlägg tyvärr..

INSPIRATION

Kategori: INSPIRATION

LET IT SNOW, LET IT SNOW, LET IT SNOW!

Kategori: EVERYTHING ELSE

-
Jag tycker det är så mysigt att titta ut och det snöar, det är så otroligt mysigt att bara titta på:) Men vill kanske inte ha snö så länge till, vill ha vår snart!
Middagen igår var jätte kul! Har inte träffat dem på så länge så det var så roligt. Det är ett sånt härligt gäng, skrattade hela kvällen haha.
Nu sitter jag och tittar på en action-rulle och dricker te. Försöker mysa till mig lite innan jag måste åka till jobbet sen.. Hoppas ni har en mysig söndag!

INSPIRATION

Kategori: INSPIRATION

- angelica blick

YESTERDAYS OUTFIT

Kategori: OUTFITS

//solglasögon - Glitter//t-shirt - Bikbok//jacka - Beyond retro//jeans - Ginatricot//kängor - Scorett//
-
Va ute i det fina vädret och testa mitt nya kamerastativ. Så här såg jag ut när jag åkte in till stan och träffa underbaraste Emma! Vi myste och snacka om allt medan hon fika och jag åt lunch på Lejas. Blev inte så länge tråkigt nog, för jag började på jobbet kl 4. Men det gjorde min dag!:)

SORRY I´VE BEEN SO BUSY

Kategori: EVERYTHING ELSE


- Förlåt! Jag har inte hunnit eller kunnat blogga någonting senaste dygnet. Jobbade kväll igår och orkade inte gå in när jag kom hem. Idag har jag också jobbat, kom hem för en liten stund sedan. Bjuder på små söta kattungar, så kanske ni förlåter mig haha;)
Nu ska jag i alla fall snart göra mig iordning, för ikväll ska jag på kalas för några kompisar till familjen. Ska bli skönt att sätta sig och äta god mat och dricka vin en kväll som denna!

INSPIRATION - SUMMER

Kategori: INSPIRATION

- (angelica blick)

THIS FRIDAY MORNING

Kategori: EVERYTHING ELSE

- Vilket härligt väder att vakna upp till! :) Har startat denna dag med gröt och tv. Nu sitter ja och dricker te och myser för fullt:) Tänkte snart gå ut på en promenad i det fina vädret. Sen blir det att åka in till stan och träffa Emma innan jag ska jobba kl 16. Usch att jobba kväll en fredag:( och så ska man upp imorn för då börjar jag kl 7.. Men detta vädret gör mig så glad att det känns okej just nu;)

PARTY IN MY HEAD

Kategori: SHOPPING

- Det blev ett romantiskt tema på gårdagens film köp. Det var inte planerat utan blev bara så. Tycker det är kul att ha lite romantiska klassiker i hyllan! :)


- Kamerastativet jag köpte för 99 kr på Ullared igår! Testa lite snabbt igår när jag kom hem och den funkar utmärkt! :) Så nu ska det satsas på outfit bilder;)

HAPPYLAND

Kategori: EVERYTHING ELSE

-
Kom hem för en lien stund sedan från en mycket trevlig lunch med söta Johanna! Vi åt en god sallad på Pita och sen drog vi hem till Johanna en liten stund.
-
Skulle egentligen till Nelly High Heels part på Lipz med Emma ikväll, men det blir inte idag. Får bli en annan gång, när det är finare väder och när man inte är alldeles seg. :)

YOU ARE MINE

Kategori: SHOPPING

-
Dessa skor hittade jag för en billig peng på Scorett outlet utanför Ullared igår! De är vinröda och är vadderade så de är otroligt goa. Snygga tycker jag!

BIG PILE OF THINGS

Kategori: SHOPPING

- Detta är nästan allt jag köpte igår! Det blev en del haha. Fick köpt jätte mycket bra saker för väldigt bra priser. Skaffa mig t ex dataväska, kamerastativ(!), hårfön, lite grejer till framtida lägenheten, 3 st filmer, nya hörlurar och mycket annat smått. Är riktigt nöjd :)
-
Det var toppen dag igår! Vi var först på Ullared, shoppade och åt god mat. Sedan åkte vi till Freeport, som vi har pratat om att åka till länge. Det var jätte mysigt och massa bra butiker! Dit rekommenderar jag er att åka! Köpte små fina skålar där och var inne på Acne också. Jag kunde ha köpt vissa grejer där med, men det var inte i mina färger. Efter det åkte vi till Ikea och fikade lite och jag köpte fler galgar till min klädställning. En bra dag!

INSPIRATION - SHOES

Kategori: INSPIRATION

-
Hej! Tog det rätt lugnt denna morgon, gick ju hela dagen igår så behövde lite sovmorgon och så idag. Jag har ätit lite frukost och börjat titta på den 4 timmar långa Grammys galan. Nu har jag precis duschat och ska göra mig iordning, för snart ska jag åka ner till stan och luncha med bästa Johanna!

NEW MAGAZINE

Kategori: EVERYTHING ELSE

-
Hade fått denna trevliga överaskningen när jag kom hem idag! Det var inte bara en ELLE-tidning utan fick hela 5 st på köpet! Det var inte dåligt det inte:) Får sätta mig och läsa detta imorn - nu ska jag se på film! :)

SHOPPING SHOPPING SHOPPING

Kategori: EVERYTHING ELSE

-
Kom hem från en hel dag med bästa mamma och syster för en stund sedan. Vi har haft en strålande dag! Det har varit underbart fint väder - det var till och med varmt att stå i solen! Som ni ser på bild 2 så hittade vi en hel del, detta är alltså allas grejer och inte bara mina haha. Men fick köpt mycket, en massa kul hittade jag! :) Ni får se mer imorn;)

INSPIRATION - ELIN KLING

Kategori: INSPIRATION

ULLARED, HERE I COME

Kategori: EVERYTHING ELSE

- Nu är jag påväg till Ullared med min mamma och syster. Ska bli en otroligt mysig dag! Får se vad man hittar, har inte mycket till inköpslista precis, vilket man egentligen inte ska ha. Det enda som jag planerat att köpa är filmer, det är ett måste! Har blivit en riktig tradition de haha. Måste ju fortsätta på min film samling, har blivit en el del nu:) Sen blir det väl andra mer nödvändiga saker. Ni får se om jag köpt något kul när jag kommer hem sen! :) Vi kanske tar en sväng förbi IKEA också, får se;) Hoppas ni får en trevlig dag!

NOWHERE

Kategori: SHOPPING

-
Köpte denna snygga t-shirt från Nowhere på Nelly för ett tag sedan. En enkel t-shirt, men med det lilla extra!:) Har inte fått tillfälle att använda den än, men blir nog snart skulle jag tro.
-
Visade sig att jag slutade 16 idag istället för 16.30, så det var ju skönt. Men missade ändå bussen 16.30.. OCh nästa buss efter det går 17.35.. Måste verkligen skaffa bil sen till våren, så man får lite frihet. Som tur är så har man en snäll pappa som jobbar i stan, så han körde hem mig.
Nu har vi precis ätit en Alla Hjärtans Dag-middag tillsammans, var riktigt mysigt:) Fick en liten present från Body shop av mamma också:)
Imorn är jag ledig, och då bär det av till Ullared för lite shopping med mamma och syster!

HAPPY VALENTINES DAY

Kategori: EVERYTHING ELSE

- Glad alla hjärtans dag på er allihop! Hoppas ni får en bra dag!
Jag kommer nog inte fira den något särskilt, brukar inte göra det. Tycker det kan vara rätt överskattat faktiskt. Men en romantisk film eller något blir det nog till kvällen! :)
Idag är det också en annan speciell dag - det är exakt ett halvår kvar tills jag fyller 20! :D Wohoo!

INSPIRATION

Kategori: INSPIRATION

- (angelica blick)

WORKING CLASS HERO

Kategori: EVERYTHING ELSE

-
Idag är det en lång dag på jobbet. Slutar 16.30 idag.. Men började 8.30 istället för 7.00 så det är ju skönt!:) Det är på grund av att vi har APT-möte på jobbet mellan 14 och 16, annars brukar jag inte jobba de tiderna. Men får ju lön för att sitta och lyssna så de är ju inte så fel;)
Har gjort några tidsinställda inlägg åt er:)

WHITNEY HOUSTON

Kategori:

- Kan inte fatta att Whitney Houston är borta, bara 48 år gammal. Hon hade en sån underbar röst verkligen. Vad händer egentligen?? Först Michael Jackson, sen Amy Winehouse och nu detta.. Riktigt riktigt tråkigt
Grammis galan gick inatt så har spelat in det och ska se den. De hade visst fått göra om manuset och gjort en hyllning till henne, det blir nog fint.

WHITE LIGHT MOMENT

Kategori: EVERYTHING ELSE

-
Hej! Nu är jag hemma igen. Har tittat lite på tv och druckit te, så skönt att bara slappa när man kommer hem från jobbet.
Jag har rätt mycket den här veckan, det är någonting varje dag. Men det är som tur är både roliga och mindre roliga saker. Det är mindre roligt att jobba 5 dagar, men man tjänar ju pengar i alla fall. Några roliga saker är att jag ska till Ullared på onsdag och kommer få ett roligt paket hemskickad på onsdag eller torsdag. Ni kommer få se vad det är när jag får det;)
Nu ska det ätas middag, sen blir det träning:)

INSPIRATION

Kategori: INSPIRATION

SPRING JACKET PART 3

Kategori:

- Min tredje vårjacka - skinnjackan. Mycket användbar! Köpte den på H&M i Stockholm för ca 3 år sedan, och den används flitigt och är lika snygg fortfarande. Men kanske köper en som är lite längre och så senare, får se.. :)

WORK WORK

Kategori: EVERYTHING ELSE

- Fick göra lite tidsinställda inlägg till idag eftersom jag har rätt mycket att göra. Just i detta tillfället jobbar jag och slutar inte förrän halv 3 - trist. Senare ikväll blir det mammas gympa, det ser jag fram emot! :)

DREAMS OF NEW YORK

Kategori:

- Sitter och drömmer mig bort.. Jag vill ut i världen och upptäcka, det finns så mycket jag måste se och uppleva! Ett ställe är i alla fall bestämt - någongång ska jag till New York. Punkt slut. Jag vill gå i klackar, gå runt och shoppa och se allt intressant, gå i Central Park... Gud jag vill så mycket..! Ska bli kul att se var jag hamnar till slut;)

LOVE YOU LIKE A LOVE SONG

Kategori:

- min klädhängare. Har fått lite ordning på den nu:)

INSPIRATION

Kategori: INSPIRATION

- (angelica blick) Snyggt!
.
Idag händer det inte så mycket. Slappar framför tvn och sådär. Men det är så en söndag ska va!;) Ska snart gå ut på promenad i det fina vädret, får passa på när det är så soligt och fint!:) Senare blir det träning på friskis, det ska bli gött. Hoppas ni har en mysig söndag!

SPRING JACKET PART 2

Kategori:

- Beyond retro
Min andra vårjacka - jeansjackan. Otroligt skön och ett riktigt kap som jag gjorde i höstas. Ska bli otroligt kul att börja använda den igen! :)

WANTIES

Kategori: SHOPPING


-
Dessa skor från Chapnlle är så snygga! Enkla men snygga och passar till allt. Bara bäst nu till våren! Blir nog ett inköp av dessa snart! :)
Jag är på jakt efter en gul väska som den här, det är så otroligt snyggt. Blir en färgklick bland allt mitt svarta! :) Jag får fortsätta leta helt enkelt.. (Denna har funnits på Zara)

NECKLACES

Kategori: SHOPPING

- Här är mina fina korta halsband! Har samlat på mig ett gäng:) Tycker de är mycket användbara, gör vilken outfit som helst lite finare.
1 - Pieces
2 - Lindex
3 - Glitter
4 - Indiska
5 - Indiska

SPRING JACKET PART 1

Kategori:

- Första av mina tre vårjackor! En snygg kavaj-jacka som passar till en mer minimalistisk stil som bland annat skjortor eller bara enkla basplagg. Snyggt med någon färgklick till!
Kommer från H&M

INSPIRATION - BLACK

Kategori: INSPIRATION

- Snyggt med helsvart ibland tycker jag (bara det inte blir för ofta). Snyggt med detaljer som stjärntröja och skärp (bild 2), det gör det lite roligare.
-
Idag händer inte så mycket. Ska snart ut och gå med syster min, det kanske till och med blir pulkaåkning, vem vet?;) Sen ikväll tror jag de blir kalas för min morbror som fyllt 40. Så idag kanske det kommer en outfit bild!
Hoppas ni får en fin dag!

YESTERDAY

Kategori: EVERYTHING ELSE

- Söta Emma!
- Snyggingen Sara!
- och jag!
.
Det blev en jätte rolig och mysig utgång igår! Vi satt på Höga c från kl 21 och blev kvar där hela kvällen. Det kom massa roligt folk:) Problemet var att det var så otroligt kallt överallt! Få ta på mig mer nästa gång haha;) I slutet var det lite segt, så då gick jag och Sara till McDonalds och drack varmt mumsigt kaffe:)
Tack för en kul kväll tjejor! <3
.
Blev tyvärr ingen outfit bild, förutom den nedersta bilden. Jag hade det stressigt hemma för jag kom hem från träningen så sent och så skulle jag duscha och äta..
Jag hade i alla fall ett par höga svarta jeansshorts (Bikbok) och mitt nya skärp (Lindex) samt ett grått linne med öppen rygg (Bikbok) och ett silverhalsband (Lindex).

NEW SHOES

Kategori: SHOPPING

- Skor som jag köpte på rea i Göteborg för någon månad sen. Snygga och underbara skor enligt min åsikt:) Är både bra nu i kylan och sedan till våren med vårjacka till.
-
Nu ska jag packa ihop mina grejer och åka och träna med Emma! :)

YOU´RE THE ONE THAT I WANT

Kategori:

-
Vill ha! Dessa grejer hade inte varit fel just nu. Har velat ha en vit kavaj otroligt länge, men har inte hittat den perfekta.. Mintgrönt har änna vuxit för mig på sistone, denna tröja kommer från Topshop och är supermysig! Pastellfärger är ju mycket inne i vår, men det blir nog bara små inslag av det för mig, tycker bara om de mintgröna och ljusgula färgerna. Glajjorna och kepsen är från H&M och har rimliga priser - kanske blir ett inköp där;)

CHOCOLAT

Kategori: MUSIC

-
Va såå härligt med sovmorgon imorse! Sitter nu och tittar på Chocolat och dricker te:) Om ni inte sett denna underbara film - SE DEN! Den är så otroligt mysig och Johnny Depp är snygg haha. Problemet är bara hur otroligt sugen på choklad man blir när man tittar på den, men det får man ta;)
-
Det som är planerat idag är att fota lite, sätta mig i fotbad, bestämma vad jag ska ha på mig ikväll och träna. Kanske till och med kommer en outfit bild sen, får se;)

SOME NICE SHOES

Kategori: SHOPPING

- Jeffrey Cambell

INSPIRATION

Kategori: INSPIRATION

- (angelica blick)

CHAOS

Kategori: EVERYTHING ELSE

-
Förlåt för dålig uppdatering, jobbade kväll igår och dag idag, så har inte haft tid att sitta med datorn... Men nu är jag ledig i 3 dagar - sååå skönt! Så nu blir det mer inlägg:)
Träffade bästaste Emma efter jobbet på en snabb fika - va otroligt mysigt som vanligt:) Alltid lika kul att träffa den tjejen! <3
Nu ska jag snart äta något av mammas goda ihop-kok, och sen ska jag träna på friskis. Blir nog gymmet idag:)

INSPIRATION

Kategori: INSPIRATION

FAR FAR AWAY

Kategori:

- Åh va jag bara vill iväg någonstans! Hade gett vad som helst för en solsemester nu.. Jag vill bara åka någonstans, utforska världen och ge mig ut på äventyr! Nä nu får det bli någon resa till hösten, har sparat pengar så nu vill jag iväg. Punkt slut.

NEW ARRIVALS ACNE

Kategori:

-
Nytt från underbara Acne! Hade gjort vad som helst för att ha råd att köpa deras kläder. Men blir snygg inspiration i alla fall! :)

MEMORIES

Kategori: EVERYTHING ELSE

- Bild från Liseberg i somras
.
Kom precis hem från stan för en liten stund sedan. Jag har ätit sushi och pratat massa mysigt tjejsnack med underbaraste Sara:) Var jätte kul att se henne, och sushin var som vanligt otroligt mumsigt! Vi kom fram till att vi ska gå ut på fredag, så det ska bli kul! Hoppas fler vill följa med. Nu blir det att fundera ut vad man ska ha på sig också..
Rekommenderar förresten för de som gillar sushi att gå till Min Min sushi precis bredvid Einars konditori i Uddevalla. Där är det bäst!
Jag passar på att visa en otroligt fin bild på mig och tjejerna från Liseberg i somras! haha tycker den är så klockren!

INSPIRATION

Kategori: INSPIRATION

- (från angelica blicks blogg)

MAGAZINE

Kategori: EVERYTHING ELSE

-
Fick dessa i brevlådan i veckan - glädje! STYLEBY och ELLE är de bästa modetidningarna i Sverige enligt mig:) De är snygga och man får massvis med information och inspiration.
Det kan vara rätt dyrt att hålla på och köpa tidningar hela tiden, men det finns alltid erbjudanden som gör att det blir mycket billigare:)
Jag läste mycket Damernas Värld innan, men tröttnade helt på den. Inte alls lika snygg och kände inte att jag fick någon större inspiration av den. Jag rekommenderar någon av dessa två istället! :)

TOP RATED

Kategori:

- Bild 1: Lindex, Åhlens, H&M, Bikbok, Kappahl
- Bild 2:(Från vänster hörn) Weekday, Monki, Lindex,
(andra raden) Soul, Bikbok, Bikbok,
(tredje raden) Weekday, H&M, Bikbok
-
Har samlat på mig en del tröjor och skjortor i höst/vinter upptäckte jag. Riktig härlig blandning med färg!:) Blir mycket användning av detta till våren också. Så snyggt att ha knäppt skjorta under en tjockare tröja t ex.

TURN ALL THE LIGHTS ON

Kategori: EVERYTHING ELSE

-
Jag började denna lediga dag med ett yoga pass på friskis. Det var jätte härligt! Har träningsvärk efter min moders gympapass igår, så det gör rätt ont i kroppen nu.
Senare ska jag åka ner till staden och göra några ärenden och sedan träffa sötaste Sara kl 5. Ska bli jätte kul att träffa henne! :)

NEW BELT

Kategori: SHOPPING

-
Va inne snabbt på Lindex innan bussen hem förut och hittade detta snygga skärpet på rea!:) Och det var det sista kvar! Har varit på jakt efter något sånt här jätte länge. Hittade just detta skärpet för ett tag sedan, men tänkte då att jag skulle vänta lite. Men sen hittade jag det aldrig igen! - förrän nu vill säga:)
-
Det hade kanske varit roligt att se bilder på outfits på bloggen, men orsaken till att jag inte lagt upp något är att det är lite svårt att ta kort på sig själv ibland. Blir inte nöjd med bilderna. Dessutom så jobbar jag mycket nu, och de blir inte att man klär sig så snyggt till och från jobbet varenda dag;) Men blir nog bättre till våren!:)
Tänkte gå och se om jag kunde hitta ett kamerastativ också, det kanske skulle funka:)
Jag ska bättra mig!

BLACK AND WHITE

Kategori: EVERYTHING ELSE

-
Idag har jag jobbat igen. Usch det har varit segt, kallt och trist hela dagen.. Men är ledig imorn! Ska bli otroligt skönt, särskilt efter man jobbat hela helgen.
-
Tycker förresten att hon har en väldigt fin frisyr på den här bilden! Jag har gjort nått liknande på mig själv någon gång men inte alls med sådan volym och snygghet. Får öva på detta...
Köpte ett saltvattenspray när jag var på Torp senast förresten. Har länge velat testa det, och nu var det rabatt och allt:) Så nu ska det testas!

INSPIRATION

Kategori: INSPIRATION

- Vill ha dessa byxor från Whyred!

QUESTION MARK

Kategori: SHOPPING

-
Va inne på Dinsko igår en snabbis för att titta om jag hitta något kul. Hittade dessa klackar för 399 kr. Tyckte de va lite annorlunda men snygga på sitt sätt. Men jag blev osäker och bestämde mig för att tänka på det. Vad tycker ni?:)

SUNDAY

Kategori: EVERYTHING ELSE

-
Idag står det städning på schemat. Ska städa hela huset så att det blir rent och fint innan föräldrarna kommer hem ikväll;) Faktiskt riktigt kul att städa ibland. Musik på hög volym är ett måste!
Börjar jobba vid 4 så har bara fram till halv 4 på mig, plus att jag ska äta. Så nu får jag sätta igång! :)

IMPULSIVE

Kategori: SHOPPING

-
Hittade denna snygga topp på Bikbok när jag var på Torp tidigare idag. Ett riktigt snyggt och roligt impulsköp tycker jag! Passar till bland annat höga svarta shorts eller svarta jeans med kängor, vårjacka och pilotglasögon.

SUN, BLUE SKY AND SNOW

Kategori: EVERYTHING ELSE

.
Tjenixen! Det har varit sånt otroligt fint väder idag! Snacka om att man påverkas av väder - solen gjorde min dag:)
Idag har jag också haft mycket, så har inte kunnat sitta vid datorn förrän nu. Jag började dagen med att jobba, gick upp 05.30 - usch! Sen tog jag en sväng till Torp för att handla mat och vänta på att syrran sluta jobbet. Nu är vi hemma, och nu ska vi ha lördagsmys!:) Kvällen kommer innehållan räkor, aioli, naturgodis, chips och filmer i massor!!
Hoppas ni får en trevlig lördagskväll ni också!

INSPIRATION

Kategori: INSPIRATION

snyyyggt!

SPRING SPRING SPRING

Kategori: EVERYTHING ELSE

.
Börjar verkligen längta till våren nu! Vill börja använda alla mina vårkläder och vårjackor! Detta är lite konstigt för jag har alltid varit den som gillat snö, och inte klagat när det är vinter länge. Jag älskar julen och jag gillar att åka skidor, vilket jag också ska göra senare. Men i år vill jag ha vår tidigare! Vet inte vad det är med mig, det kanske är för att jag läst så mycket om vårmodet haha..
.
Idag har jag haft fullt upp hela dagen, så har inte kunnat blogga någonting. Först jobbade jag till 14.30, sen handlade jag lite av det nödvändigaste inför min helg hemma ensam och sedan blev det en mycket trevlig spontan fika med Johanna. Efter det så hämtade jag upp min syster Elin och åkte och träna. Nu sitter jag här i soffan och tittar på tv och äter god mat. Idag blev det pasta med pesto och kräftstjärtar samt en innehållsrik sallad - mums! :)

NEW

Kategori: SHOPPING

linne och vinröda jeans - Topshop
linne - Weekday
t-shirt, väska och herrbyxor - Monki
.
Detta köpte jag i Göteborg när jag var där i tisdags! Bästa köpet var nog det från Topshop, linnet hade jag tittat på så länge och jag hade letat länge efter de perfekta vinröda jeansen. Det från Monki var på rea så jag fick det för bara 200 kr! :) Jag köpte också en grön halsduk på Zara och glas på Granit, men det får visas en annan gång:)

INSPIRATION

Kategori: INSPIRATION

SUSHI SUSHI

Kategori: EVERYTHING ELSE

.
Blev inte att jag gjorde allt jag tänkte göra idag.. Typiskt, men det brukar väl ofta bli så. Jag har i alla fall nästan rensat ut alla kläder jag inte använder i min byrå och så har jag gjort iordning min klädstång så nu ser den mycket bättre ut:)
Sedan körde jag min moder och fader till bussen på Torp och efter det åkte jag in till stan och gjorde lite ärenden. Jag fick skaffa nödvändiga saker som linsvätska och makeup remover som tagit slut.
Sen tyckte jag faktiskt att jag skulle ha de riktigt mysigt när jag har huset för mig själv och allt, så jag gick och köpte sushi!:)
Så nu sitter jag här i mörkret och äter sushi och tittar på en action-rulle. Inte så fel enligt mig!:)

INSPIRATION

Kategori: INSPIRATION

THIS MORNING

Kategori: MUSIC

.
Min lediga dag började med en tallrik gröt och filmen En Shopaholics bekännelser. En riktigt mysig morgon! Filmen var faktiskt helt okej, ganska förutsägbar men bra:) Lättsmällt som jag brukar säga haha.
.
Idag åker mina föräldrar till Hemsedal i fyra dagar, vilket betyder att jag får huset och bilen för mig själv - härligt! :)
.
Dagens måste-göra-lista:
- Dammsuga typ hela huset
- Rensa min byrå med kläder
- Ordna upp min klädstång
- Läsa ut min bok
- Ta en promenad i snön
- Köra föräldrarna till bussen
- Träna

TODAY

Kategori: EVERYTHING ELSE

.
Kanske ingen bra start på bloggen detta... Jag lovar att jag ska bättra mig! Jag jobbar på hemtjänsten så jag kan jobba lite udda tider. Jobbade i alla fall till 22 igår och jobbade tidigt idag, så har inte kunnat blogga nånting.. Men ska ta mig mer tid till detta nu! Dessutom är jag ledig imorn!
Efter jobbet så tränade jag på gymmet, vilket var skönt som vanligt:) Nu sitter jag och myser i min säng med datorn i knät:)