hannajohannesson

SOMETHING NEW

Kategori: SHOPPING

Denna snygga bomberjacka har jag tittat på i säkert nästan en månad. Kostade lite för mycket tyckte jag, så har inte köpt den. Jag har tittat på den varenda gång jag har varit ute på Torp. Men så i söndags var det 30% på allt på Bikbok, och då kunde jag inte hålla mig längre haha. Vad tycker ni? Ska jag behålla den? :)

INSPIRATION

Kategori: INSPIRATION

(bild: angelica blick)

120531

Kategori: EVERYTHING ELSE

Hallå! Idag jobbar jag dag, alltså 7 - 14.30. Får se hur jag överlever denna dag, känner mig halvt överkörd. Efter jobbet ska jag hem, byta om och packa en väska. Sen ska jag ner till stan och gå på en vip-kväll på Diva, om jag kommer ihåg rätt, med Johanna :) Efter det ska jag hem till syrran, göra wok och mysa :)
Igår gick jag siv-rundan, vilket fick mig att må lite bättre i alla fall. Sen åkte jag till stan, gick till Rosenhäll och fixade arbetskläder. Sen träffade jag Johanna och vi gick och åt god mat på Yerba :) Var så lång kö på polisen, så ska förnya passet en annan dag. På kvällen blev de romantisk film och ett glas vin i soffan :)

SOMETHING NEW

Kategori: SHOPPING

Köpte denna snygga tröja på herravdelningen på H&M förra veckan. Kan vara supersnyggt när man är brun på sommaren till höga jeansshorts, runda solglasögon, nätt väska och converse.

INSPIRATION

Kategori: INSPIRATION

(bild: fanny lyckman)

WANTIES - I LOVE SHOES

Kategori: WANTIES

Whyred / Steve Madden / Nelly White Label
Nelly shoes / Nelly shoes / Nelly shoes

Vill ha mer skooor! haha shit, jag är verkligen helt besatt av dem.. Hade inte varit fel med ett par ljusare klackar till sommaren, jag har ju bara svarta och ett par blåa. Men får nog vänta lite, får kanske se till att använda dem jag har först :)

120530

Kategori: EVERYTHING ELSE

Hej! Usch idag mår jag inte hundra känner jag, känner mig helt överkörd.. Har ätit en god frukost innehållande havregrynsgröt med massa frön och bär för en stund sedan. Idag är jag ledig, vilket är skönt :) Nu tänkte jag ta mig en promenad, så kanske jag mår lite bättre sen, får se. Senare tänkte jag åka ner till stan, fixa nytt pass och kanske fixa arbetskläder via kommunen. Sen vid 4 så ska jag träffa min fina vän Johanna :) Vi tänkte nog sätta oss på Yerba och mysa. Efter det blir det nog bara hem, får se vad som händer, beroende på hur jag mår.

Igår började jag som sagt jobbet kl 10, men kom ner till stan så tidigt så jag satte mig på McDonalds med en kaffe och läste modemagasin - riktigt mysigt faktiskt :) Mådde jätte konstigt igår de sist timmarna på jobbet, så det blev raka vägen hem efter det. Låg mest i soffan resten av dagen, och såg filmen Seven pounds på kvällen.

INSPIRATION

Kategori: INSPIRATION

(bild: my blomqvist)

SOMETHING NEW

Kategori: SHOPPING

Köpte dessa förra veckan på Torp. Så enkla och snygga! Köpta på H&M för 129 :-.

120529

Kategori: EVERYTHING ELSE

Hej! Idag jobbar jag mellan 10.00 - 16.30. Det är APT-dag idag så det är därför. Det sämsta är bara att de går så dåliga bussar att jag får åka ner ca 2 timmar innan jag börjar... Men jag överlever väl det med :) Efter det ska jag hem, kanske ta mig en promenad och sen mysa.
Igår var jag så sjukt trött och stressad på jobbet, det var inte något vidare. Efter jobbet åkte jag till friskis och tränade, sen mådde jag lite bättre :) Sedan gick jag till in till stan och tog bussen hem. Myste i soffan hela kvällen med ett glad vin och film :)

INSPIRATION

Kategori: INSPIRATION

WANTIES

Kategori: WANTIES

Snygga skor från nelly trend! Börjar bli riktigt sugen på något sånt. Kan vara så snyggt till både shorts och kjol!

120528

Kategori: EVERYTHING ELSE

Hej! Hoppas ni haft en bra helg:) Idag är det måndag igen och jag ska jobba, slutar som vanligt 14.30. Eftersom jag nu är hemma själv och inte har bilen, så kommer det bli mycket buss den här veckan. Så idag blev det en riktigt tidig buss och sedan väntan på kampenhof.. Men ska gå ute på jobbet, så det är skönt i alla fall:) Efter det så tänkte jag bege mig till friskis och träna. Sen blir det hem och mysa :)

Igår jobbade jag som sagt, sedan gick jag ut till Torp en sväng. Var tvungen att köpa lite mat och så tittade jag runt lite. Fick även med mig en sak hem, som jag ska visa er nån dag :) Sen åkte jag hem, lagade mat och fick besök :)

INSPIRATION

Kategori: INSPIRATION

(bild: elin kling)

MARGETGÄRDES BAL 2012

Kategori: PICTURES

WATCHLIST

Kategori: WATCHLIST

Såg denna film i veckan och jag tycker den var riktigt bra! En bra blandning mellan komedi, romantik och action. Jag rekommenderar er att se den om ni inte redan har det.

120527

Kategori: EVERYTHING ELSE

Hejsan! Hoppas allt är bra med er och att ni har en bra helg :) Idag jobbar jag dag, så slutar 14.30. Ska köra bil på jobbet idag, så det är skönt. Sen tänkte jag kanske promenera in till stan, eftersom buss hem inte går förrän 16.30. Men får se hur de blir.
När jag kommer hem så får jag besök, vilket ska bli trevligt :) Mina föräldrar åker idag till Kreta och är borta en vecka, vilket betyder att jag har huset för mig själv hela veckan! Ska bli rätt gött, samtidigt väldigt tomt i detta stora hus.

Igår gick jag och syrran en långpromenad i det fina vädret. Sen åt vi en jätte god morsdag-middag med familjen:) Jobb som sagt på kvällen.

Kan inte fatta att för ett år sedan var jag i Cypern med klassen! Helt sjukt hur fort detta år har gått!

INSPIRATION

Kategori: INSPIRATION

(bild: angelica blick)

PICTURES FROM YESTERDAY

Kategori: PICTURES

En super härlig dag! :) Bilder från balen kommer!

120526

Kategori: EVERYTHING ELSE

Hej! Har ätit lite frukost och nu blir det kaffe framför Grey´s Anatomy. Sen kanske jag tar en promenad, får se. Idag ska vi fira mors dag här hemma, för imorn så jobbar jag och päronen åker till Kreta. Så jag och syrran ska göra någon efterrätt, och så ska vi grilla något gott :) Sen jobbar jag kväll idag 16 - 22.

Igår var det en jätte härlig dag! Jag och Emma solade ett tag på skeppan och pratade om allt mellan himlen och jord :) Sen kom Johanna efter hon slutat jobbet:) Så gick jag och åt en god räksallad på Snäckan och efter det så la vi oss på Sörkullen en stund. Sedan vid 4-tiden så började folk anlända till balen. Karolina var såå fin! Hon var vackrast av alla! Ska visa bilder sen :)
Efter det åkte jag hem och gjorde mig iordning, sen åkte vi och hälsade på hos morfar, vilket var jätte mysigt :)

INSPIRATION

Kategori: INSPIRATION

CAT ON SKATEBOARD

Kategori: SHOPPING

Detta söta linne fick jag med mig från Torp i onsdags! Tyckte den va så söt och va så härligt tunn och skön nu till sommaren. Köptes på Bikbok för 149 :-.

DAGENS LÅT

Kategori: MUSIC

120525

Kategori: EVERYTHING ELSE

Hej! Då var det fredag igen, och soligt idag med! :) Har ätit frukost på altanen i värmen och nu ska jag göra mig iordning för snart ska jag ner till stan och sola med Emma :) Sen kommer snyggingen Johanna efter hon har jobbat. Blir nog en trevlig lunch vid havet också :) Sen vid 4-tiden så ska vi gå och kolla på balen på Gustafsberg! Min vän Karolina ska gå (igen!) och vi måste ju bara kolla in detta! :) Sen blir de nog hem och ta sig en power walk. Efter det ska vi åka upp och hälsa på morfar, så det blir mysigt.

Igår var en jätte bra dag! Var på ett rätt tråkigt seminarium på arbetsförmedlingen, men det var snabbt avklarat. Sen myste jag med Jessica och Emma i museeparken en stund och åt lite mat. Efter det åkte jag och Jessica ut till Skeppsviken och solade en stund. Sen blev det hem en halvtimme och sen iväg till Ed :)

Tänk att det gått ett år.. Jag tänker på dig mormor <3

INSPIRATION

Kategori: INSPIRATION

SOMETHING NEW

Kategori: SHOPPING

Fick hem ett paket från nelly igår med detta innehåll! :) Kunde inte mostå dem - de är så snygga! De är från Nowheres senaste kollektion som finns att köpa på nelly.com.

120524

Kategori: EVERYTHING ELSE

Hej! Va härligt väder det är! Man blir så otroligt glad! :) Idag är jag ledig, så just nu sitter jag på altanen och äter lite god frukost. Sen ska jag göra mig iordning och åka in till stan, där jag ska på cv-seminarum på arbetsförmedlingen kl 11. Efter det ska jag träffa mina vänner Jessica och Emma! :) Vi ska antagligen köpa oss något att äta och gå och sola någonstans. Sen till kvällen vet jag inte riktigt vad som händer, blir nog träning i alla fall!

Igår var det en underbar dag! Höll på att smälta av värmeslag på jobbet, men annars var det bra haha! Efter jobbet åkte vi ut till Henån. Vi satt ute i solen medan den tredje klippte sig, så bytte vi sedan. Jag gjorde inget speciellt med mitt hår, jag toppade det och gjorde en liten ljusning i hela håret för att få det ljust och fräscht. Sen drog vi till Torp där vi fikade på Briggen. Sen shoppade jag lite också såklart! :) Ska visa er senare. Så jag var borta hela dagen igår. När vi kom hem satte vi oss på altanen, drack öl och åt frukt i kvällssolen - så härligt verkligen! :)

INSPIRATION

Kategori: INSPIRATION

(bild: my blomqvist)

DAGENS LÅT

Kategori: MUSIC

120523

Kategori: EVERYTHING ELSE

(bild: topshop, facebook)

Hejsan! Idag jobbar jag dag, så slutar 14.30. Ska ju bli lika fint väder idag, så då är det verkligen härligt att jag ska jobba utomhus idag! :) Inte roligt att vara instängd halva dagen på servicehuset när det är så soligt. Efter jobbet blir det nog en sväng till Torp med syster och moder. Sedan ska vi alla tre åka ut till Henån och klippa oss :) Jag ska nog inte göra något speciellt, bara fräscha till det lite. Till kvällen blir det nog träning och sedan mys i soffan!
Igår tittade jag lite på det kungliga dopet efter frukosten, och de va så fint! Estelle var så underbart söt verkligen :) Sen gick jag en power walk, solade lite, gjorde mig iordning och åkte till jobbet. Fick va ute och köra på jobbet, vilket var så skönt! :)

Ni får gärna kommentera mer, det hade jag uppskattat :)

SUNDAYS OUTFIT

Kategori: OUTFITS

skinnjacka - H&M / t-shirt - monki / jeans - ginatricot / väska - lindex / skor - Zara

INSPIRATION

Kategori: INSPIRATION

(bild: angelica blick)

DAGENS LÅT

Kategori: MUSIC

120522

Kategori: EVERYTHING ELSE

Hej! Sitter just nu med min gröt, massa modetidningar och datorn på altanen med en filt runt mig och myser för fullt! :) Solen har inte riktigt hamnat här än, så det är lite småkyligt. Här tänkte jag sitta ett tag och ta det lugnt hade jag tänkt. Sen blir det power walk:) Ska jobba kväll 16 - 22 idag igen, men vet inte om jag ska ta buss eller bil, så får se hur mycket jag hinner göra.
Igår dammsög jag hela huset, gissa om jag blev varm haha! Sen gjorde jag mig iordning och åkte till stan, där jag gick runt ett tag innan jobbet. På jobbet fick jag laga mat. Det blev fläskpannkaka vilket jag aldrig gjort förut, men jag fick beröm så det borde ha varit ätbart då haha;)

PICTURES FROM YESTERDAY

Kategori: EVERYTHING ELSE

INSPIRATION

Kategori: INSPIRATION

(bild: fanny lyckman)

120521

Kategori: EVERYTHING ELSE

Hej på er! Har ätit frukost och tittat lite på tv, nu tänkte jag göra mig lite te och sätta mig i solen på altanen :) Sen ska jag ta mig en power walk i det fina vädret, och sedan städa huset. Efter det blir det att göra sig iordning och ta bussen till stan. Ska jobba idag 16 - 22, men det går inga bra bussar så får åka ner vid 2. Tänkte göra lite ärenden och sitta i solen ett tag.
Det var en sån härlig dag igår! Sol och värme hela dagen :) Va i stan och träffa Johanna, vi satte oss på uteserveringen på Coffee roomer och ahde jätte trevligt! Sen åkte jag hem, satt i solen lite och sökte lite jobb. Till kvällen blev det träning på gymmet och sen film :)

ÖSTRABOS BAL

Kategori: PICTURES

YESTERDAYS DETAILS

Kategori: OUTFITS

skor - Dinsko / jeans - ginatricot / nagellack - Isadora / linne - Bikbok / armband - Lindex / klocka - Ullared

Detaljer från igår när jag var på Gustafsberg och kollade in balen. Var fint väder så passade på att ha klackar:) Hade även min stora svarta skinnjacka och den vita väskan från H&M.

INSPIRATION

Kategori: INSPIRATION

(bild: angelica blick)

120520

Kategori: EVERYTHING ELSE

Heej! Härligt med sol idag också! Nu har jag precis gått upp och ska göra mig lite gröt. Sen ska jag göra mig iordning och åka in till staden och träffa min fina Johanna :) Blir nog en fika eller lunch i det fina vädret. Sen ska jag hem och få gjort lite saker som måste göras. Till kvällen blir det träning!
Igår gick jag en lång power walk på eftermiddagen i det fina vädret. Sen åkte vi ner till Östrabos bal, vilket var jätte roligt att se. Det var många fina klänningar, och Viktor var super stilig! Efter det drog vi en sväng till min systers lägenhet och fikade:) Sen hängde hon med hem och vi åt god mat, drack vin och umgicks hela kvällen.

DAGENS LÅT

Kategori: MUSIC

INSPIRATION

Kategori: INSPIRATION

WANTIES

Kategori: WANTIES

(bild: angelica blick)

Vill ha dessa snygga skor från H&M! Men verkar inte finnas någonstans tråkigt nog... Om ni ser dem - säg till!

120519

Kategori: EVERYTHING ELSE

Hej! Härligt att vakna av att solen skiner in! Blir nog en fin dag idag:) Nu ska jag äta min gröt och se på veckans Grey´s Anatomy och Vampire Diaries. Sen blir de en powerwalk i det fina vädret tänkte jag. Senare idag så ska jag åka till Gustavsberg och titta på Östrabos bal. Ska träffa söta Emma som kom hem från Danmark igår, vilket ska bli jätte kul! :D Kanske blir en fika på Snäckan, vem vet? :) Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, Trägårn öppnar ju idag, men vet inte hur det blir.. Får se helt enkelt:)
Igår myste jag bara hemma på kvällen. Åt god mat i solen, och sen lite glass framför en film:)

WEDNESDAYS OUTFIT

Kategori: OUTFITS

skor - nelly / jeans - topshop / t-shirt - monki / väska - H&M

Såhär såg jag ut i onsdags när jag var på lunch med Sara! :) Passa på att ha klackar när det var lite finare väder. Hade den stora skinnjackan som jag ärvt av mamma över och hade lockat mitt hår lite slarvigt. Topshop-jeansen är nog de bästa jeansen jag köpt! De är jätte mjuka, har en fin vinröd färg och slutar precis där det ska sluta vid ankeln - supernöjd :)

INSPIRATION

Kategori: INSPIRATION

DAGENS LÅT

Kategori: MUSIC

120518

Kategori: INSPIRATION

Hejsan! Hoppas på sol idag, det hade varit härligt!:) Just nu jobbar jag, och gör de till 14.30 som vanligt. Sen blir det lite ärenden i stan hade jag tänkt. Efter det står det träning på schemat:) Vet inte exakt vad som händer till kvällen, men skulle tro att det blir en myskväll hemma, har känt mig väldigt trött så det blir nog så. Äta god mat, kanske dricka lite vin och se på nån mysig film :)
Igår jobbade jag som sagt, var faktiskt rätt okej väder att jobba ute i. Sen åkte jag hem och fick besök. Gick promenad och såg på film:)

INSPIRATION

Kategori: INSPIRATION

(bild: victoria törnegren)

WANTIES

Kategori: WANTIES

Vill ha dessa snyggingar från Nowhere! Funderar starkt på att köpa de vita byxorna - det blir nog ett köp där :)

120517

Kategori: EVERYTHING ELSE

Hej! Idag jobbar jag 7.00-14.30, och ska gå ute på jobbet idag så hoppas de inte regnar! Usch för att jobba ute när de regnar.. Sen får jag ett trevligt besök efter det:) Får se vad vi hittar på.
Igår var jag på en jätte trevlig lunch på Lejas med Sara! :) Vi åt god panini och sen gick vi och köpte vår första glass det här året haha :) Sen åkte jag hem och myste. Tittade på förra veckans avsnitt av Revenge och lyssnade på musik. Till kvällen blev det en god middag med gott vin med mor och far, och sen film efter det.

DAGENS LÅT

Kategori: MUSIC

COOKIES FOR ROOKIES

Kategori: EVERYTHING ELSE

Bilder från igår när jag bakade här hemma! Fick en liten choklad-kokbok som påsk present (bild 1), så tänkte att det var dags för premiär, var bara tvungen att testa nånting från den. Jag gjorde kladdmuffins och de var super goda! :)

INSPIRATION

Kategori: INSPIRATION

120516

Kategori: EVERYTHING ELSE

Hej! Härligt att vakna och det är sol ute! :) Detta betyder att - idag blir det klackar!
Just nu äter jag min gröt och tittar på slutet på en film. Sen ska jag göra mig iordning, för senare ska jag åka in till stan och luncha med söta Sara! :) Så idag tänkte jag passa på att använda lite klackar, jag har ju samlat på mig en del, så tänkte de skulle komma till användning också haha. Ikväll blir det ett core pass på friskis skulle jag tro :)
Igår var en jätte mysig dag! Jag gick en lång powerwalk på eftermiddagen, vilket var super skönt. Sen började det regna när jag kom hem, så jag bestämde mig för att baka chokladmuffins - de var super goda! Sen myste jag med gott sällskap hela kvällen :)

- MY WINDOW -

Kategori: PICTURES

vas - Village / armband - H&M / smyckeskrin - Casa linné / ljusstake - Ikea / skor - Chapnlle

INSPIRATION

Kategori: INSPIRATION

WANTIES

Kategori: WANTIES

Dessa hade alls varit fel att äga just nu känner jag. Allt är från chicy! :)

DAGENS LÅT

Kategori: MUSIC

120515

Kategori: EVERYTHING ELSE

Hejsan! Ser lite ljusare ut ute idag i alla fall. Får hoppas att det inte blir regn. Idag är jag ledig! :) Sitter just nu och äter gröt och ska välja vilken film jag ska se. Sen tänkte jag greja här hemma lite, läsa modemagasin, ta mig en promenad och kanske baka nånting. Sen får jag ett finbesök vilket ska bli kul :)
Igår jobbade jag, fick gå i regnet hela dagen vilket inte fick mig på så bra humör. Sen tog jag och syrran bilen och åkte till gymmet. Då mådde jag bättre :) Till kvällen blev det mys och några avsnitt av Stylisterna :)

TWO THINGS

Kategori: IN MY CLOSET

Kom på att jag hade dessa snygga hemma :) Enkla men snygga till svarta trasiga jeans eller höga shorts och en oversize bomberjacka t ex. Från Weekday och Bikbok!

INSPIRATION

Kategori: INSPIRATION

(bild: sania claus)

120514

Kategori: EVERYTHING ELSE

Hallå hallå! Hoppas ni har haft en bra helg :) Idag jobbar jag framtill 14.30, sen blir de en sväng till stan för att göra några ärenden tänkte jag. Måste bland annat hämta ut nya linser, eftersom de är slut. Försöker dröja så länge de går, för de är så grymt dyra. Men ska man se så måste man ju! Till kvällen blir det träning :)
Igår blev det lite trädgårdsarbete här hemma och så kom min syster hem en stund, vilket var mysigt:)

Idag är det faktiskt precis en månad kvar tills jag och syrran åker till Kreta en vecka!! Ska bli såå grymt kul! :D

BANANAS!

Kategori: SHOPPING

Köpte detta fina nagellack i fredags! Tyckte det var så somrigt och fint :) Härligt med en stark färg på naglarna när man har en vit/svart/grå klädsel t ex. Kan snygga till vilken outfit som helst! Heter Bananas! från Isadora - köpt på H&M.

INSPIRATION

Kategori: INSPIRATION

DAGENS LÅT

Kategori: MUSIC

120513

Kategori: EVERYTHING ELSE

Hej! Sorry för lite dålig uppdatering igår, jag var så trött när jag kom hem efter jobbet igår, och fick börja göra mig iordning inför kvällen direkt. Kvällen igår blev i alla fall jätte kul! Vi lagade mat och grillade, satt och snacka hela kvällen - supermysigt :)
Nu ska jag ta mig en god frukost framför Vampire Diaries. Sen blir det en promenad ute i det fina vädret. Idag ska jag även jobba kväll 16 - 22.
Hoppas ni har en härlig helg! :)

INSPIRATION

Kategori: EVERYTHING ELSE

(bild: fanny lyckman)

120512

Kategori: EVERYTHING ELSE

Hej! Just nu jobbar jag, och gör de framtill 14.30. Fick ta bilen till jobbet idag, vilket är såå skönt. Sen efter de blir de att dra hem och kanske ta sig en tupplur och göra sig iordning. För sen kommer Martin, Johanna och Dennis hit :) Vi ska grilla och umgås, så det ska bli kul :) Hoppas bara det blir lite finare väder..
Igår fick jag ta bussen ner rätt mycket tidigare innan jag började jobbet. Så jag drog en sväng till Torp och gick runt:) Köpte nya mjukisbyxor, vilket var behövligt, och nagellack. Sen gick jag ut till jobbet, där jag för första gången i mitt liv fick laga Janssons frestelse haha! :) Gick jätte bra och den blev jätte god!

MY NEW FAVORITE SHOES

Kategori: SHOPPING

Köpte dessa underbara skor senast jag var i Göteborg på Zara! Jag bara älskar dem!! Har inte fått tillfälle att använda dem ännu, men snart så :)

INSPIRATION

Kategori: INSPIRATION

DAGENS LÅT

Kategori: MUSIC

120511

Kategori: EVERYTHING ELSE

Hej! Usch va regnigt och tråkigt det är ute. Hade gett vad som helst för lite sol. Just nu äter jag min gröt och ska titta på en film:) Sen får jag se vad som händer. Ska jobba kväll idag 16 - 22, och vet inte om jag får ta buss eller ta bilen.
Igår var en jätte bra dag förutom det hemska vädret. Jag var på arbetsförmedlingen, där jag blev riktigt motiverad faktiskt. Min handledare var mycket driven och intresserad, så det var ett givande besök. Första gången i mitt liv som arbetsförmedlingen inte gjorde mig besviken. Sen mötte jag upp mamma och syrran, och vi gick och åt sushi, vilket alltid gör mig glad :) Efter det åkte vi ut till mysiga butiken Två Fröknar nära Torp en sväng. Till kvällen blev det gymmet!

YESTERDAYS OUTFIT

Kategori: OUTFITS

keps - monki / jacka - mammas gamla / t-shirt - monki / jeans - lindex / väska - H&M / skor - nilsons skor / armcuffs - H&M

WANTIES

Kategori: WANTIES

låga svarta converse / batik jeans / silverring för håret - nelly.com / snygg stor klocka / gula klackar - H&M

Detta är listan just nu! :)

INSPIRATION

Kategori: INSPIRATION

120510

Kategori: EVERYTHING ELSE

Hej där! Verkar vara lite finare väder idag i alla fall, får hoppas på att det inte regnar lika mycket idag. Just nu äter jag min gröt och ska titta på gårdagens Grey´s Anatomy. Idag är jag ledig, så jag vet inte exakt vad som händer idag. Ska i alla fall till arbetsförmedlingen senare och göra lite ärenden på stan. Kanske åker ut till Två Fröknar och fikar med mamma och syrran sen, får se :) Till kvällen blir det träning på friskis!

Igår var jag på Yerba med Emma och Jessica, vilket var jätte mysigt! :) Sen till kvällen blev det härligt core-pass på friskis med Emma.

SOMETHING NEW

Kategori: SHOPPING

Detta är ännu en grej jag fick med mig från Göteborg! Det är en långklänning som är lite djupare i ryggen bak. Kanske inte den bästa bilden, men den är jätte snygg på! Ni får se den senare när det blir varmare. Köpt på Monki :)

BIKBOK BY WHITNEY PORT SUMMER 2012

Kategori: WANTIES

Idag släpps Whitney Ports andra kollektion för Bikbok. Dessa är mina favoriter! Funderar starkt på de svarta shortsen - jätte snyggt till nätta klackar!

INSPIRATION

Kategori: INSPIRATION

DAGENS LÅT

Kategori: MUSIC

120509

Kategori: EVERYTHING ELSE

Hej! Idag är jag ledig, vilket är super skönt! Synd bara att det är så tråkigt väder på min lediga dag..  Nu ska jag äta min gröt och se på nån film. Efter det tänkte jag greja lite här hemma, som måste göras. Senare ska jag in till stan och träffa Emma och Jessica, vilket ska bli mysigt:) Till kvällen blir det träning på friskis.
Igår blev de att slappa när jag kom hem, kände mig seg och det började regna. Så jag tittade på film hela kvällen, först Leap year och sen Da Vinci koden:)

SOMETHING NEW

Kategori: SHOPPING

Dessa grejer fick jag också med mig från Göteborg! Örhängena tyckte jag var så klassiska och fina, dessutom snyggt med större örhängen nuförtiden. Armcuffsen har jag velat ha jätte länge och blev jätte glad när jag äntligen hittade dem! Allt är köpt på H&M för 49 kr/st.

INSPIRATION

Kategori: INSPIRATION

PICTURES FROM FRIDAY

Kategori:

Här är några bilder från i fredags! Fotograferade inte lika mycket som jag hade velat, så hade inte foton på alla.. Men här är några fin i alla fall :) Var en sjukt rolig kväll!

120508

Kategori: EVERYTHING ELSE

Hallå hallå! Igår så jobbade jag som sagt och sedan gick jag ut till Torp och hjälpte min moder att handla mat. Sen åkte jag hem och slappade. Avslutade sedan dagen med min moders gympa pass, vilket var lika bra som vanligt :)
Idag jobbar jag 8.30 - 16.00, och det är för att vi ska ha APT-möte igen. Så får lite go sovmorgon imorn! :) Efter det tänkte jag göra lite ärenden i stan och ta mig en promenad till kvällen.

JEANS, JEANS, JEANS

Kategori: IN MY CLOSET

ginatricot / Bikbok / Lindex / Topshop / Weekday / ginatricot / Weekday

Min samling av jeans! haha kan inte fatta hur jag inte kunde gilla jeans förr! Gick runt i tights hela tiden ett tag - aldrig mer kan jag säga! Älskar jeans och hur olika de kan se ut!

INSPIRATION

Kategori: INSPIRATION

SOMETHING NEW

Kategori: SHOPPING

Dessa köpte jag bland annat i Göteborg när jag var där i lördags! Svarta t-shirten köptes på Monki och linnet på H&M. Svart enkel t-shirt måste man bara ha, det är ett viktigt basplagg som funkar till allt. Linnet är lite lime/pastell grönt och är väldigt djup i ryggen. Ett enkelt linne med det lilla extra:) Kommer bli jätte snyggt till sommaren när man är brun till höga shorts bland annat!

120507

Kategori: EVERYTHING ELSE

Hej! Hoppas allt är bra med er och att ni haft en bra helg :) Jag kan säga att jag haft en otroligt grym helg! Shopping, gott sällskap och fint väder - kan inte bli bättre! Dagen igår bara sprang iväg haha:) Gymmade på friskis och åt middag med familjen till kvällen.
Idag jobbar jag 7.00 - 14.30 och sen ska jag hem. Till kvällen blir det sedan min moders gympa! :)

PICTURES FROM WEDNESDAY

Kategori: EVERYTHING ELSE

SEVEN

Kategori: IN MY CLOSET

Bikbok / Bikbok / Bikbok / H&M
Beyond retro / H&M / JC

Detta är min lilla shorts samling! Känns lite färglöst, så hade velat ha ett par i pastell eller vinrött. Får se vad det blir ;)

INSPIRATION

Kategori: INSPIRATION

120506

Kategori: EVERYTHING ELSE

God morgon! Förlåt för usel uppdatering igår! Jag gick upp tidigt igår för att åka till Göteborg och hann bara göra ett inlägg. Jag var upptagen hela dagen igår, kom hem på natten! Men idag ska jag gottgöra detta haha ;)
Det var jätte kul i Göteborg igår som sagt! Det var fint väder och ett roligt sällskap :) Fick shoppat en del som jag ska visa under veckan! Vi åt på Jensen´s och gick runt och tittade i mysiga inredningsbutiker. Sen åkte vi tåg hem, blev hämtad av föräldrarna som var bortbjudna så jag fick agera chaffis. Tog bilen och åkte till syrran, vi myste med pizza och Transformers 3 :) Sedan hämtade jag mor och far på natten och åkte hem.
Härligt att vakna med fint väder idag med! Nu ska jag äta frukost och se på Vampire diaries tänkte jag. Sen kommer en kompis hit, vilket ska bli kul:) Dagen avslutas sedan med träning på friskis!

120505

Kategori: EVERYTHING ELSE

Hejsan! Efter frukosten igår så gick jag en power walk och sen börja jag sakta göra mig iordning inför kvällen. Det var en jätte kul kväll igår! :D Vi grillade först hemma hos Jessica, samt drack och umgicks. Sen drog jag och några andra in till stan och gick ut på Harry´s, vilket var otroligt kul!
Idag mår jag faktiskt skapligt, förutom att jag inte sovit så mycket. Nu har jag gjort iordning mig och snart ska jag ta en buss in till stan. För idag ska jag till Göteborg med Johanna, Dennis och Martin! :) Kommer garanterat hem med en del ;) Hörs sen!

SOMETHING NEW

Kategori: SHOPPING

Dessa snygga jeans fick följa med hem från Torp igår! Jag tycker de är supersnygga, så jag är jätte nöjd :) Köpta på Lindex för 399 :-.

DAGENS LÅT

Kategori: MUSIC

INSPIRATION

Kategori: INSPIRATION

MY COLLECTION

Kategori: SHOPPING

1. Cypern / 2. H&M / 3. ginatricot / 4. Glitter

Dessa är mina snyggaste solglasögon i samlingen! Har massa fler men inga jag använder längre haha. Tycker om hur solglasögon kan förstärka en outfit eller en viss stil.

120504

Kategori: EVERYTHING ELSE

Hej! Efter jobbet igår promenerade jag ut till Torp i det fina vädret. Fick med mig en grej hem som jag ska visa er sen :) Sen blev det lite ärenden i stan och sen hem. Till kvällen blev det en lång power walk runt lane med min moder. Kvällen avslutades sedan med mys och film :)
Idag är jag ledig och ska nu äta min gröt och se på veckans Grey´s Anatomy och Revenge. Sen ska jag greja lite här hemma och bestämma vad jag ska ha på mig ikväll. För ikväll är det fest för att min kompis Jessica är hemma igen efter ett halvår i Sälen. Ska bli jätte kul! Hoppas på utgång efter det också!

DAGENS LÅT

Kategori: MUSIC

INSPIRATION - BATIK

Kategori: INSPIRATION

VÄGERÖDS DALAR

Kategori: PICTURES

3 bilder från utflykten till Vägeröds dalar i tisdags! Det är så otroligt vackert där, var tvungen att visa det lite för er :)

120503

Kategori: EVERYTHING ELSE

Hej! Dagen igår blev jätte härlig! Va jätte mysigt att träffa tjejerna och gå strandpromenaden i det fina vädret :)
Just nu jobbar jag och gör de framtill 14.30. Sen tänkte jag gå ut till Torp en sväng. Får se om jag får med mig något hem ;) Sen blir de hem och ta mig en powerwalk eller springtur tänkte jag. Nu är jag dessutom ledig fre-sön, vilket ska bli jätte skönt! Så det blir nog en film till kvällen :)

WANTIES

Kategori: WANTIES

Vill ha denna fina vita kavaj från Carin Wester!! Tycker den är mega snygg och det är fin form på den :)

INSPIRATION

Kategori: INSPIRATION

DAGENS LÅT

Kategori: MUSIC

120502

Kategori: EVERYTHING ELSE

Hej svejs! Åh va härligt att man vaknar av att solen skiner in i rummet! Äntligen har vi fått riktigt vårväder :)
Det var en sån bra dag igår! Det var fint väder, vi vandrade i Vägeröds fins dalar, träffade goa Johanna och grillade gott på kvällen. Kunde bara inte bli bättre!
Nu har jag precis gått upp och ska göra mig lite gröt hade jag tänkt. Ska sätta mig i solen en stund, sen blir det att göra sig iordning för sen ska jag ner till stan och träffa Jessica och Emma! Vi tänkte gå strandpromenaden och sen äta på Snäckan :) Till kvällen ska jag jobba 16-22.

SOMETHING NEW

Kategori: SHOPPING

Dessa grejer fick hänga med hem igår! Gick en snabbis in på Lindex innan jag åkte hem efter jobbet och hittade dessa. Jag tyckte armbandet var så enkelt och fint, har letat efter något sådant och blev störtkär i det när jag hitta det igår :) Ringarna är fyrkantiga och är i tre olika färger. Hade tittat på dem ett tag, så nu blev de köpta.

INSPIRATION

Kategori: INSPIRATION

DAGENS LÅT

Kategori: MUSIC

120501

Kategori: EVERYTHING ELSE

Hejsan! Idag är det 1 maj och det är otroligt fint väder ute! :) Igår åkte jag hem efter jobbet och satt på altanen i solen. Till kvällen hade jag huset för mig själv, så det blev lite janssons frestelse samt filmerna Faster och Takers. Var riktigt skönt att bara vara hemma :)
Har precis ätit frukost och snart ska jag med familj åka till Vägeröds dalar en sväng. Sen efter det ska jag in till stan och träffa snyggingen Johanna. Sen avslutas dagen med grillning hemma med familjen :)