hannajohannesson

INSPIRATION

Kategori: INSPIRATION

120331 - HÖGSKOLEPROV..

Kategori: EVERYTHING ELSE

Hej! Sorry för sen uppdatering idag. Jag jobbade sent igår och gick upp tidigt idag, så hann inte göra något tidsinställt. Idag har jag, tro det eller ej, gjort högskoleprovet! Usch va hemskt och usch va skönt att det är över! Fattar inte varför man betalar för att göra något sådant! Slipper i alla fall plugga framöver. Nu ska jag mysa ner mig i soffan och se på film med mamma:) Hon har ställt fram lite vitt vin och naturgodis i min ära hihi:) Joppas ni har en mysig lördag!

INSPIRATION

Kategori: INSPIRATION

YESTERDAYS OUTFIT

Kategori: OUTFITS

//väska - Beyond retro, jeans - ginatricot, skor - nilson skor, solglasögon - H&M, skjorta - Weekday, jacka - Beyond retro//

WANTIES

Kategori: WANTIES

120330

Kategori: EVERYTHING ELSE

God morgon! Va lika härligt idag som igår att vakna av att solen är framme:)
Jag har precis ätit min gröt och tittat på gårdagens Revenge, och nu ska jag ta mig en promenad. Efter det ska jag plugga och sen göra mig iordning inför jobb. Idag ska jag jobba kväll 16-22, men det går inga bra bussar, så måste åka in kl 14. Så jag tänkte göra lite ärenden och äta lite sushi hade jag tänkt:) Kan va jätte skönt att sätta sig och äta i lugn och ro och läsa en bok. Hoppas ni har en bra fredag!

INSPIRATION - ASHLEY MADEKWE

Kategori: INSPIRATION

Ashley Madekwe - en tjej att kolla upp! Jag upptäckte henne i serien Revenge som jag följer på torsdagar kl 21 på 3:an. Hon är så grymt snygg och hon har super snygg stil! På tv har hon alltid den finaste stilen - en anledning till att jag följer serien. Och idag när jag gjorde min dagliga titt på lookbook.nu så hittade henne haha! Här är hennes blogg!

YESTERDAYS OUTFIT

Kategori: OUTFITS

kappa - H&M, väska - H&M, linne - Topshop, jeans - Topshop, skor - H&M, solglasögon - H&M, tunt halsband - Thomas Sabo

SHOES SHOES SHOES

Kategori:

120329

Kategori: EVERYTHING ELSE


Hallu! Va skönt att vakna av att solen skiner in i rummet! En riktigt bra start på dagen:) Började denna lediga dag med gröt och gårdagens Grey´s Anatomy. Nu har jag precis betalat lite räkningar och lite annat viktigt. Idag ska jag plugga, städa lite, ta mig en pw ute i det fina vädret, träffa söta Emma och sedan träna.
Föräldrarna har skaffat så fina utemöbler i veckan, så nu längtar man tills man kan sitta ute och äta frukost på mornarna! :)

TODAY

Kategori: EVERYTHING ELSE


Åkte in till staden och åt middag/fikade med underbara Johanna förut. Var super mysigt som vanligt! :) Jag tog en god fralla och vi valde båda en jätte god mango/passion smoothie. Sedan gick vi lite på stan och tittade runt. Jag köpte en jätte fin salladskål och en liten stekpanna - alltid bra att ha senare;)
Hoppas ni har haft en bra dag!

IT´S NEW

Kategori: SHOPPING


Dessa grejer var det jag hämtade igår! De är båda från H&M och är så grymt snygga, enligt min åsikt. Är jätte nöjd!:) Nu har solen kommit fram, så nu blir det att inviga dessa!

INSPIRATION

Kategori: INSPIRATION

120328

Kategori: EVERYTHING ELSE

Hej! Tycker den här bilden är så söt haha!
Igår jobbade jag ju, och sen åkte jag in till stan en sväng. Gick till biblioteket och hittade massor med bra musik som jag lånade hem. Sen gick jag och hämtade ut ett paket jag väntat på - ska visa vad det innehöll senare. Efter det gick jag in en snabbis på Bokia och hittade en jätte bra kokbok på rean för 99 kr. Dessutom var det så otroligt fint väder igår, så var super glad hela dagen:) Kunde till och med sitta ute i uterummet på altanen och äta igår. Till kvällen blev det gymmet och sen avsluta jag dagen med blodiga filmen Daybreakers.
Just nu myser jag i soffan och tittar på You got mail. Idag ska jag ta mig en lång powerwalk, plugga matte och sedan på middagsdejt med Johanna. Hoppas på att solen kommer fram så småningom!

LOOKING FOR BLACK AND WHITE

Kategori:


Snygga basplagg är bra att ha och snyggt till det mesta! Denna t-shirt köpte jag på Bikbok för något halvår sedan för någon hundralapp. Jag älskar den - den är perfekt! Ångrar nu bara att man inte köpte en vit också.. Så nu är jag på jakt efter en snygg vit och en svart t-shirt. Hoppas verkligen på att hitta de!

INSPIRATION

Kategori: INSPIRATION

SOMETHING NEW

Kategori: MUSIC


Dessa hämtade jag ut på posten idag! Vintage har jag velat köpa i över ett år, så nu blev den äntligen min! Filmen är en fin romantisk film, kostade bara 99 kr på cdon.com!

120327

Kategori: EVERYTHING ELSE


Hej där! Idag fick jag en liten härlig sovmorgon, för idag börja jag 8.30. Det är APT-möte igen, så det är då det blir lite udda tider. Slutar alltså kl 16 idag för ovanlighetens skull! Efter jobbet ska jag antagligen plugga och träna hade jag tänkt, får hoppas på det i alla fall. Annars händer det inget speciellt roligt idag tyvärr..
Är såå otroligt sugen på att åka till Göteborg och shoppa igen! Va ju ett tag sen sist och har dessutom en hel lista på vad jag vill ha! Får bli det snart alltså, till och med om jag blir tvungen att åka själv.

DAGENS LÅT

Kategori: MUSIC

WANTIES

Kategori: EVERYTHING ELSE

INSPIRATION

Kategori: INSPIRATION

120326

Kategori: EVERYTHING ELSE


God morgon! Igår blev det att packa upp och mysa framför datorn och tvn, riktigt skönt.
Idag är det tillbaka till verkligheten igen haha. Just nu jobbar jag, och slutar halv 3. Hoppas på fint väder idag med, för tänker då bannemig inte ta på mig vinterjacka! Ska besiktiga en bil på jobbet idag, vilket blir första gången i mitt liv jag gör det. Ska bli intressant haha. Alltid kul att lära sig nya grejer!
Till kvällen blir det min moders gympa - alltid kul!

TRYSIL 2012

Kategori:

HOME SWEET HOME AND STYLEBY

Kategori: EVERYTHING ELSE


Hej igen! Nu är jag hemma! Det har varit en otroligt härlig semester, vi har haft jätte kul! Det var jätte fint väder - upp till varma 19 grader emellanåt. Bra backar och bra skidåkning, god mat och mycket afterski. Lite bilder kommer senare.
Kom hem för en liten stund sedan, och det var så underbart att komma hem till vår! Nu får man äntligen lägga undan vinterjackan!
Just nu sitter jag ute i det fina vädret och läser Styleby som jag hade fått på posten. Riktigt härlig inspiration! Sitter och tänker ut vår och sommar outfits för fullt nu haha!

INSPIRATION

Kategori: INSPIRATION


Nu åker jag! Ni får ha en fortsatt bra vecka, så hörs vi på söndag eller måndag! :)

120321

Kategori: EVERYTHING ELSE


Hej! Nu är det full rulle här hemma. Håller på att packa färdigt, slänga skräp och göra mig iordning. Mycket på samma gång! Ska snart ner till stan och fika med min vän Emma. Kul att vi hinner ses innan jag åker! Sen ska jag äta lunch med syrran och sen kommer brorsan och så ska vi åka ut till bussen som går kl 16.15. Sedan blir det en flera timmars resa med läsning, godis och filmer - ska bli riktigt mysigt faktiskt:)

WANTIES

Kategori: WANTIES

INSPIRATION

Kategori: INSPIRATION

DAGENS LÅT

Kategori: MUSIC

120320

Kategori: EVERYTHING ELSE


God morgon! Känns lite konstigt men otroligt skönt att vakna i ett tomt hus, så skönt stt va själv ibland;) Nu har jag ätit gröt och tittat lite på tv. Nu ska jag måla mina naglar (får ju passa på när man är ledig haha), börja packa lite inför resan och göra mig iordning. Ska ner till stan sen och luncha med sötaste Josefin, ska bli jätte kul!
Efter de ska jag träna med syrran på friskis och sen blir det hem och packa färdigt allt.

INSPIRATION

Kategori: INSPIRATION

angelica blick

Hej! Idag har det varit fullt upp hela dagen! Kom hem för en liten stund sedan. Usch va kallt det var att gå ute på jobbet förut! Det såg varmare ut än vad det var.
Efter jobbet var jag och träna - var otroligt skönt! Körde kondition 1 mil och lite bålstyrka. Så nu står jag och gör en jätte god sallad med lite räkor och matvete. Ska sätta mig framför tvn och mysa framför en film tänkte jag.

120319

Kategori: EVERYTHING ELSE


Hej! Idag fick jag gå upp tidigt för att gå ner till kampenhof från syrran och ta buss ut till jobbet. Jag jobbar till 14.30 och sen tänkte jag åka och träna på friskis. Efter de blir de hem, plugga och mysa! Efter idag ska jag inte jobba på en hel vecka, känns jätte konstigt, men det ska bli så härligt att åka på semster. Åker upp till Trysil med syskonen på onsdag!

WANTIES

Kategori: WANTIES

INSPIRATION - 3.1 PHILLIP LIM

Kategori: INSPIRATION

Pastell av 3.1 Phillip Lim - ljuvligt nu till våren!

(Bilder från Style.com)

120318

Kategori: EVERYTHING ELSE


Hallå där! Skönt med lite mer sol idag! Ska snart ta mig en promenad tänkte jag. Började dagen med att vinka av föräldrarna som drog till Trysi. Sen gjorde jag gröt och satte mig och tittade på Amelie från Montmartre. Verkligen en riktigt mysig fransk film, rekommenderar den till er som inte sett den! Den får mig att vilja lära mig franska ännu mer nu haha! Kanske skulle gå en kurs kanske, får se..
Vid 4 blir det jobb igen, och efter de ska jag mysa och sova hos syrran. Imorn blir det sista jobb dagen innan semestern! :)

...

Kategori: EVERYTHING ELSE


Har varit en riktig zombie idag efter jobbet, orkade ingenting. Var rastlös men samtidigt orkade jag inte göra något speciellt. Brorsan var hemma lite på besök, och vi gjorde kladdkaka. Sen myste vi i soffan allihopa:) Imorn blir det att få mer gjort haha!

INSPIRATION - SPRING

Kategori: INSPIRATION

EUPHORIA

Kategori: EVERYTHING ELSE

Tycker Rachel McAdams är så sjukt snygg i den här klänningen! Hade så gärna velat ha denna klänning, den är bara så fin.

Just nu jobbar jag, och precis som igår så slutar jag 14.30. Men idag har jag bilen till jobbet, så kommer i alla fall hem snabbare. När jag kommer hem ska jag plugga lite, läsa och sen bara mysa hemma till kvällen:) Ska jobba imorn med, men inte förrän kl 16.

TODAY

Kategori: EVERYTHING ELSE


Usch idag har det varit segt, tråkigt väder och jag har varit så otroligt trött hela dagen. Vet inte vad det är med mig.. Det regna i alla fall inte på mig på jobbet, vilket var bra. Efter jobbet titta jag runt lite på stan, hittade en bok för 39 spänn och en ny snygg necessär. Boken heter Anonyma skoälskares klubb och verkar riktigt bra faktiskt. Tycker det är lika mysigt varje gång man köper en bok eller en film. Det gör mig så glad!
Nu har jag precis tränat på friskis, och ska precis hoppa in i duschen. Ikväll ska jag ha lite fredagsmys helt för mig själv, vilket ska bli skönt. Blir lite god mat och film, sen får jag lägga mig för jag ska upp och jobba tidigt imorn.
Hoppas ni haft en bra fredag!

INSPIRATION

Kategori: INSPIRATION

DAGENS LÅT

Kategori: MUSIC

120316

Kategori: EVERYTHING ELSE


Hej! Då var det fredag igen haha! Veckorna går så himla fort. Just nu jobbar jag, och gör de fram till 14.30. Sen ska jag göra lite ärenden i stan, och sedan hem och plugga lite. Till kvällen ska jag va med familjen och träffa släkten. Hoppas ni får en bra fredag!

WANTIES

Kategori: WANTIES

Neon gula klackar från Nelly och armband från JFR!

DAGENS LÅT

Kategori: MUSIC

ADVENTURE

Kategori:


Jag och min syster har pratat på att åka iväg på solsemester tillsammans i sommar! Vi har tittat lite på resor och har kommit fram till att Malta är ett alternativ. Skulle vara så härligt att få komma iväg lite! Så får hoppas detta nu blir av!

120315

Kategori: EVERYTHING ELSE


God morgon! Usch va jag är trött idag.. Gick ju upp tidigt igår och hade fullt upp hela dagen. Men vilken härlig dag det var igår! Efter jobbet så gick jag i det fina vädret ut till Torp och sökte jobb, sen åkte jag buss till teatern och gick därifrån ut till Friskis. Så var varm innan jag börja träna haha. Efter träningen åkte jag in till stan och träffa Karro. Vi hade jätte kul! Först åt vi sushi och babbla om allt mellan himmel och jord haha. Sen gick vi och tog en öl på Butlers. Men eftersom jag gick upp så tidigt så var jag jäätte trött på kvällen.
Så idag ska jag inte göra ett skit haha. Nu ska jag äta min gröt och se på film. Sen ska jag plugga lite och sätta mig och läsa en bok.

INSPIRATION

Kategori: INSPIRATION

120314

Kategori: EVERYTHING ELSE



Hej! Nu sitter jag på jobbet, ganska slut haha. Slutade sent igår och började tidigt idag, så har inte kunnat blogga något. Gick upp kl 5 idag också.. Men vilken härlig dag det är idag!! Blir så glad av sånt här väder! Har varit ut och kört bil hela dagen på jobbet också, så det är härligt!
Idag slutar jag kl 15, sen ska jag gå ut till Torp och söka jobb, som jag skulle gjort i måndags, och sen ska jag åka och träna på friskis. Vid kl 18 ska jag träffa söta Karolina i stan och mysa med henne ett tag.
Hoppas ni har en bra dag!

INSPIRATION

Kategori: INSPIRATION

CHAOS IN MY HEAD

Kategori: EVERYTHING ELSE


Hej! Började denna dag med frukost och film - alltid lika skönt:) Men nu ska jag sätta mig och plugga inför högskoleprovet hade jag tänkt. Usch så fort jag får upp sidan så får jag ångest.. Fattar inte varför jag inte gjorde det förra året när man gick i skolan! Aja, sånt är livet.
Vid kl 16 blir det jobb fram till 22, och sen blir det hem och sova, för börjar tidigt imorn.

Det ända som piggar upp mig lite är att jag och min syster bestämt oss för att åka på solsemester till Malta i sommar! Ska bli så fruktansvärt härligt att komma bort.

SOMETHING NEW

Kategori: SHOPPING


Dessa shorts fick jag med mig hem från Överby idag! De är från BikBok och kostade 249 kr. Vitt är mycket inne i vår/sommar, vilket jag tycker är underbart. De är jätte snygga och sköna tycker jag, och blir jätte fint till bruna ben sen. Längtar tills jag kan använda dem! Kanske slitnar dem lite längs ner sen, får se..

TODAYS OUTFIT

Kategori: OUTFITS

//kappa - H&M/t-shirt - Bikbok/jeans - Ginatricot/skor - Nelly//

Hej! Idag har haft fullt upp hela dagen! Blev inte riktigt som planerat idag, fick inte gjort de jag ville, men får ta det en annan dag. Jag var först på jobbet och fick min insulin-delegation. Sen blev det en mycket trevlig impuls lunch med sötaste Emma på Pita. Efter det åkte jag med syster och moder till Överby. Fick med mig en sak som jag självklart ska visa. Vi gick runt ett tag och sen fikade vi på Espresso house, var jätte mysigt.

Det har varit en jätte härlig dag idag, såå fint väder! Behövde inte ens halsduk! Såhär såg jag ut idag i alla fall - minus skorna, fick bli kängor istället. Men börjar längta tills man kan börja använda klackar mer!

Har jag precis kommit hem från ett härligt träningspass på gymmet! Nu ska jag äta lite och titta på Stylisterna hade jag tänkt:)

INSPIRATION

Kategori: INSPIRATION

120312

Kategori: EVERYTHING ELSE


God morgon! Idag är jag ledig, men ska snart åka in en timme på jobbet för att bli klar med min insulin utbildning. Sen tänkte jag ta en sväng till Torp och söka lite jobb. Ska även se om jag hittar något kul att ta med hem! Va ett tag sen jag gick där, så de har kanske fått in lite nytt:) I så fall visar jag det sen!

Till kvällen sen blir det träning på friskis!

I LOVE MY HIGH HEELS

Kategori:

Nu är det bara att öka samlingen hihi! :)

INSPIRATION

Kategori: INSPIRATION

DAGENS LÅT

Kategori: MUSIC

120311

Kategori: EVERYTHING ELSE


Hallå där! Vilken otroligt fin dag de blev idag! Ska snart gå ut på en promenad i det fina vädret tänkte jag. Imorse åt jag frukost innehållande gröt och såg på Dirty Dancing - riktigt mysigt!
Igår var jag så trött och slö hela dagen, så därför blev det inte mycket inlägg. På kvällen åt jag god mat med familjen och sen såg vi finalen i Melodifestivalen. Rätt låt vann tycker jag!
Idag ska jag plugga inför det slutliga testet i insulin-utbildningen jag har på jobbet. Ska bara in en timme imorn på jobbet och göra det, så sen får jag börja sticka folk haha. Sen ska jag även uppdatera mitt cv, för det har jag inte gjort på länge. Till kvällen sen blir det träning på friskis!

FRIDAY NIGHT

Kategori: EVERYTHING ELSE

INSPIRATION

Kategori: INSPIRATION

SATURDAY

Kategori: EVERYTHING ELSE


Hej! Det blev en riktigt lyckad utgång igår! Det var jätte kul att träffa brudarna. Vi åt jätte god mat på Harrys och drack gott vin till. Senare på kvällen så strömma det in folk och de öppnade på övervåningen. Det var jätte fint där uppe, kändes inte som var i Uddevalla haha. Swingfly var också där, vilket var kul. Har tagit en del bilder som jag ska dela med mig till er senare. Idag mår man ju som man förtjänar haha, men gott att man bara ska va hemma idag! Kommer nog inte göra så mycket, skönt att bara mysa. Så dagen började med lite frukost och tv bara. Nu ska jag snart gå ut och gå tänkte jag. Sen ska jag nog sätta mig och läsa en del tidningar jag inte hunnit läsa, fick ju en ny ELLE-tidning igår också:) Till kvällen blir det mys med familjen, ska se finalen i Melodifestivalen och äta gott.

TURN ALL THE LIGHTS ON!

Kategori: EVERYTHING ELSE


Hej svejs! Nu har jag kommit hem från en dag på jobbet. Har precis duschat håret så nu ska jag börja göra mig iordning inför kvällen. Ska fixa naglarna, håret, smink, packa väskan och byta kläder. Ska bli såå kul ikväll! Har sett fram emot det hela veckan. Hoppas det slutar blåsa och inte regnar sen bara..

DAGENS LÅT

Kategori: MUSIC

INSPIRATION

Kategori: INSPIRATION

120309

Kategori: EVERYTHING ELSE


Hej! Idag blir det full rulle igen! Nu jobbar jag, och idag slutar jag som igår 14.30. Sen ska jag göra lite ärenden i stan, åka hem, duscha och göra mig iording inför kvällen. Hoppas på att jag hinner ta en outfit bild, men annars kommer det bilder imorn.
För idag blir det party för Emma! Ska först dricka bubbel hos henne, sen ska vi äta middag på Harrys och sedan ska det partajas halva natten;)
Hoppas ni får en toppen fredag!

OH HAPPY DAY!

Kategori: EVERYTHING ELSE

(Gammal bild från tidigare utgång)

Hej på er! Idag har det varit fullt upp, kom hem för en timme sedan. Men det gick fort på jobbet och sen var det så skönt att träna efter det. Det var bara några stycken på gymmet så det var så lugnt, och man slapp vänta på att någon blev färdig med en maskin och sånt. Sen träffa jag Johanna och det var super mysigt som vanligt:)

Åh jag känner mig så glad idag! Vet inte riktigt varför haha. Träning och Johanna är nog orsaken tror jag!:) Idag fyller ju min vän Emma och imorn ska det firas! Det ska bli så kul! Har inte varit ute på flera veckor nu.

Nu ska jag greja med lite hemligheter och sen tänkte jag bestämma vad jag ska ha på mig imorn, så jag inte står där imorn, superstressad och inte vet vad jag ska ha på mig. Haha som vanligt;)

INSPIRATION

Kategori: INSPIRATION

HAPPY BIRTHDAY!

Kategori: EVERYTHING ELSE


Idag fyller bästaste Emma 20 år!! Grattis grattis finaste vän!
Hoppas du får en toppen dag! Imorn ska det firas ordentligt!;) Älskar dig sötan! <3

I´M YOUR TURBO LOVER. BETTER RUN FOR COVER.

Kategori: EVERYTHING ELSE


God morgon! Idag är jag rätt upptagen hela dagen. Just nu jobbar jag och gör de fram till 14.30. Sen ska jag åka till friskis och träna. Efter de ska jag träffa sötaste Johanna, vilket ska bli jätte kul för har inte träffat henne på ett tag nu!
Hoppas ni får en bra torsdag!

TODAY

Kategori: EVERYTHING ELSE


Hej! Kom hem från en jättemysig lunch med Emma för någon timme sen:) Vi åt jätte god mozzarella toast på Yerba och prata om allt möjligt. Och imorn är det den stora dagen - för då är det Emmas födelsedag!!

Nu ska jag hämta syrran och åka och träna!

INSPIRATION

Kategori: INSPIRATION

JE VEUX ALLER À L´AVENTURE

Kategori: EVERYTHING ELSE


Hej! Denna morgon har det varit lugnt - man får ju passa på när man är ledig:) Jag har ätit gröt och tittat på filmen A good year. Den är så mysig! Den gör att man helt drömmer sig bort, och blir så otroligt sugen på att åka och bosätta sig i Frankrike.. Usch va jag bara vill iväg någonstans!

Nu ska jag greja lite här hemma och sen göra mig iordning, för sen ska jag ner till staden och träffa bästaste Emma! :) Ska bli jätte mysigt! Senare till kvällen blir det träning på friskis:)

OBSESSED

Kategori: EVERYTHING ELSE


Hej! Nu ligger jag i soffan och är jätte trött efter denna dag på jobbet. Mötet gick låångsamt.. Men skönt att va hemma nu i alla fall! Och imorn är jag ledig:) Nu ska jag titta på filmen Obessed med Beyoncé Knowles i huvudrollen. Ska bli intressant att se hur hon är som skådespelerska.. Har hört talas om den förut, och så gick den på tv här i helgen, så spelade in den. Hoppas ni haft en bra tisdag!

INSPIRATION

Kategori: INSPIRATION

SPRING NEWS

Kategori:

Ginatricot har fått in lite snygga kläder! Jag var inne på deras hemsida och tittade runt lite. Dessa är mina favoriter! Jag brukar inte shoppa så ofta där, för det blir ofta att alla går med samma kläder därifrån. Men dessa grejer kan jag faktiskt tänka mig.

TRUE COLOURS

Kategori: EVERYTHING ELSE


God morgon! Idag jobbar jag igen.. Men fick en härlig sovmorgon i alla fall! Jag börjar kl 10 idag, vilket är mycket ovanligt. Det är för att vi ska ha APT-möte på jobbet. Vilket betyder att jag slutar 16.30. Kul att sitta i möte i 2 timmar..
Annars händer det inte så mycket idag skulle jag tro, får se vad som händer:)

INSPIRATION

Kategori: INSPIRATION

BUSY DAY, BUSY WEEK

Kategori: EVERYTHING ELSE


Hej! Förlåt för dålig uppdatering igen, har jobbat idag med. Så har precis kommit hem och ska ta mig en kopp te nu hade jag tänkt:) Det är alltid bra efter en dag på jobbet. Härligt väder idag med! Får en alltid på glatt humör! Längtar bara ännu mer till värme och vår/sommar kläder.. Sitter och suktar efter klänningar, klackar, bara ben, shorts ... Kom på igår att jag verkligen verkligen vill åka på solsemester! Vill nån hänga med??

Senare ikväll blir det min moders gympa pass och sen film med syrran!:)

INSPIRATION

Kategori: INSPIRATION

DAGENS LÅT

Kategori: MUSIC

FINALLY HOME AGAIN

Kategori: EVERYTHING ELSE


Hej! Förlåt för dålig uppdatering. Jag har jobbat idag så det är därför. Kände att jag var tillräckligt frisk för det idag:) Så nu har jag precis kommit hem. En ganska seg dag på jobbet, titta på klockan hela tiden.. Nu ska jag i alla fall krypa ner i soffan en stund:) Senare blir det träning på friskis!

MOVIE TIME!

Kategori: MUSIC



Blev inte att jag orka jobba idag, blev bara sämre och sämre. Så jag fick ringa in och säga att jag inte mådde bra.
Så nu ligger jag i soffan och tänkte precis titta på en film. Vet inte vad jag ska se bara, är så svårt att väljibland.. Förresten så måste jag nog se till att se My week with Marilyn! Den blev oscarnominerad för bästa kvinnliga huvudroll och den verkar riktigt bra!
Förresten, ett tips till er som gillar gamla klassiker och Marilyn Monroe - se I hetaste laget! Den är jätte bra!

DAGENS LÅT

Kategori: MUSIC

INSPIRATION

Kategori: EVERYTHING ELSE

WISHLIST

Kategori:

Min nuvarande önskelista/inköpslista:
- Runda solglasögon (H&M)
- Vit kontorsväska (H&M)
- Jeffrey Campbell skor av något slag
- Vinröda converse
- Snygga basplagg: vit och svart t-shirt (Weekday)
- Keps (H&M)
- Vit kavaj
- Mintgröna kläder; tröja eller jeans
- Svart bomberjacka
- Gul eller röd större pösig handväska
- Mjukisbyxor
- Ljusa pösiga jeans med hög midja

USCH FÖR ATT JOBBA PÅ EN LÖRDAG

Kategori: EVERYTHING ELSE

Hej! Usch, idag känner jag mig inte så pigg, mår jätte konstigt.. Får se va detta leder till.
Nu ligger jag i soffan och har precis ätit lite frukost. Ska se på nån mysig film nu tänkte jag. Kanske blir en promenad sen, får se. Sen ska jag jobba kväll idag - skitkul. Får se hur det går när jag mår såhär konstigt, men de är väl bara att göra de och kämpa på..

INSPIRATION

Kategori: INSPIRATION

WHAT A BEAUTIFUL DAY

Kategori: EVERYTHING ELSE


Vilket härligt väder det är! Man blir så otroligt glad av det:)
Problemet är att jag är såå rastlös just nu.. Finns massa saker jag egentligen borde göra, men som jag inte har lust med. Jag borde t ex öva inför högskoleprovet, men vill inte sitta inne med det hela dagen när det är så fint ute. Vill så gärna göra något roligt idag!
Aja, får se hur det blir med det.. Jag ska i alla fall dammsuga idag, gå en promenad och sen träna senare - så det är ju någonting;)

TODAYS OUTFIT

Kategori: OUTFITS


//jeans - Topshop//jacka - H&M//väska - Bianco//halsband - Lindex//

Nu har jag precis kommit hem från staden. Vi va inte nere så länge, gick runt och titta lite. Gick in på Bodyshop och köpte ansiktskräm, sen åkte vi och handla mat.
Så nu ska vi, eftersom vi är allmänt sega, ha en fredagkväll på en torsdag! Blir tacos, vin, naturgodis och film. Ibland behöver man göra så hihi:) Ska se filmen En dag, vilket ska bli mycket intressant eftersom jag läst boken:)

JEFFREY CAMPBELL

Kategori:

Dessa skor vill jag bära i vår!! De är så grymt snygga! Har fått en grej för orangea skor, har tittat efter de ett tag men inte hittat något, men så hittade jag ett par:) Ska nog köpa mig ett par Jeffrey Campbell skor snart:) De finns att köpa HÄR till rimliga priser.

INSPIRATION

Kategori: EVERYTHING ELSE

AN ORDINARY THURSDAY

Kategori: INSPIRATION

-
hihi god morgon! Vilken seg och härlig morgon det har varit. Var helt slut när jag vaknade idag, vet inte va det är nu för tiden.. Jag satte mig i alla fall framför tvn med lite gröt och slappa - riktigt skönt! Idag ska jag städa lite, göra om lite kläder så att de blir roligare att använda, gå ut på en power walk i det fina vädret och sedan åka ner på city torsdag i stan. Affärerna är öppna till kl 8 så tänkte dra ner dit med syster och moder. Hoppas ni har en bra dag!