hannajohannesson

INSPIRATION

Kategori: INSPIRATION

 
(bild: fanny lyckman)

121031

Kategori: EVERYTHING ELSE

 
Hej! Hoppas allt är bra med er och att ni får en bra dag trots det hemska vädret :) Usch idag vill man inte gå utanför dörren ens.. 
Denna morgon har jag ätit min goda gröt, druckit te och tittat på senaste avsnittet av Project runway sverige. Nu ska jag diska lite, sen duscha och göra mig iordning för att sen dra ner till stan och till Torp för att göra lite roliga ärenden :) Sen blir de hem och äta lite lunch, eller om jag äter på stan, får se hur länge jag är på stan. Senare ska jag träffa finaste Johanna! Får se vad vi hittar på :) 
 
Igår tog jag de ganska lugnt. Jag grejade om lite i lägenheten, fixade i mina fönster, beställde grejer på nätet och letade runt lite på lediga jobb, lyssnade på musik och dansade runt haha. Mamma kom förbi och vi drack te och pratade en stund :) Sen gjorde jag en god middag till kvällen med lax och matvete. Jag tände ljus, myste, drack kaffe och tittade på film :)

SOMETHING NEW

Kategori: SHOPPING

 
Fick med mig dessa saker hem i veckan! Boken fommer från bokoutleten i Uddevalla och skål/burken från Åhléns. Jag tyckte de va så söta :) Och man måste ju bara ha en liten julkokbok hemma! ;)

121030

Kategori: EVERYTHING ELSE

 
Hej på er! Idag är jag ledig, så det känns otroligt skönt :) Sov jätte gott och vaknade jätte motiverad och inspirerad! Jag har gjort min havregrynsgröt med kanel och blåbär, och nu ska jag se på romantisk film och drömma mig bort lite ;) Sen ska jag diska och greja om lite i lägenheten. Sedan får jag se var jag hamnar, jag har inte planerat så mycket, och det känns rätt skönt :) 
 
Igår jobbade jag tidigt i det hemska regnet. Usch det var ett riktigt inne-väder igår och självklart skulle jag vara ute och jobba på jobbet då! Jag seriöst badade i mina skor! 
Efter jobbet blev de hem, värma sig med te och ett litet mellanmål, packa grejer och åka till Friskis för ett härligt gympapass :) Sen handlade jag lite mat, gick hem, tände ljus och lyssnade på mucik, gjorde goda banana pancakes (som Emma tipsat om), drack kaffe och myste ner mig i sängen framför en mysig film :) En perfekt höstkväll helt enkelt! :) 

INSPIRATION

Kategori: INSPIRATION

 
(bild: victoria törnegren)

- OUTFIT -

Kategori: OUTFITS

 
bomberjacka - Bikbok/jeans - Topshop/skjorta - Bikbok/skor - H&M/väska - Accent/ Tröja - Bikbok/halsband - H&M
 
 

121029

Kategori: EVERYTHING ELSE

 
Hejsan! Då var det måndag igen, och en ny vecka! Nu har väl en del höstlov kom jag på också, gott för dem ;) Hoppas ni haft en bra helg! Det har jag haft i alla fall, även fast jag jobbat, vilket inte är helt dumt heller för den delen. I lördags åkte jag hem till mamma och pappa på kvällen, åt god mat och kollade in alla bilder från resan. Det var jätte mysigt :) Sov sedan över där, så åt en mysig frukost igår på morgonen med familjen :) Sen myste vi och gick en härlig promenad i solen innan jag åkte till jobbet för att jobba kväll 16 - 22. 
 
Idag jobbar jag tidigt, och slutar 14.30 som vanligt. Efter det blir de hem, ta sig ett mellanmål och göra lite andra grejer, för att sen ta sig till Friskis för ett gympapass. Det ska bli jätte kul! :) Sen blir de hem, äta något riktigt smarrigt och titta på en mysig film :) 
 

TODAY

Kategori: EVERYTHING ELSE

 
Hej! Förlåt för seg uppdatering, har inte hunnit sitta vid datorn nånting.. Igår jobbade jag i alla fall till 14.30, sen åkte jag in till stan, handlade lite mat, gick hem och lämnade grejer. Sedan gick jag upp till syrrans jobb, blomsterlandet och kollade in allt fint. Det fanns massa fint verkligen! Mitt tips är att åka dit och kolla :) Jag fick med mig lite grejer hem som jag kanske visar er :) Sen när syrran slutat gick vi till ICA Spara, handlade lite god mat till kvällen och gick sedan hem till syrran och myste :) Mina föräldrars plan blev försenat, så vi kunde inte åka då vi tänkt från början. Men sen blev de så sent att Elin fick åka själv, för jag skulle ju upp tidigt idag och jobba.. Tråkigt, för jag hade så gärna velat hänga med.. 
 
Idag har jag jobbat dag igen som sagt. Efter det gick jag ut till Torp och mötte upp mamma och pappa där! :) Var så roligt att se dem igen, de hade så mycket att berätta! Sen körde de mig hem och nu sitter jag här. Tänkte se torsdagens avsnitt av Revenge och ta mig ett mellanmål :) Senare ska jag hem till föräldrarna och äta middag, det ska bli jätte mysigt! :) 
 
Hoppas ni har en härlig lördag! 

INSPIRATION

Kategori: INSPIRATION

 
(bild: fanny lyckman)

121026

Kategori: EVERYTHING ELSE

 
Hejsan! Då var det fredag igen, värst va veckan gick fort förbi! Just nu jobbar jag, och gör de framtill 14.30. Sen ska jag in till stan, handla mat och göra lite ärenden. Efter det blir de hem en snabbis och lämna grejer, sen gå till syrran på blomsterlandet och kolla in julavdelningen tänkte jag. De va lite grejer hon skulle visa mig till lägenheten :) Sedan ska jag och syrran ta bilen till Göteborg Landvetter för att hämta mamma och pappa som kommer hem från USA idag! Ska bli såå roligt att se dem igen, och få höra allt de varit med om :) 
 
Igår städade jag lägenheten, gick en pw i det fina vädret, läste, lagade god mat och slappade :) 

PICTURES FROM MONDAY

Kategori: PICTURES

 
Bilder från i måndags då jag träffade Emma och åt sushi! :)

121025

Kategori: EVERYTHING ELSE

 
Hej! Förlåt för den dåliga uppdateringen det senaste dygnet! Jag var knappt hemma någonting igår. På morgonen gick jag till syrran och åt frukost. Vi bakade scones, drack kaffe och titta på film. Det var verkligen supermysigt! Det kommer vi göra fler gånger tror jag :) Sen gick jag hem, gjorde mig iordning och mötte upp finaste Josefin :) Vi åt en jätte god lunch på Röda rummet. Det var jätte mysigt! :) Efter det mötte jag upp syrran istan, vi gick runt lite grann och shoppade lite. Sedan blev de att byta om och dra vi till gymmet :) Till kvällen blev de goda hamburgare och mys hemma hos syrran :) 
 
Denna morgon har jag ätit frukost och tittat lite på en film. Just nu dricker jag lite grönt te och myser :) Idag ska jag städa lägenheten, slänga skräp, ta mig en pw i det fina vädret, läsa och göra det jag känner för helt enkelt :) Det är skönt med en dag då man tar de som de kommer liksom, att inte alltid ha något planerat. 
 
I tisdags så jobbade jag lång dag och var på APT-möte. Sen följde jag med en kollega ut till Torp för att hämta maten till höstkalaset och hjälpte dem därefter att förbereda. Sen vid 17.30 kom alla arbetskamrater och min chef, vi åt god buffé och drack kaffe efteråt. Det var mycket trevligt :) Jag stannade inte så jätte länge, för jag kände mig så trött, så jag åkte hem och myste :) 
 

INSPIRATION

Kategori: INSPIRATION

 
(bild: amanda berg)

- SOME NEW MOVIES -

Kategori: SHOPPING

 
Köpte dessa för någon vecka sen på willys! Det blev mest romantik den här gången haha. Men det går inte att leva utan! :) 

121023

Kategori: EVERYTHING ELSE

 
 
Hej! Idag blir det en lång dag på jobbet, då jag jobbar mellan 7 - 16. Det är APT-möte på jobbet idag, det är därför jag jobbar längre. Egentligen börjar jag 8.30 enligt mitt schema, men de frågade om jag kunde börja 7 och de kan jag jag ju såklart! :) 
Efter jobbet tänkte jag dra en sväng till Torp, gå några ärenden och ta mig lite gott te nånstans tänkte jag :) Sen ska jag tillbaka till ett ställe nära jobbet halv 6 för att fira några arbetskamrater och äta lite gott. Ska bli mycket trevligt :) Sedan efter det, när jag nu kommer därifrån vill säga, blir det film och mys hos syrran :) 
 
Igår jobbade jag dag, sen åkte jag in till stan och mötte upp finaste Emma. Vi åt sushi och pratade om allt mellan himmel och jord. Det var så mysigt, och så roligt att se henne igen! :) 
Efter det så gick jag och handlade lite mat, gick hem och myste ner mig med bok och sen film. 

INSPIRATION

Kategori: INSPIRATION

 
(bild: elin kling)

121022

Kategori: EVERYTHING ELSE

 
Hej! Då var det måndag igen, och jobb igen som vanligt :) Kan inte fatta hur tre lediga dagar kan gå så fort!
Idag jobbar jag i alla fall till 14.30, sen ska jag in till stan och träffa bästa Emma som äntligen kommit hem från Varberg! Ska bli så otroligt roligt att se henne! Vi tänkte vi skulle gå och äta sushi, så det blir mysigt :) Efter det kanske det blir gymmet med syrran, men de beror på vad klockan blir. 
 
Igår gjorde jag typ ingenting. Jag kände mig allmänt trött, hängig och hade inte lust till någonting. Jag tittade på film, läste, lyssnade på musik och lagade god mat. Det var ganska skönt att ha en sån dag faktiskt, det är sånt man behöver ibland. 
Hoppas ni haft en bra helg! 

SOMETHING NEW

Kategori: SHOPPING

 
Har gått och blivit med klocka haha! Jag har velat ha en jäätte länge, har letat som en tok ett bra tag nu. Jag ville ha en rätt stor klocka som var lite mer maskulin utan något bling utan andra snygga detaljer. Så hittade jag den här i Göteborg när jag var där sist! Jag bara älskar den! :) Köpte också detta snygga armband på Lindex någon vecka innan, och jag tyckte de passa så fint ihop. 
 
 

- DAGENS LÅT -

Kategori: MUSIC

121021

Kategori: EVERYTHING ELSE

 
Hej! Då var det söndag, och denna morgon har jag bara tagot de lugnt, ätit min gröt och tittat på film. Får se vad som händer idag, kanske ska städa lite, läsa, se på film eller baka scones. Jag tar de som de kommer idag liksom, kan vara skönt med en sån dag ibland. Senare ska jag i alla fall till gymmet med syrran när hon jobbat. 
 
Igår var det en lugn dag, det var så otroligt grått och trist väder ute så man kände inte för att göra så mycket eller ens gå utanför dörren. Jag lyssnade på musik, läste och myste. Sen kom syrran hit och vi drack te :) Sen bakade vi äppelpaj, tog bilen upp till morfar och myste där hela kvällen. Det var jätte trevligt :) Vi åt lite mat, pratade och åt vår goda paj :) 

- INSPIRATION -

Kategori: INSPIRATION

 
(bild: my blomqvist)

TODAY´S BREAKFAST!

Kategori: TIPS

 
Detta blev dagens goda frukost! Det blev naturell yoghurt med banan, blåbär och pumpafrön samt mango och röd grape. Efteråt blev det lite grönt gott te också. Supergott och superenkelt! 

121020

Kategori: EVERYTHING ELSE

 
Hejsan! Hoppas allt är bra med er :) Just nu sitter jag och äter en jätte god frukost (ni kanske får en bild sen) och lyssnar på härlig filmmusik. Har varit uppe ett tag, tänr ljus och gjort de mysigt. Drömde att jag jobbade inatt så det känns inte riktigt som att jag är utvilad.. Nu blir det kanske en mysig film som livar upp i det trista vädret ute. Sen ska jag diska och sådär i lägenheten. Senare kommer syrran hit och vi ska baka en paj eller något vi kan ta med till morfar ikväll, för vi ska dit och äta middag :) 
 
Igår va jag med bästa Johanna :) Vi var ute på Två Fröknar och titta, sen åkte vi till Torp och åt en god lunch på Briggen. Sedan gick vi runt där ett litet tag, handlade lite mat och så. Efter det blev de hem, byta om till träningskläder och dra till gymmet med syrran :) Till kvällen blev de lite god mat, ett glas vin, tända ljus, Sagan om konungens återkomst och massa tårar haha :) 

DAGENS LÅT

Kategori: MUSIC

121019

Kategori: EVERYTHING ELSE

 
Hej på er! Då var det fredag igen! Och idag är jag ledig :) Gick upp för en stund sedan, nu ska jag äta min goa gröt med frön och blåbär och titta på Revenge. Sen ska jag läsa lite, diska och göra mig iordning. Vid ett ska jag ner till stan och träffa min vän Johanna :) Får se vad vi hittar på, men Torp en sväng blir det i alla fall. Senare ska jag träna med syrran när hon slutat jobbet :) Till kvällen blir det nog bara lugnt, tänkte köpa med mig sushi hem och bara mysa framför film :) 
 
Igår jobbade jag som sagt, sen handlade jag lite mat och gick hemåt. Det blev ingen gympa för min del igår, jag kände mig så otroligt trött i kroppen.. (Det får bli träning idag istället.) Så jag myste hemma, lagade en jätte god grönsakssoppa och tittade på film :) 
 
Hoppas ni får en bra fredag! 

INSPIRATION

Kategori: INSPIRATION

 
(bild: angelica blick)

121018

Kategori: EVERYTHING ELSE

 
Hejsan! Idag jobbar jag dag, och slutar 14.30. Sen blir de in till stan, göra lite ärenden och handla mat. Efter det hem, ta sig ett mellanmål och dra till Friskis för ett gympapass :) Ska bli så skönt verkligen, har inte varit på gympa på ett tag, blev ju sjuk och va hängig ett bra tag. 
Sen blir de hem och mysa resten av kvällen :) Det blir god mat och en massa film skulle jag tro :) 
 
Igår slappade jag och tog de lugnt innan jag åkte till jobbet vid 4. 

SOMETHING NEW

Kategori: SHOPPING

 
Dessa fick jag med mig hem från pingstkyrkans second hand för ett tag sedan! De kostade bara 10 kr/st! Har hört att boken ska vara bra och jag har alltid tyckt att det är så fint med gamla flaskor :) 

121017

Kategori: EVERYTHING ELSE

 
Hej! Denna morgon har jag bara tagit de lugnt, ätit min goda gröt och tittat på filmen Coco avant Chanel :) Så nu blev jag självklart super sugen på att sätta mig ner och skissa! Det är riktigt skit väder ute, regnet bara öser ner, jätte tråkigt verkligen. Men då är det jätte mysigt att gå inne och mysa! Jag har tänt ljus i hela lägenheten och lyssnar på filmmusik :) Nu ska jag diska lite och sen läsa samt försöka skissa lite. Senare blir det mat och göra sig iordning, för sen ska jag jobba kväll 16 - 22. 
 
Igår tvättade jag och tog de rätt lugnt. Sen drog jag till friskis för att gymma vid 5, vilket var superskönt :) Det var riktigt tråkigt väder men kände att det var skönt att komma iväg och röra på sig :) Sen när jag kom hem tände jag ljus, lagade mat, lyssnade på härlig musik och tittade på film :) 

INSPIRATION

Kategori: INSPIRATION

 
 

SOMETHING NEW

Kategori: SHOPPING

 
Köpte denna otroligt mysiga stora halsduk på Monki när jag var i Göteborg förra veckan :) Älskar den vinröda färgen, kan liva upp lite i höst/vinter-mörkret. Jag ville ha en i svart också, men den var tyvärr slut. 

121016

Kategori: EVERYTHING ELSE

 
Hejsan! Idag är jag ledig! :) Gick upp rätt tidigt imorse för att fortsätta tvätta, sen har jag ätit min goda gröt, druckit te och läst. Nu går jag mellan att tvätta och se på film :) Blir nog ganska lugnt här tills all tvätt är färdig, tänkte läsa en del och bara slappna av. Senare tänkte jag dra till gymmet för ett träningspass, och efter det blir de nog hem och mysa resten av kvällen :) 
 
Igår jobbade jag som sagt, sen blev de direkt hem, börja tvätta, äta mat och sen dra till gymmet med syrran :) När jag kom hem blev de mer tvätt, lite kvällsmat och film :) 

TODAY

Kategori: EVERYTHING ELSE

 
Hej! Sorry för seg uppdatering, igen. Det har varit lite mycket nu, och jag har känt mig otroligt trött och omotiverad. 
Idag har jag i alla fall jobbat. Jag klarade förnyelsen av delegationerna och körde bil på jobbet, så det var bra :) Kom hem för en stund sedan, så jag har börjat tvätta lite, för idag har jag tvättid. Ska snart laga mig lite god mat tänkte jag :) Sen blir de troligen gymmet en sväng och sen kanske en pw med Johanna :) Senare till kvällen blir det att fortsätta tvätta, mysa, dricka te och se på film :) 
 
Igår åkte jag och syrran upp till Lane och tittade till huset. Vi åt lunch och slappade framför tvn lite, innan hon körde mig till jobbet till 4. Sen jobbade jag framtill 10 som vanligt. 

INSPIRATION

Kategori: INSPIRATION

 
(bild: fanny lyckman)

121014

Kategori: EVERYTHING ELSE

 
Hejsan! Idag sov jag rätt länge, kände att jag verkligen behövde få sova ordentligt, har varit så himla trött de senaste dagarna.. Har ätit min gröt och läst tidningar, och nu ska jag duscha och greja lite här hemma. Ska plugga lite också, för imorgon ska jag förnya mina delegationer, både läkemedel och insulin, på jobbet. Får hoppas att det går bra, hade ju varit pinsamt annars haha.
Sen ska jag och syrran åka till Lane, äta lunch och slappa lite :) Sedan ska jag jobba kväll 16 - 22 så Elin kör mig dit. 
 
Igår hade jag och syrran en jätte mysig kväll! Vi åt tacos och såg på två filmer :) 

TODAY

Kategori: EVERYTHING ELSE

 
Hej! Förlåt för seg uppdatering, har inte hunnit sitta framför datorn någonting. Igår efter jobbet handlade jag lite mat, gick hem, läste ut min bok och vilade. Sen, efter att ha slocknat totalt i ca tjugo minuter, så gjorde jag mig iordning lite, diskade och gick ner till Johanna i stan. Det blev en jätte mysig kväll verkligen! Vi gick och köpte pizza på pingvin vilket ligger precis mittemot. Vi delade på en pizza, drack vin och pratade hela kvällen :) Men fick gå hem vid ca halv 11, för jag skulle ju upp tidigt idag. 
 
Så idag har jag jobbat, jag kom hem för en liten stund sedan. Jag känner mig jätte trött, så nu blir de att vila med lite grönt te och ett avsnitt av Revenge. Sen ska jag möta upp syrran, handla lite mat och sen göra tacos. Vi tänkte bara mysa, se på film, äta chips och ta det lugnt :) 
 
Hoppas ni har en mysig lördag! 

INSPIRATION

Kategori: INSPIRATION

 
(bild: elin kling)

121012

Kategori: EVERYTHING ELSE

 
Hejsan! Då var det fredag igen då, värst va fort veckorna går! Hoppas ni får en bra fredag i alla fall och att ni hittar på något riktigt mysigt :) 
Idag så jag dag, alltså till 14.30. Efter det blir de kanske att åka ut till mysiga caféet/inredningsbutiken Två Fröknar med Johanna eller träning, eller kanske båda två vi får se. Sen till kvällen blir det inflyttningsfika hos Johanna. Det ska bli riktigt mysigt! :) Men de blir inte sent, ska ju upp och jobba imorgon..
 
Igår tog jag de ganska lugnt, gjorde det jag kände för sådär. Jag lyssnade på musik, städade hela lägenheten, slängde skräp, tittade på ett avsnitt av serien Revenge som jag följer och lagade mat. Senare blev det en härlig pw i solen, och sedan hem, duscha och laga middag. Efter det drog jag till syrran, bakade kladdkaka, tittade på film och myste :) 

- PICTURES -

Kategori: PICTURES

 
Bilder från när jag och syrran var ute och åt på Kerstin på torget för någon vecka sedan! Vi åt jätte god revbensspjäll med grönsaker och öl till det :) 
 
Hade på mig mina snygga vita nowhere byxor, pumps från nelly, topp från Estradeur, örhängen från H&M, väska från Accent och bomberjacka från Bikbok. 

121011

Kategori: EVERYTHING ELSE

 
Hej! Denna dag är jag ledig, så det har varit en lugnt morgon. Sov rätt länge för jag kände att jag behövde det, jag var så grymt trött. Jag har ätit lite frukost, läst tidningar och lyssnat på musik. Nu ska jag göra mig lite grönt te, och sen ska jag läsa ut min bok tänkte jag :) Efter det blir de att diska och städa lägenheten. Senare får jag se vad som händer, kanske ska träffa syrran och träna. 
 
Igår jobbade jag som sagt. Jag var på en riktigt bra utbildning på jobbet, om social dokumentation. Det var så fint väder också, så efter jobbet gick jag från Norgården ända in till kampenhof. Det var jätte en riktigt härlig promenad :) Sen gick jag lite ärenden i stan, handlade lite och gick hem. Sen blev de att laga mat, och igår blev de en god matvete sallad. Sen vilade jag och läste min bok. Vid 8 gick jag till syrran och myste. Vi såg på Grey´s och satt och pratade jätte länge :)

INSPIRATION

Kategori: INSPIRATION

121010

Kategori: EVERYTHING ELSE

 
Hej på er! Idag är det den 10/10 och det är min pappas födelsedag! Han fyller nämligen 50 år idag! Grattis grattis! Men han är ju i USA så kan ju inte fira honom idag, vi firade honom lite grann i lördags istället :) 
Just nu jobbar jag, och gör det framtill 14.30 som vanligt. Sen får jag se vad jag hittar på, kanske handlar lite, åker och tränar eller städar lägenheten.. Till kvällen ska jag i alla fall gå till syrran och sätta mig framför hennes tv och titta på Grey´s :) 
 
Igår myste jag hemma på förmiddagen. Jag läste, lyssnade på musik, såg på film, diskade, lagade mat och grejade runt i lägenheten :) Sen blev de att jobba 16 - 22. 

- SOME NEW MOVIES -

Kategori: SHOPPING

 
Köpte dessa för någon vecka sen på Hemmakväll! Det var tidigare uthyrda filmer där det var 4 för 100 kr :) 

121009

Kategori: EVERYTHING ELSE

 
Hejsan! Sorry för den däliga uppdateringen de två senaste dygnen, jag har varit upptagen och knappt hemma någonting. 
 
I lördags så åkte jag in till stan efter en mysig frukost i Lane med familjen. Åkte till lägenheten, duschade och gjorde mig iordning lite, samt åt lunch. Sen gick jag ner till stan för att kolla in Johannas nya lägenhet, och den va super fin verkligen! :) Efter det mötte jag upp syrran och vi åkte med brorsan hem till Lane igen för en mysig middag :) Hjälpte mamma att packa de sista och bara umgicks :) 
 
I söndags körde jag och syrran föräldrarna till Landvetter tidigt, de skulle åka till USA som jag kanske nämnt tidigare. Vi kramade dem hejdå och sen åkte vi till IKEA och åt lite frukost. Vi gick runt där ett tag och jag fick med mig lite grejer hem. Sen åkte vi hem, myste och tittade på Grey´s i syrrans lägenhet, gick en promenad, köpte pizza och myste framför tvn hela kvällen :)
 
Igår åkte jag och syrran till Göteborg för en shoppingdag. Det var en jätte rolig dag och vi hittade massa fint! :) Vi fikade först på Starbucks när vi kom dit, senare blev de lunch på Jensen´s och till kvällen blev de bio på Bergakungen. Vi tittade på Ted, och den va så sjukt rolig! :) Se den, det är ett tips! 
 
Nu äter jag min gröt och ska titta på en film. Skönt att bara ta det lugnt när jag knappt varit hemma på fyra dygn. Sen ska jag diska och greja med alla saker jag köpte på IKEA och igår. Senare ska jag jobba kväll 16 - 22. 
 

INSPIRATION

Kategori: INSPIRATION

 
 
(bild: victoria törnegren)

- SOMETHING NEW -

Kategori: IN MY CLOSET

 
Fick hem detta i ett paket från nelly förra veckan. Är jätte nöjd med dessa inköp! Det är ett finare linne från Estradeur och ett armband från Angelica Blick for Nelly Trend. 

121006

Kategori: EVERYTHING ELSE

 
Hej! Just nu sitter jag hemma hos föräldrarna i Lane och myser :) Efter jobbet igår så gick jag ut till Torp och gick runt där ettt tag. Sen kom mamma och syrran, så vi gick och fikade lite på Briggen. Sen hämtade jag lite grejer i lägenheten och åkte med hem hit. Till kvällen blev de mys med familjen, räkor, vin och film :) 
 
Idag får jag se vad som händer. Ska kanske in till stan och kolla in Johannas nya lägenhet, vilket hade varit kul! :) Annars ska jag nog ta de lugnt, ta mig en promenad i solen och läsa en del. Till kvällen ska vi äta middag i Lane hela familjen :) Vi ska fira pappa lite som fyller 50 år på onsdag och ta ett litet farväl av mamma och pappa eftersom de åker till USA imorn och är borta i tre veckor (!). Lyckostar, vill ju också följa med! 
 
Hoppas ni har en mysig lördag! 
 
Bloggen har varit lite konstig senaste dygnet, därför det inte varit några inlägg. Men nu är det fixat! 

- INSPIRATION -

Kategori: INSPIRATION

 
(bild: modette streetstyle)

SOMETHING NEW

Kategori: SHOPPING

 
Här är det senaste tillägget till min skosamling! Köpte dem via members.com så fick dem för bara 197 kr. Jag är jätte nöjd, de är jätte snygga på. Använde dem i fredags när jag och syrran var ute och åt till mina snygga vita nowhere-byxor :) 

121003

Kategori: EVERYTHING ELSE

 
Hejsan! Sitter just nu i min säng i lägenheten och läser tidningen. Har ätit min gröt och nu sitter jag här och myser under en filt :) Idag mär jag bättre, jag är piggare så idag ska jag inte bara ligga hemma täbkte jag. Men är inte helt frisk, så det blir att ta det lite lugnt. Snart kommer min kära vän Johanna hit lite, sen ska vi gå ner till stan tillsammans och äta lunch någonstans tänkte vi. Ska bli otroligt kul att se henne :) Senare ska jag följa med mamma ner till Göteborg en snabbis. Hon ska lämna lite gjejer till min farbror, och ville ha lite sällskap i bilen. Kanske blir en fika eller någon affär innan vi åker hem, får se :) Till kvällen är det Greys men eftersom jag inte har någon tv så får jag se det en annan dag. Det blir nog en mysig film istället :)
 
Igår stannade jag i lägenheten hela dagen, det blev inte att jag åkte till Lane igen. Jag läste och vilade en del. Sen gick jag till syrrans lägenhet och hämtade två hyrfilmer, och fick en promenad på köpet. Sen tittade jag på film resten av dagen.

INSPIRATION

Kategori: INSPIRATION

 
 (bild: modette streetstyle)

121002

Kategori: EVERYTHING ELSE

 
Hej! Ligger just nu i min säng i lägenheten och vilar mig. Mår inte så bra idag heller, men det är lite bättre än i helgen i alla fall. Usch undrar om jag någonsin kommer att bli frisk.. Denna morgon åt jag en lugn mysig frukost med mamma i Lane, sen skulle hon ner till stan så jag följde med till lägenheten. Så nu ligger jag här.. Ska väl läsa lite, titta runt på nätet på utbildningar och resor, och sen titta på en film. Får se vad som händer senare, får se vad jag orkar. Kanske åker med mamma till Lane sen igen, får se.
 
Igår gjorde jag som sagt inte så mycket, låg i soffan i Lane hela dagen och vilade, läste och titta på film. Till kvällen blev de film med mamma :) 
 

TODAY

Kategori: EVERYTHING ELSE

 
 
Hej! Ligger just nu i soffan hemma hos föräldrarna i Lane, fortfarande sjuk.. Fick ringa till jobbet på förmiddagen och sjukanmäla mig imorn också :/ Har inte orkat göra så mycket idag, har läst och tittat på tv och film. Usch jag är så otroligt uttråkad, vill inte vara sjuk längre! Men det är väl bara att vila och vänta ut det. Nu ska jag fortsätta med mitt filmtittande i alla fall.
 
Igår åkte jag hem hit till Lane som sagt, och blev liggande här istället. Läste och tittade på tv typ hela dagen. Passade på att titta på So you think you can dance också, när jag äntligen hade en tv att kolla på! Det var näst sista avsnittet så där hade jag ju lite tur i alla fall. Har ju missat så mycket från denna säsong.
Fick mig en god middag på kvällen och så myste vi framför en film :)