hannajohannesson

- GLAD PÅSK PÅ ER ALLIHOPA! -

Kategori: EVERYTHING ELSE

Glad påsk! :) Hoppas att ni har en härlig dag och att ni myser ordentligt med era nära och kära! 
Denna dag började som vanligt när jag är ledig, med gröt och kaffe framför tvn. Nu ska jag snart ner till stan och handla lite mat. Sen blir de att göra sig iordning lite och dra till Johanna för lite påsk-mys :) Vi ska måla ägg och påskbrev, vilket man inte gjort på jag vet inte hur många år! Senare till kvällen kommer det fler härliga människor och då blir de middag, lekar, vin och förhoppningsvis massvis med skratt! :) 
 
Igår städade jag här hemma och sen drog jag till Friskis för ett extra låångt gympapass (för att det är långfredag) med mamma. Efter det hängde jag med dem hem för en påskmiddag med familjen. Det var supermysigt, det var längesen jag skrattade så mycket tror jag haha :) 
 
Min kusin hade ju sin modevisning i onsdags och de var grymma! Riktigt proffsigt måste jag säga :) De second hand kläderna de använde sålde de även efteråt och pengarna gick till välgörande ändamål. Så jag gick hem med lite fina prylar - en lång svart sammetsklänning, en keps och ett vitt virkat kort linne :) 
 
Ha en strålande dag! 

- PICTURES FROM FEBRUARY/MARS 3013 -

Kategori: EVERYTHING ELSE

 
1 - 2 Mysig afternoontea med Johanna på Yerba / 3 Vackra tulpaner jag fick av min kära kusin när hon var på besök / 4 Min och Johannas 3-rätters middag / 5 Inköpen från Ullared / 6 Inköp från Göksäter / 7 Mysig fika med vänner - kaffe och mina hemmagjorda muffins :) / 8 - 9 Mysigt besök och födelsedagsfirande av Emma i Varberg :) 
 
Hejsan! Vilket härligt väder det är! Nu börjar man verkligen få riktiga vårkänslor :) Och nu är jag ledig i fyra dagar, vilket är skönt :) Denna dagen började med gröt och kaffe framför tvn, sen drog jag till gymmet med min vän Karolina. Det var jätte kul! Tror att jag körde slut på henne haha, nädå hon tyckte det va roligt bara :) Sen köpte vi oss lite sallad och satte oss i solen och åt lunch. Efter det gick vi några ärenden på stan och sen tog jag en sväng förbi systemet innan jag gick hemåt. Så nu sitter jag här i min goa soffa och tänkte dricka lite grönt te :) Senare ska jag på min kusins projektarbete nere i stan så det ska bli spännande! Till kvällen blir det nog film, mys och något gott att äta :) 
 
I tisdags gymmade jag tidigt då min moder var på yoga. Sen blev de lunch och mys hemma innan jag drog till jobbet för att arbeta 16 - 22. 
I onsdags, igår, jobbade jag tidigt och fick jobba över till 15.30. Sedan gick jag några ärenden på stan innan jag  gick hemåt och åt middag. Sen gjorde jag mig iordning, finaste Karolina kom hit och vi gick till Butlers för en god onsdagsöl :) 
 

- NEWS IN MY CLOSET -

Kategori: EVERYTHING ELSE

Första bilden: Ett paket från nelly.com som jag fick för ca 2 veckor sen - halsduk - Nelly Trend / magtopp - Sisters Point / polotröja - Nowhere
Andra bilden: Inköp jag gjorde när jag var på Överby med mor och syster för någon vecka sedan; denim skjorta, shorts och solglasögon - allt från H&M
 
Hejsan! Vilket härligt väder det är ute idag! :) Det börjar sakta bli lite varmare nu i alla fall. 
Idag vaknade jag upp av att solen sken in i rummet hos mina föräldrar. Åkte sen till lägenheten där jag åt en god frukost, drack kaffe och tittade på SATC :) Sedan betalade jag lite räkningar och ringde samtal för att förlänga mina delegationer på jobbet. Efter det blev de en trevlig promenad till Blomsterlandet med syster där jag köpte mig några fina saker till lägenheten :) När jag kom hem blev de lunch och sen dess har jag suttit framför datorn och tittat runt. Nu tänkte jag nog dra ner till stan för att handla lite. Till kvällen blir de myskväll i soffan :) 

- INSPIRATION -

Kategori: EVERYTHING ELSE

(bilder: lookbook.nu)
 
Hej alla goa människor! :) Just nu sitter jag i min goa soffa, skriver till er och väntar på att pappa ska hämta mig. Jag ska nämligen dra till gymmet och träna :) Idag har jag varit uppe tidigt och sprungit runt på jobbet framtill 14.30. Jag kände mig rätt slut när jag kom hem här för en stund sedan, men det ska bli gott att komma iväg och träna. Jag drar nog hem till föräldarna efteråt och myser där ett tag :) 
 
Dessa dagar som gott har jag; shoppat lite på Torp med mamma, äntligen blivit frisk, ätit sushi, tränat, varit med goa vänner och jobbat :) Igår jobbade jag också tidigt som idag och när jag kom hem stack jag ut i solen för en springtur, vilket var hur skönt som helst :) Sedan gjorde jag mig en liten hemmagjord pizza, tittade på film, drack kaffe och åt lite godis. En riktigt mysig kväll :) Förutom att jag var tvungen att gå och lägga mig rätt tidigt efterom jag skulle upp idag, men aja så är det :) 

- WANTIES -

Kategori: EVERYTHING ELSE

1. Rag and Bone / 2. H&M / 3. Topshop / 4. Acne / 5. Nelly / 6. JC (Jeans Company) / 7. Ginatricot / 8. Nelly / 9. Topshop / 10. Jeffrey Campbell (Nelly)
 
Hej på er! Denna vanliga lillördag är jag ledig :) Mindre roligt att det blåser och att snön bara yrar runt ute - inget roligt väder att gå ut i. Så jag har bara varit inne och myst i min mysiga lilla lägenhet idag :) Jag trivs verkligen här måste jag säga, det känns verkligen som ett hem för mig nu och det känns tryggt :) 
Jag började denna dag med gröt och kaffe skrattandes framför filmen Kopps. Sen satt jag framför datorn en  stund och tittade runt en del. Idag börjar äntligen halsontet ge med sig lite! Vaknade för en gångs skull inte imorse och våga knappt svälja som jag haft nu i några dagar. 
Jag får se vad som händer idag, hade egentligen planerat att ta mig ner till stan och gå några ärenden men jag har ingen lust till något sådant när det är så dåligt väder. Så jag tänkte mysa och läsa en del, känner mig fortfarande lite hängig så jag får se senare vad jag får lust med :)
 
Igår jobbade jag 7 - 16 och var på APT-möte. Sen mötte jag upp min vän Karolina och pratade lite med henne :) Sedan gick jag hem, tog på mig mysiga kläder, lagade banana pancakes, myste i soffan, såg på film och drack en kopp kaffe :) 
 

- SOME GOOD MUSIC -

Kategori: EVERYTHING ELSE

-

Kategori: EVERYTHING ELSE

 
 
- 16/03/2013 -

- SOMETHING NEW -

Kategori: EVERYTHING ELSE

Detta köpte jag för ca 2 veckor sen som jag inte har visat er! Allt är från Bikbok :)
 
Hej! Det var ett tag sen! Jag har haft lite fullt upp och har inte tagit mig tiden till att blogga något. 
Detta har jag gjort sen senast; Jobbat, tränat, ätit sushi, gått många promenader, gått på en förskylning som inte har gett med sig än, myst med familjen, tvättat, städat, shoppat, träffat min vän Karolina samt bakat världens godaste muffins(!). I fredags åkte bilade jag ner med Sara och Sandra till Varberg till min vän Emma som fyllt år :) Vi hade jätte mysigt verkligen! Vi lunchade på ett jätte mysigt ställe, fick se lite av den mysiga staden Varberg, spelade spel, lagade tacos och skrattade mycket :) Sen till kvällen tittade jag och Emma på mysiga Notting hill. Dagen efter åt vi en mysig frukost, gjorde oss i ordning, gick ner till stan, gick i affärer, shoppade lite och fikade på Emmas favvoställe. Sen vid 14.30 tog jag tåget hemåt. Till kvällen drog jag hem till Lane, myste, åt thai och såg på film med familjen :) 
 
Igår myste jag först lite i Lane, sen drog jag till lägenheten där jag städade och grejade om lite grann. Sen gick jag ner till stan och handlade. Till kvällen blev de lite god mat, te och filmmys :) 
 
Idag har jag haft en lugn morgon med gröt, kaffe och Sex and the city. Sen gick jag en promenad (och blåste nästan bort haha) och nu sitter jag framför datorn lite, har betalat räkningar och så. Nu ska jag ta mig lite lunch och sen bär det av till jobbet för att arbeta kväll 16 - 22. 
 
Hoppas allt är bra med Er! :)

- SOMETHING IN MY CLOSET -

Kategori: EVERYTHING ELSE

Införskaffade mig denna jackan på Vila i höstas och hann i alla fall använda den en gång innan det blev för kallt. Nu har jag verkligen samlat på mig många tunnare jackor, har 8 st nu haha! :) Så nu vill jag ha vår, så att jag kan börja använda dem också! 
Märkena är collarclips från Bikbok som jag bestämde mig för att använda som detaljer på jackan istället :) 
 
Hejsan! Det var ett tag sen! Jag har varit sjuk och har vilat mig hos föräldrarna i några dagar. Mådde inte bra förra torsdagen och sen blev det bara värre. Men jobbade fredag och tränade på gymmet efteråt, och det kändes bra tyckte jag. Jag hade en supermysig kväll med bästa Johanna på fredagskvällen. Vi gjorde otroligt god 3-rätters och pratade hela kvällen :) 
 
På lördagen åkte jag till Ullared med syster, mamma, kusin och moster. Det var en jätte mysig dag, förutom att jag mådde dåligt och blev bara värre.. Men fick i alla fall med mig en del bra saker hem :) På vägen hem fick jag sån otrolig feber att jag inte visste var jag skulle ta vägen. Så det blev att åka hem till föräldrarna, vila mig och mysa där i några dagar. På söndagen var det Vasa-loppet så det fick man ju kolla på lite också :) 
Igår åkte jag hem till mig igen, men mådde fortfarande inte så bra så jag vilade mest, läste och kollade på tv. 
 
Idag gick jag en härlig promenad i solen på förmiddagen. Sen kom bästa mamma förbi en sväng vilket alltid är kul :) Sedan har jag städat, ändrat om lite i lägenheten, satt upp massa tavlor och grejat. Det blev riktigt fint! :) Nu ska jag göra mig te samt en god smörgås med avokado och mysa i soffan framför en film :)