hannajohannesson

120728

Kategori: EVERYTHING ELSE

 
Hejsan! Vilket härligt väder det är idag! :) Idag känner jag mig fortfarande rätt dålig, men ska ändå försöka jobba kväll idag. Denna morgon har jag ätit lite god frukost på altanen och hjälpt mamma rensa vinbär. Nu ska vi åka in till stan, hämta ut tapeter, åka till lähenheten och sen åka ut till båten på Rödön och slappa där i solen :) Tänkte även gå till Snäckan och äta lite god mat :) Sen blir de som sagt att jobba kväll, vi får se hur de går.. 

INSPIRATION

Kategori: INSPIRATION

 
(bild: fanny lyckman)

WANTIES - H&M

Kategori: WANTIES

 
Snygga nyheter från H&M Trend och H&M! 

120724

Kategori: EVERYTHING ELSE

 
Hejsan! Kändes lite konstigt att vakna upp i Lane igen, de blir ju så sällan nu liksom. Sov i alla fall underbart gott i min gamla säng! Men sov bara lite väl länge men behövde väl det antar jag. Känner mig helt överkörd idag ändå, kommer nog inte orka göra så mycket. Just nu ligger jag i soffan, kollar igenom mail och funderar på att beställa lite grejer :) Väntar även på att degen ska jäsa färdigt nere i köket, för jag och mamma håller på att baka kanalbullar! :) 
 
Igär kväll blev det mys, mat och lite vin framför en film med föräldrarna :)

SICK AND TIRED

Kategori: EVERYTHING ELSE

 
Hejsan! Ligger just nu sjuk hemma i Lane med datorn i knät. Började må dåligt i lördags kväll och sen har det bara blivit sämre och sämre. Jobbade kväll igår, och det gick skapligt. Idag jobbade jag dag, men fick åka hem strax innan 1 för jag mådde så dåligt. Så då passa det så bra att komma hem till Lane och bli omhändertagen av mamma :) Har tittat på film och slöat i soffan, orkar inte så mycket annat. 
Va så typiskt att jag skulle bli sjuk nu.. Skulle ju egentligen till Göteborg imorn med Emma, men det går ju inte nu :( Får bli en annan dag helt enkelt! :) 

HEJ PÅ ER!

Kategori: EVERYTHING ELSE

Hej! Jag vet, jag är så dålig på att få gjort saker - MÅSTE verkligen skaffa bredband nu! Blir helt knäpp när jag inte kan använda datorn ordentligt! Har haft så fullt upp - jobbat, umgåtts med vänner och familj, inrett och köpt grejer till lägenheten... Igår var jag ledig och då var jag först med min kära mor. Vi åkte och köpte dammsugare och annat till lägenheten och sen åt vi sushi :) Efter det åkte jag och finaste Johanna till IKEA! Vi hade de jätte mysigt och gick runt och tittade - och shoppade såklart! ;) 
Idag har jag jobbat till 14.30, sen åkte jag med föräldrarna ut till Rödön och hjälpte dem lassa in grejer i båten. Usch jag vill också åka båt!! Så himla fuskigt, fan att jag jobbar den här helgen.. Men fick i alla fall ta bilen :) Åkte och handlade lite och sen åkte jag hem till Lane. Så här sitter jag nu, betalar räkningar och kollar runt alla bloggar som en galning haha! :) Nu ska jag åka till lägenheten igen, göra mig iordning och gå till syrran. Vi ska äta hamburgare och sen blir de en sväng till Butlers med Joel. Ska bli jätte kul! :) Synd bara att jag jobbar tidigt imorn.. 
 
Ska skärpa mig nu, lovar! Hörs snart! :)

INSPIRATION

Kategori: INSPIRATION

HEJSAN SVEJSAN

Kategori: EVERYTHING ELSE

 
Hej! Har bott i lägemheten sen i måndags och har varit lat nog att inte skaffa bredband ännu.. Ska bli ändring på det! Just nu är jag hemma i Lane igen, har sovit här inatt för att vi var på kalas hos morfar i Dalsland igår. Har ätit en mysig frukost med föräldrarna och nu är planen att åka ut till kusten. Får hoppas på fint väder! Har velat åka till kusten jätte länge nu, det är så mysigt att bara gå runt, äta god mat nära vattnet och kanske ta sig en glass :) Till kvällen får vi se vad som händer. Kanske blir en sväng till Butlers med finaste Emma :)
 
Idag är det även precis en månad kvar tills jag fyller 20!! :D 
 
Vi hörs snart igen! :)

HELLO

Kategori: EVERYTHING ELSE

 
Hejsan! Sorry, har haft så mycket nu senaste! Har inte hunnit sitta vid datorn nånting alls, det har varit mycket med lägenheten och jobb. I torsdags var jag i Göteborg med Josefin. Det var jätte kul! Fick köpt lite till lägenheten plus lite kläder såklart (ska visa er). I fredags myste jag hemma på kvällen med god mat, vin och Inglourious Basterds. I lördags var jag som sagt på IKEA med mamma och pappa. Det var super kul verkligen! Köpte massa bra grejer - säng, soffa, matbord och massa annat. På kvällen jobbade jag 16 - 22. Igår, söndag, jobbade jag dag, alltså till 14.30. Sen blev de hem, va så trött så la mig i soffan och tittade på Kill Bill vol 1. Efter det blev de ett gott träningspass på gymmet, sen hem, äta grillat och se film :)
 
Idag har jag jobbat dag, så nu har jag precis kommit hem. Nu ska jag packa saker och åka till lägenheten. Kanske ska träffa min finis Johanna också! :) Får se, hade hoppats på att kunna sova i lägenheten inatt, men beror på.. 
 
Nu när jag flyttar så blir de nog färre inlägg ett litet tag. Ska skaffa mobilt bredband som jag kan ha i lägenheten. 

INSPIRATION

Kategori: INSPIRATION

(bild: victoria törnegren)

SHOES!

Kategori: WANTIES

 
Nytt snyggt på solestruck.com!

120707

Kategori: EVERYTHING ELSE

 
Hej! Idag blir de upp tidigt och åka till IKEA när det öppnar. Ska införskaffa säng och annat nödvändigt till lägenheten :) Så kommer va borta hela dagen idag med, för jag ska jobba kväll idag 16 - 22 också. Shit har verkligen haft en fullspäckad vecka, har knappt varit hemma alls känns de som. Men det är ju självklart kul med flytten och allt! :) 

TODAY

Kategori: EVERYTHING ELSE

Hejsan svejsan! Idag har jag haft fullt upp hela dagen, så därför har jag inte hunnit uppdatera bloggen nånting. Jag har packat massa saker och lämnat det i lägenheten flera gånger om, fixat nya tapeter till vardagsrummet, varit på Torp och köpt kaffebryggare bland annat. Har också varit på MIO och kollat in rean, fick bara med mig en pall men funderar kanske på ett bord och fyra stolar därifrån också :) Efter det blev de hem, hämta lite saker och åkte till lägenheten igen. Då kom fina Johanna och hjälpte mig att få ordning lite grann. Vi diskade, drack kaffe och pratade om allt mellan himmel och jord. De va jätte mysigt! :) Men fick inte gjort allt, för fick hämta syrran efter jobbet. De blev hem, käka grillat och äta jordgubbar :)

INSPIRATION

Kategori: INSPIRATION

120705

Kategori: EVERYTHING ELSE

Hej! Härligt med sol idag med! :) Just nu gör jag mig iordning, för idag ska jag åka till Göteborg med finisen Josefin! Ska bli jätte kul :) Har velat åka dit länge, så nu äntligen blir de av! Ska köpa lite grejer till lägenheten och självklart titta på kläder också ;) Till kvällen blir det förmodligen gympapass på friskis med moder.
Igår jobbade jag som sagt dag. Sen åkte jag hem och solade lite och gjorde mig iordning. Sedan åkte jag ner till stan, mötte upp Karolina och tog några öl på Butlers i det fina vädret - supertrevligt! Efter det så gick vi och kolla in min lägenhet och sen gick vi och kolla in hennes. Visa sig att vi fick nycklarna typ samtidigt och att vi båda två bor på vindsvåningen haha! :)

- NEW SHOES -

Kategori: SHOPPING

Nya skor som jag köpte på Kreta! Kul med lite färg tänkte jag :)

INSPIRATION

Kategori: INSPIRATION

(bild: sania claus)

- MOVIES -

Kategori: WATCHLIST

Hyrde dessa filmer i fredags! Har hunnit se The Descendants och Sherlock Holmes. Den förstnämnda var helt okej och den andra var riktigt bra :) Kanske blir New Year´s Eve ikväll, får se.

120704

Kategori: EVERYTHING ELSE


Hej! Idag jobbar jag dag, alltså till 14.30 som vanligt. Får hoppas på lika fint väder idag, för idag ska jag gå ute på jobbet :) Efter det så ska jag förhoppningsvis träffa min fina Karolina, får se vad vi hittar på :)

Hann aldrig göra fler inlägg igår tyvärr, var upptagen hela dagen. Åkte ner till stan och hade besiktning på lägenheten. Sen träffa jag Josefin och vi lunchade/fikade på Yerba ute i det fina vädret. Sen åkte vi hem till henne, drack kaffe och pratade ett tag. Var super mysigt! :) Sen blev det jobb till kvällen.

120703

Kategori: EVERYTHING ELSE

Hej på er! Har precis ätit lite god frukost i solen :) Nu gör jag mig iordning för att åka in till stan. Ska sätta mig nånstans med en kopp te och läsa tänkte jag. Sen vid 11 så ska jag upp till lägenheten för besiktning. Efter det så bli de lunch/fika med sötaste Josefin! :) Sen blir de att jobba kväll igen 16 - 22.
Igår så tänkte jag ju dra ut till Torp innan jobbet, men så blev de inte. Jag hämtade nämligen ut nycklarna till lägenheten igår :) Så jag gick upp dit och kollade in den lite. Va så konstigt att se den så tom haha. Ska bli väldigt intressant att se hur den blir till slut.

SOMETHING IN MY CLOSET

Kategori: IN MY CLOSET

Tycker jätte mycket om detta skärp som jag ärvt från mormor :) Jag tycker om att det är lite slitet och det fina detaljerade i metall. Har inte fått tillfälle att använda det så mycket som jag velat, men det ska det bli ändring på!

INSPIRATION

Kategori: INSPIRATION

(bild: angelica blick)

PICTURES FROM FRIDAY

Kategori: PICTURES

120702

Kategori: EVERYTHING ELSE

Hejsan! Denna regniga morgon blev de frukost framför tvn en stund. Nu ska jag städa lite, läsa och mysa. Sen ska jag in till stan en stund, kanske tar mig en sväng ut till Torp. Blir nog att köpa lite nya filmer till min samling också. Sedan blir det att jobba kväll 16 - 22.

Igår blev de ingen uppdatering alls här på bloggen som ni kanske märkte. Jag kände mig väldigt trött och de hände lite saker här hemma, så jag tog en liten paus. Jag tittade på 2 filmer, tog mig en promenad, gymmade på friskis och tittade på EM-finalen :)

I lördags så tog jag de lugnt, läste och tittade på 3 filmer :) Till kvällen blev de god mat, film och mojito med föräldrarna :)